Gravidutze si Mamici de Cluj (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oa! Ce fain! felicitari, Mioara! Sa iti traiasca comoara!
Noapte buna!

Lavinia, bine ca te-ai scapat de exemene! Acum poate ne vizitezi mai des.

Gabriela 28+ Sara

http://good-times.webshots.com/photo/2587671790101238803tqsFwl?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Buna dimineata fetelor!
sa avem o zi frumoasa si nu foaaaaarte calduroasa!
Mioara-felicitari, ai scapat, sa fiti sanatosi si sa ai un bebe cuminte si mancacios.
Lavinia-daca vorbesti cu Mioara sa-i spui ca o pupam, speram ca i-a fost cat mai usor!
am schimbat prefixul!
Meli39+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetele dragele

in primul rand FELICITARI MIOARA!!!
sa ai parte de bucurii multe alaturi de comoara ta!!!!!!!

am un moment de respiro,am umblat ieri o gramada prin gradina Botanica cu fetele si tare le-a placut, una a dormit bine cealalta a alergat bine!+musafiri seara
sambata am avut botezul si eu zic ca a iesit tare dragut, slujba a fost super, in spiritul traditie, cu scufundare in apa, miruire, impartasire, f emotionanta!mie manastirea asta imi creaza intotdeauna o stare de bine!
Galusca a fost tare cuminte si la slujba si la masa dupa aceea ca am plecat de la Silva numai pe la 7 seara.
la 9 seara au fost rupte amandoua si am dormit f bine si mult noaptea-prima noapte mai linistita dupa cateva agitate.
chiar ma gandeam ca de 7 saptamani nu dorm in felii mai lungi de 3 ore

apropo de povestile nasterilor la mine partea 1-a e la semnatura a doua ma stradui s-o pun cat de curand
sa aveti o saptamana usoara

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Serus burtici!!!!
Mioara,felicitari!!!!!Sa va traiasca!!!!!

Eu sunt cam plictisita.
Meli si eu stau prost cu nervii...ma enervez din orice,si mai ales nu suport anumite persoane...Vad ca ai intrat pe ultima suta de metri!!!!!
Joi ma duc la eco 3D.De abia astept!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel22+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

mioara, felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa va bucurati de fetita!!!

O zi buna la toata lumea!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Carrie-asteptam povestea ta sa vedem cu a decurs.
Ramonella-ieri eram tare irascibila, la nivel de penibil, eram constienta dar parca aveam 7 draci in mine. azi am spus ca trebuie sa-mi tot ocup timpul cu ceva ca daca nu o iau razna.da, am intrat , abia astept sa scap. ca e tare nasol si asteptatul asta.
eu sunt prin preajma, cu plictiseala si asteptatul, deci daca are cineva chef de pove...
pupici la burtici
Meli39+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Eu sunt foarte nervoasa si irascibila cateodata,si fara nici un chef de lucru....De abia astept sa ma duc peste 2 saptamani la munte....N-am chef nici sa fac curat,nici sa spal vasele....Le fac cand am chef...Aseara stateam cu sotul in sufragerie,cu perne si plapuma ne uitam la un film...In pijama...Si suna cineva la intefon....Unchiu Vasile....Niste neamuri de-a lui sotul,care niciodata n-au fost pe la noi...Si s-au trezit acuma...Eu cu casa vraiste,cu sticle si hartia de la sticle rupta pe jos(CATELUL S-A JUCAT)...Cu vasele nespalate....cu suportul de haine in sufragerie si hainele pe el,ca l-am bagat inauntru ca a aprins un vecin un foc afara sa arda gunoiul.....In fine,va dati seama....ce placere....
Treaba lor,trebuiau sa anunte inainte...ca asa se face....

bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Dragelor, buna dimineata...sper ca asa e pentru voi!

Pentru noi, o noapte de cosmar...ne-a intrat un hot in casa!!! Noroc ca nu a treut de subsol ca era usa inchisa si cand mesterea sa o deschida am auzit zgomotul...frica, politie care nu a gasit casa, etc.....nu pot povesti ca ma apuca bocetu.Mi-e frica si de umbra mea, acum!! Adio nopti dormite, asta noapte am promis ca ma intorc la bloc!!!

Oana, am raportat despre consultatie...nu stiu cu exactitate ce e, se pare ca totusi e fetitza!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Vai de mine,Raluca,ce nasol!!!!Doamne fereste!!!!!Nu mai poti fi in siguranta nici la tine in casa.Anul trecut le-a spart la niste vecini apartamentul,adica ma rog,isi pierdusera actele si cheile si biletele de avion in Tunisia,si dupa aceea le-au gasit,dar n-au schimbat iala,si normal ca hotii au venit si au intrat bine mersi in casa.
Dar tu parca aveai caine,nu????Sta afara,sau in casa????
E oribil!!!!Bine ca am pittbul!

bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

MIOARA, FELICITARI, SA VA TRAIASCA SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.

Raluca, groaznica faza, si eu am obsesia hotilor, ne-au furat o data pe toate 3 familiile din casa cand eram copil si stiu cum e. Bine ca era usa inchisa, eu le verific de zece ori in fiecare seara.

Cat despre "buna-dispozitie", intru si eu in clubul nervoaselor, in plus am niste insomnii cumplite de peste 10 zile si sunt chiauna de oboseala.

Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput