Mamici de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 14

liadorian spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Oare o fi grav ca mie nu-mi curge inca nimic din sani??? Dar nimic-nimic, oricit ma straduiesc eu sa trag de ei!!!Eu sper sa am laptic pentru bebe al meu!!!!!
Cristina,34+ si bebe scump
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2
Cristina, sper sa nu fie grav, fiindca nici sanii mei nu dau semne ca ar sti ce-i ateapta. Atat ca sunt mai mari decat de obicei, altfel...nimic!
Ioana, Luna, cred ca maine dimineata pe racoare imi fac si eu curaj sa caut un laborator istet pe aici care sa-mi recolteze si mie cultura aceea de col, mai ales ca suntem taman in saptamana 35. Mai am si ultima dozare de anticorpi antiRh de facut si tot aman de ceva vreme, asa ca uite, am si eu treaba! Acuma cu greutatea ma mai alint si eu, vorba lui Jadi, sanatosi sa fim ca imediat ce scap de restrictiile astea la miscare, se duc ele toate kilele in plus.
Irinusha, uite cateva majorete si pentru bebe al tau, sa-si faca un pic de curaj si sa dea ochi cu lumea:

quote:
Originally posted by nma
lia ar trebui sa imparti si mancarea caci mai sunt fete care nu pot sa gateasca. eu trebuie sa-mi astept sotul si daca termin tot pana vine el vrei sa fac foamea?
nico32+
![]()
21.07.2003
poze
Nico, gluma-i gluma, dar eu mancarea chiar n-o impart cu nimeni, ca mi-e plecat bucatarul (a se citi sotul) in tari straine si trebuie sa ma descurc cu ce mi-a lasat. Poate alta dat, bine?

Andicu, sigur o sa fie bine maine! Acolo esti pe maini bune asa ca asteptam numai vestea ca Filip cel Mic dar Voinic s-a nascut!

Jadi, daca e sa contezi pe mine cu facutul bagajului, cred ca ramai nenascuta! Asa ca ia mobilizeaza-te nitel sa scapi de el!

Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

ddanagh spune:
Fetelor, m-am dus sa mananc, am deschis frigiderul si.........era asa bine in el . Am stat cu capul in el pana cand a inceput sa piuie. M-am indragostit. Il declar amantul meu.
Dana S36 + cu
Daria Stefania

Ioana75 spune:
Dana.
Luna, fac management de proiect intr-o firma IT (dar muncesc putin, ma menajeaza firma; acasa as fi mult mai solicitata de Miruna). Daca intereseaza pe cineva, avem multe pozitii open si o nota buna pe desprefirme.com . Sa tii ploaia acolo la voi, mie nu-mi place ploaia.
Lia, insist sa suni inainte la lab.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

madabout2003 spune:
Luna si aici la fel de vreo saptamana tot ii trage intr_o vijelie, ba iese soarele, ba ploua, oricum e destul de frig..nu mai mult de 22-23 de grade! Dar mie imi convine..mai putin duminica trecuta cand trebuia sa mergem la piscina si era o ploaie ca am renuntat..poate duminica asta..
MADA 30+, cu
Emily
Noi doi+1

cristina26 spune:
Jadi mult noroc pentru maine
sa auzim numai de bine.
Andicu mult noroc si tie pe maine
, asteptam vesti bune.
Cristina_Ana lasa-ti sani in pace, vei avea lapte nu iti fa grija. O sa vina laptele la timpul lui, nu grabi lucrurile ai doar 35 de saptamani.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet 36+
Ingrid Ecaterina si mami

estecri spune:
multumesc fetelor de raspuns. O sa incerc cu lamisil si daca nici asa nu trece ....ma duc la medic.
de stresat nu m-am prea stresat ca sunt acasa in concediu... sau poate inconstient ca stiu ca nu mai am mult si nasc am facut bubitele astea? O fi vreuna....
sorina 36+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

estecri spune:
jadiii treci la facut bagajel ca acu e maine!!!!
sorina 36+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

jadi spune:
Vestea buna e ca mi se calca pijamalele deci in ceva timp ma pot apuca de bagaj Si mai important este ca am lista de bagaje gata
Si se pare ca vin maine si cei de la reparatii masini de spalat!
Nu va mai ganditi de lapte, nu e musai sa aveti inainte de a naste! Important e sa aveti dupa! Eu la prima sarcina nu mi-au curs sanii si nici nu aveam alte simptome si am avut lapte pentru o echipa de fotbal .
Mi-am adus aminte ca am primit sms de la Alina.a, are lapte pentru tripleti dar cea mica nu prea creste in greutate cum ar trebui. Oricum previzioneaza ca va ajunge acasa pe vineri! Wooohooooooo!Deni &
Vlad & Tudor

cristina_ana spune:
JADI SI ANDICU, NASTERE USOARA MAINE, BEBEI PERFECTI, SANATOSI, MANCACIOSI SI FRUMOSI, SI VOUA REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MUUUUUULLLLTTTTT!!!!
Cristina, 34+ si bebe scump
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Luna1 spune:
Jadi esti pe drumul cel bun.
Alina.a te asteptam acasa cu Elisa care sigur e putin mironosita dar ii trece ei curand. Sa vii cu poze multe.
Mada 22-23 grade? Aici azi sunt 17. Mi-e frig de mor. Norocoaso! Pe bune daca o tine tot asa plec la cumparat salopete.
Dana
Ioana si tu tot IT? Si sotul tot IT fiv-ar IT-ul sa va fie. Aici a fost un serial super amuzant numit The IT crowd si faza cea mai tare era cand primeau tel ca s-a defectat ceva la computer fraza de baza era "try switching it off and back on".
Lia e foarte bine sa faci testul, nu vreau sa sperii pe nimeni dar gasesti informatii despre strep B si e destul de nashpa daca il face bebe.
Cristina lasa sanii in pace, eu la Cosmin aveam pete mari pe tricou si dupa nimic, nici o picatura, acum n-am nimic, sa-mi fac sperante de lapte?
Hook si Simo pe unde umblati? Hook tu mai ales, ai vreo veste, vreo contractie, vreo atentie, vreo maslina?
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!