Pareri despre Twist & Shape Stepper

Pareri despre Twist & Shape Stepper | Autor: mmc_nd

Link direct la acest mesaj

Salutari,

Ma bate gandul sa cumpar un Twist&Shape stepper, dar nu stiu daca este bun. Are cineva? Cum este, functioneaza?

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Si eu am vrut sa-mi iau, si l-am intrebat pe instructorul meu de la sala de fitness ce sfat imi da. A zis ca "sa nu ma prostesc', cica tonifica doar muschii gambelor si prea putin pe cei ai coapselor, cat despre fese si abdomen, povesti. In plus, zice el ca suprasolicita ligamentele genunchiului si , cum eu am osteoscleroza subcondrala (nu stiu exact ce inseamna, dar ma doare un genunchi de ma rupe cand se schimba vremea si mi se anchilozeaza cand stau cu el nemiscat mai mult de 15 minute), nu e indicat deloc. Acum, drept e ca poate omu' a vrut doar sa se asigure ca merg in continuare la sala si nu stau acasa cu Twist&Shape...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Multumesc, puppe! Eu ma gandesc ca-i mai bun decat nimic .

Alte pareri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Eu sunt fericita detinatoare a unui Twist&Shape.
Initial m-am cam prostit, pentru ca sincer costa cam mult, sunt si alte steppere (chiar si cu miscare laterala) mai ieftine si sigur cel putin la fel de bune.
Dar mi l-am luat si pot sa spun ca nu imi pare rau deloc.
Eu faceam zilnic cu el echivalentul a 600 de trepte si cu dieta usoara (nimic restrictiv) si am dat cam 2kg pe saptamana jos.
Mi s-au tonifiat muschii, funduletzul, etc. In plus are si niste "cordoane" ca nu stiu acu cum sa le zic cu care poti face miscari si pentru brate.
Una peste alta eu sunt multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Dar de unde l-ai cumparat? De la TV?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

quote:
Originally posted by mira_m

Dar de unde l-ai cumparat? De la TV?

Mi l-a luat cineva, nu mai stiu de unde, pot sa ma interesez. Dar prima oara l-am vazut la TV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by mmc_nd

Multumesc, puppe! Eu ma gandesc ca-i mai bun decat nimic .

Alte pareri?

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

Orice e bun daca il folosesti regulat.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Saluti, revin la subiect pentru ca m-am hotarat sa-mi iau pana la urma acest stepper. Cine imi poate spune unde il gasesc - l-am vazut la teleshopping, dar nu am cum sa mai iau site-ul pentru ca sunt la servici .

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Eu mi-am cumparat anul trecut de aici www.ibai.ro/default.php?page=detalii_produs&id=10" target="_blank">http://www.ibai.ro/default.php?page=detalii_produs&id=10. Si e f. bun, doar ca e cam costisitor.

Freya 37+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_pa spune:

Credeti ca un stepper obisnuit nu este la fel de eficient?
Intentionez si eu sa achizitionez unul insa nu sunt pregatita sa investesc foarte mult intr-un astfel de aparat. As fi interesata sa iau unul fara brate deoarece este mai usor de depozitat, mai ales in cazul in care nu te tii de treaba.
Imi doresc f mult sa pierd vreo 5 kg pana la botezul fetiteti mele, care va fi la inceputul lui septembrie.
Mai am o intrebare: ce inseamna 600 de trepte? 600 de apasari, nu?
Draga Trinity, poti sa imi spui pe scurt la ce ai renuntat sa mananci, pentru ca sincer mi se pare ca ai avut un rezultat foarte bun.

Mergi la inceput