Gravidute prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Alinushca, din cate stiu, exista riscul ca endometrul sa nu se fi refacut destul de bine si sa fie prea subtire pentru ca un nou embrion sa se implanteze corespunzator, in consecinta se poate pierde sarcina. Desi asta nu este o regula, parerea mea este ca ar fi bine sa mai astepti o luna, doua pentru a da timp organismului sa se refaca.
Cellu rezist, rezist ca doar ce-oi face ? Eu am facut eco morfologice la Herghelegiu la Euroclinic. Nu pot spune ca am fost nemultumita de el, desi este cam scump la vorba, dar am fost nemultumita de incurcaturile create de fetele de la receptie: desi am vrut eco 3D, nu mi s-a facut decat 2D ca au uitat sa specifice in calculator ca este sarcina gemelara, deci necesita mai mult timp si le dadeam programul peste cap. Nu am fost multumita pentru ca, desi programarea am facut-o cu 3 luni inainte ( la SANADOR nu mai gasisem locuri), am asteptat in ziua respectiva 1 ora si 10 minute pana sa intru ( la prima eco), iar la a doua eco cam o jumatate de ora. In sfarsit, sunt multumita ca puiutii sunt bine ( cel putin din ce mi-a spus la eco), iar ecografia a fost, intr-adevar, amanuntita.
Pussi si eu printesele si abia astept rezultatele celor 3 ecografii.

Teodora
34+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

noi la 9 am fost la eco la Iosup de Tm! Fetele sunt super bine, sanatoase, isi trac picioare in fata, unal la alta, inghiteau lichid de numa! Ana are 296 g si Elena 276 g! restul masuratorilor nu le mai scriu! Oricum nici vorba de SD ! Recomanadare: din nou repaus cat mai mult, mie nimeni nu-mi zice miscare , la 28 de sapt. sa fac injectia pt. maturizarea plamanilor.. si s-o repet din nou la 32 de sapt.! Marti mai merg la o morfofetala! si azi plecam si noi in wk la munte!!

PUSSI 19+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna fetele!

Am fost si eu la eco ieri sa-mi vad baietii. Unul are 3193g si are 37 saptamini iar celalalt are 3028g si 36 saptamini si 6 zile. Normal ca toate valorile astea au si o marja de eroare plus minus nu stiu cite sute de grame. Si pentru ca colul meu arata a fi deschis ca m-am prezentat la doctorul meu sa nasc ... si m-a trimis acasa pina miercuri impreuna cu 6 nospa pe zi.
Pup pe toate mamicile si bebeii lor
Sanatate,
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

dragele mele am mai intrat si eu putin pe la voi,am tot avut musafiri,ma simt asa rau de la aceasta caldura.....Cu tot aerul conditionat parca nu pot respira si am auzit ca marti vor fi 45 de grade,vai de noi.In rest ma simt potrivit,azi fara pete,nu mai imi place nimic sa mananc,alte simptome nu am.Sper ca totul va fi bine pana la capat,sa fie bebe sanatos si sa pot duce sarcina pana la capat.
PUSSI dar ce inseamna IR-urile astea ca nu mi sa explicat nimic,practic nu stiu ce sa caut pe net.Ai grija de tine si de bebeluse,sigur sunt bine sanatoase
DREAM incerc sa stau cat mai mult in pat dar tare rau ma acomodez pt ca nu este in firea mea sa stau,sper ca sunteti bine
CELLU,THEA,MIHUTA,GALUSCA,ANIAST,DELFI,BETTY,MADALINA

Mergi la inceput

de unde stiti voi ce si cand sa faceti analizele pt a vedea cum este bebelusul???Ma sfatuiti si pe mine,caci nu prea ma pricepla toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cellu eu m-am progamat pt ecografia morfofetala de trim I la dr.Iosup la cabinet Fortis,din cate am inteles este foarte bun si iti explica ceea ce vede,nu am tinut cont de parerea unor fete care au scris de el de rau ...am tinut cont de parerea celor mai multe care l-au laudat si care m-au sfatuit sa merg la el.
Carmen mai ai putin tinem pumnii pentru o nastere cat mai usoara, iar baietii ai devenit adevarati barbatei...
Betty mai ai putin,parca tu nasti in aceeasi perioada cu Aniast,tinem pumnii sa fie bine pt amandoua si baieteii sa va fie sanatosi
Dream hai cu vestea buna
Pussi,Cris,Mihuta,Thea

Madalina 10+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Buna dimineata,

Din pacate eu va parasesc. Diagnosticul s-a confirmat...Suntem distrusi dar toti ne-au sfatuit sa intrerupem. Durerea e prea mare ca sa fie descrisa. Raman in minte cu intrebari multe: De ce noi? (neam de neamul nostru nu a avut probleme...) Si mai ales de ce DD mi-a luat doi puisori in 6 luni. In orice caz am pierdut doua batalii dar nu si razboiul. Sper ca a treia oara sa fie bine.

Va multumesc pentru sustinere si vorbele bune si va urez la toate sa aveti sarcini usoare si copii sanatosi

Dream 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

dream1971 Acum am intrat dupa cateva zile de pauza....imi pare tare rau de ce ti se intampla. Si eu traiesc cu teama pt ca si la mine TT a iesit de 1:50 dar n-am avut curajul sa fac amniocenteza...
Iti doresc sa treci cu bine peste aceasta grea incercare si ma rog la DD ca data viitoare sa fie bine.

Andreea 33+ cu

Mergi la inceput

DREAM NU-MI VINE SA CRED,MA LUAT CU TREMURAT,NICI NU STIU CE POT SA MAI SPUN,AI GRIJA DE TINE,SA DEA DD SA ITI REVI CAT DE CURAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Dream sincer imi pare tare rau,nu-mi vine sa cred,crede-ma nu ma pot stapani din plans sunt alaturi de tine si o sa ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste acest cosmar.

Madalina 10+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput