Mamici de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto! Hai, zi-ne povestea.
Cristina, ce tare e sotul tau. Daca nu as face cezariana cred ca si al meu ar face la fel .. noi avem colectie de trepieduri.
Ashera, prenatal placut!

Tocmai mi-am speriat colegii de birou, le-am zis ca mai am o luna pina nasc si ca le las numarul sotului si al doctorului in caz ca ma apuca ceva si nu pot vorbi; i-am inspaimintat pur si simplu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Anto bine ai venit!!
Ne_a fost dor de tine!!!
Putem sa o vedem pe Sonia? Pleeeessse!

MADA 31+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ce barbat curajos ai cristina_ana.... lu iubi meu deabea ii vine sa stea pe hol ca a auzit si el niste zgomote de acolo si deja se schimbase la fata si a zis k el nu poate sa ma auda daca tip :))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

ANTO,bine ai revenit !!!
Sonia bebe hai sa te vedemmmmmmmmmmmm

Samurai-lady 34 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

Cristina eu am probleme ca sotul vrea sa vada exact usita pe unde iese bebe. Adica eu i-am zis ca vreau sa stea la capul meu, el cica nu vrea sa vada cand iese fata.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Nu ca al tau o fii frate cu al meu...ca prea se asemana!!!
Si al meu la fel ca vrea el sa vada exact ce si cum cand iese !
Eu i_am zis ca daca ma enerveaza nu o sa mai intre deloc in sala de nasteri!! Si el mi_a zis ca daca vreau sa o cheme Emily si nu Marguerite ar fii mai bine sa il las in sala!
Deocamdata nu am ajuns la un acord pe tema!!!

Cristiana iar al tau cu filmatul momentului pentru eternitate e si mai si !

MADA 31+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Madaabout2003-aici nu-i lasa pe tatici sa vada pe unde iese bebele.
Numai la umeri a stat al meu,mi-a dat ceai si suc sa beau si ma stergea de transpiratie pe fatza.De la atata impins eram leoarca.

Samurai-lady 34 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Lary pei eu zic ca au dreptate japonezii! Ca ei zic ca vor sa vada tot si apoi cine merge la psi cu traume post partum!!! Sunt multi care nu isi dau seama ca vor fi afectati de imagini si eu nu prea am chef sa risc!!!

MADA 31+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Anto bine ai revenit!
Asteptam sa ne povestesti cum a fost...
Sotul meu va sta afara. A spus ca daca sta langa mine si ma vede ca sufar il bate pe doctor. Asa ca i-am spus sa stea afara si sa urmareasca sa-l filmeze pe micut, pe mine nu vreau sa ma imortalizeze in clipele alea .

Mioara 39+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mada doar sunt aceeasi zodie. (desi eu nu prea cred in zodii).

Al meu m-a luat la sentiment ca daca nu ma cos moasele bine, daca ii baga copilului degetele in ochi, daca nu iese placenta bine.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

Al meu m-a luat la sentiment ca daca nu ma cos moasele bine, daca ii baga copilului degetele in ochi, daca nu iese placenta bine.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Lol! Intreaba_l cam cum arata placenta si cum o sa isi dea el seama ca a iesit bine!

MADA 31+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput