Gravidutze si Mamici de Cluj (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Raluca spune:
Flory, varsta nu ar motiva rezultatul si eu am 32 si am citit pe tema asta mult...de stress pana mi-a venit rezultatul.
Suna la Rombel/Synevo-stiu ca si ei fac acest test corelat cu o echo facuta tot de medici de ai lor.La 20 de saptamani inca e O.k. de facut.
Da' sincer eu n-am incredere in rezultatul de la gineI. Oricum, sunt convinsa ca linistita nu poti sa stai...
Raluca 23+ si mami de Ilinca
Raluca spune:
Gabriela si eu dorm prost si ce ma supara e ca si intelectual ma simt din ce in ce mai prostutza..
.parca functionez mai lent!
Gabriela77 spune:
Da, Flori, poti repeta la Rombel! Si eu zic sa repeti testul!
Raluca, cred ca starea asta o experimentam toate! Pe mine ma ingrozeste furtuna asta emotionala....Or fi hormonii, nu stiu, dar am zis daca ma suporta sotul pana la sfarsit, a trecut testul!
Gabriela
28+
Sara
OanaAlina spune:
si eu zic sa repeti TT la Rombel si nu cred ca trebuie sa te panichezi degeaba inainte!
bafta multa!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png
pufulet74 spune:
Am sunat acum la Rombel si mi-au zis ca numai pina in sapt. a 19-a fac TT :(
Macar este cineva la Stamatian, sa imi spuna ce fel de medic e, ca mie nu mi-a facut impresie buna deloc deloc ... :((
------------------------
Flory
20+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Raluca spune:
Gabriela-stai sa vezi ce o sa se joace hormonii cu noi dupa nastere.
..atunci sa se tina taticii...
Flory, eu am prietene care au fost, sunt paciente de ale lui Stamatian si sunt multumite de el...atata ca e mai porcos in vorbire dar ca profesionist se spune ca e bun! Ce dr. ai, el ce parere are?
felicia20 spune:
irlandeza, poate te ajut eu cu un raspuns la intrebarea ta, raspuns pe care l-am aflat si eu de la o cunostinta tot graviduta. Este clinica HALMASAN a d-lui dr. Halmagean Petru pe str. Pavlov (langa parcul mare) - tel: 0264/593741 (dupa ora 16), 0744/829254. Am inteles ca pe mobil nu prea raspunde, dar suni la cabinet si te programezi. Au un eco 4D ultra performant si in sapt. 20 mai ales depisteaza malformatiile congenitale si orice alte probleme ce ar putea exista - am inteles ca se vede cum e compartimentat creierul, inima etc. E super bun! Iti doresc succes! 

Felicia,
6+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
felicia20 spune:
Am si eu o intrebare pentru voi: fetelor, de cand sunteti gravidute, cum se deruleaza activitatea voastra sexuala - al meu e dornic tare dar eu parca am o retinere sa nu-i fac rau bebelusului. E normal sa avem viata sexuala, chiar daca nu la fel de intensa ca pana acum? Ce parere aveti? Stiu ca e un pic jenant ceea ce am intrebat dar e firesc sa fiu ingrijorata in acest sens. Va multumesc pentru raspus. 

Felicia,
6+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
pufulet74 spune:
Cam ciudat vorbea Stamatian, ce-i drept :(
Diculescu, el mi-a zis ca imi recomanda sa fac testul, am uitat sa intreb unde ca ma si programase Stamatian :(
Insa acum nu am inceput sa ma ingrijorez apropo de cit de bine se face amniocenteza in Cluj :(
Si daca pot sa o fac in alta parte
------------------------
Flory
20+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
nrl spune:
Buna fetelor
recunosc ca am tras chiulul, dar am avut niste zile foarte proaste din punct de vedere personal, cred ca sunt singura care in loc sa se bucure impreuna cu tatal copilului se cearta non stop. Si la lucru e teroare, avem foarte multa treaba. Si ma mai innebuneste ca stau in chirie si trebuie sa ma mut, si nu gasesc o casa potrivita. No, ca m-am varsat toate ofurile... da de maine plec in concediu restul sptamanii, asa ca sper ca va fi mai bine.
Meli, Ramonella, sper ca ne vedem deseara, o fac cumva sa imi fac timp.
Nicoleta
17+