placenta inserata

placenta inserata | Autor: ochialbastri

Link direct la acest mesaj

multumesc pentru incurajari. Am fost la medicul meu si i-am povestit despre acel eco 4d.i-am spus ca a aparut acolo placenta inserata, raspunsul ei a fost ca nu exista asa ceva si ca sa stau linistita ca nu am nimic care sa ma ingrijoreze.Bebe meu are acum 1.008 grame si este foarte activa. Contractiile sunt in partea de jos a uterului sunt contractii normale care nu sunt dureroase. dar eu intru in panica la orice semn sau durere.ma lupt acum cu anemia am hb 8. Am incheiat cu serviciul. Am intrat in prenatal. e mai bine la ce temperaturi ingrozitoare sunt ...ce sa fac sa ma pot inscrie si eu la mamici sept-oct.Astept raspuns

28+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna ochialbastri si sarcina usoara.

Daca vrei, poti sa te inscrii la Mamici de septembrie-octombrie, unde suntem multe gravidute in aceeasi perioada ca tine si putem impartasi impreuna impresiile, gandurile, temerile noastre despre sarcina.

Nu stiu cum e cu placenta inserata, dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ginecologul tau, si sa ii spui si de contractii - in general se da tratament pt contractii No-spa/scobutil.

Mandarinutza 29+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Eu am avut placenta anterioara jos inserata la doar 1.3 cm distanta de col.Din fericire a migrat si am putut naste natural.

Ar fi bine sa mergi la un ecografist bun peste 2 saptamini.Pina in saptaminile 30 placenta ar avea sanse de ridicare,mai ales ca a ta din descriere pare a fi marginala si nu acopera colul.
Placentele anterioare s-ar parea ca au un pic mai multe sanse de migrare decit cele posterioare.Oricum 60-78 % dintre placentele joase migreaza si o previa se intilneste in proportie de 1 la 200-300 de gravide.
Contractiile nu stiu daca au legatura cu placenta.Cel mai bine du-te repede la doctor ca sa identifice cauza acestor contractii.

Sabina mamica lui Joel si a Nonei
TTC
Noi,cele din Finlanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Sper ca medicul tau sa aiba dreptate.Din pacate placenta jos inserata exista,eu am avut-o asa si doctorii finlandezi sint foarte priceputi la ecografii.
Presupun ca medicul tau ti-a facut ecografie ca sa verifice pozitia placentei cind i-ai povestit de acel 4D?Daca nu,te-as sfatui sa te duci la un ecografist bun ca sa nu mai stai cu grija.O placenta joasa incepe sa dea probleme de obicei dupa 30 de saptamini si mai rar in al doilea trimestru.
Medicul tau nu ti-a recomandat fier impotriva anemiei?
Pentru a te inscrie la mamici de septembrie-octomberie trebuie doar sa dai click pe subiectul acela si sa te prezinti.
Sarcina usoara

Sabina mamica lui Joel si a Nonei
TTC
Noi,cele din Finlanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Initial creeata de ochialbastri
...ce sa fac sa ma pot inscrie si eu la mamici sept-oct.Astept raspuns

28+

Cauti subiectul cu mamici sept.-oct. , le scri un mesaj cu data nasterii, ultima menstra si data posibilei nasteri. Si mai intrebi ce vrei tu. O sa ti se raspunda.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ochialbastri, ca sa te inscii la mamici de sep-oct, acceseaza urmatoarea adresa: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103127 si alege "raspunde la subiect" prin care ne dai datele tale. Succes.

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochialbastri spune:

. 31 ani .Data nasterii 16.0ct.1975.
UM. 12.12.2006, DPN 18.09.2007. 28 sapt.

Mergi la inceput