Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

roxanici tu vb de caldura??? am scos un termometru afara si sunt ... 43 grade la umbra. nu-ti mai spun ca in casa a mers azi aproape non-stop AC.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

nici eu nu il impac pe Alex nicicum... vad ca am 31 de grade in casa cu tot ajutorul ventilatorului... Se mai incinge pe spate, se mai intoarce pe lateral, dar vrea inapoi pe spate, iar i-i cald...

Noutati: si-a descoperit degetul mare de la mana dreapta bun de supt, dar cu palma desfacuta este fata... deja a reusit de mai multe ori poate il si prind in vreo poza sa-l vedeti ... Altele: maine seara ne urcam pe tren si plecam la Oradea pentru botez... si maine depunem si noi actele pt Deci o tinem tot intr-o petrecere

Ne inscriem si noi la clubul cheliosilor, abia daca gaseste preotul ceva de taiat pe la ceafa... ca in rest are un puf care de la caldura ii sta lipit complet de cap...

Cam atat... ar trebui sa intru in bucatarie sa gatesc ceva, dar cum ma apropiu de aragaz imi vine sa o iau la picior... da' chiar trebuie sa mai si mananc...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

ELIANA...da frumosi baieti mai ai......Ia zi-mi ca-i vad albi de tot, au scapat de la sine de icter sau le-ai dat ceva.Asta asa ca stii si Alexuca mea a avut icter prelungit si i-am dat feno pana la urma caci toata lumea mi-a zis ca nu-i trece altfel...Sper ca n-a deranjat intrebarea....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Asa Roxana... clubul cheliosilor... noi sa n-avem

Diana_jors durm bun si petrecere frumoasa
Io bag salate la greu, cu branza si alte chestii reci

ghibuadina albi-albi nu sunt... da' icter nu mai au. Eu nu le-am dat nimic, le-a trecut de la sine.

Tot ziceati ca am baieti seriosi... m-am dus pana in camera si Andreiu' se hlizea la desenele de pe aparatorile de la pat... si ce se mai concentra si incorda sa poata sa tina capu sus si sa nu-i parda din ochi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Estecri, eu am nascut la Elias dar nu prin cezariana. Am inteles ca la Vladareanu e tariful de 300 euro la cezariana, el are tarife destul de piperate. La anestezist eu am dat 100 si a fost multumita ca a stat numai acolo. La neontolog am dat 50 pentru ca atat au dat fetele cu care am nascut in seara aceea, ca am fot in salon cu ele, unele chiar nu au dat nimic. La asistente nu prea ai cui sa-i dai ca sunt multe si luam bebelusii de dimineata pana seara in salon cu noi si practic ele nu mai aveau ce face. Dar sa stii ca indiferent cat dai se poarte la fel cu tine de frumos. Stiu tipe care au dat mult si care nu au dat nimic si nu am vazut nici o diferenta. Se paorta cu tine la fel de frumos. Chiar am fost multumita de sistemul de acolo. Bafta multa! Sa nasti un bebelus sanatos!

Eu mi-am luat braun de acum 2 ani si numai cu el gatesc. Mi se pare foarte eficient. Toc imediat legumele care imi luau destul timp. Pentru fructe folosesc razatoarea de sticla ca la cat papa el la inceput e suficient. Storcator am Philips, mi l-a dat mama soacra si mi se pare bun ca nu are foarte multe piese de spalat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

Hop si eu pe aici.De-abia mai tin pasul cu voi ca sa citesc ce ati scris.De cand cu vacanta de lec gradi mai greu cu statul pe forum.Va lasasem la cap 8 si v-am descoperit la 10.Noi peste cateva zile facem 3 luni si suntem cam grasuti.De la caldura mancam non-stop(din ora in ora),in restul timpului dormimCand era mai mic mai statea treaz, dar acum de vreo 2-3 zile pe timpul zilei doarme aproape fara intrerupere de am crezut la un moment dat ca bb e bolnavior.In schimb seara de la 9 la 11 avem program de joaca ,apoi mancam, dupa care dormim pana dimineata cand ne mai jucam un pic (pana in jur de 10). Eu tin ac toata ziua chiar si in camera lui Denis.Bate cumva in pararel cu patutul ,dar nu se mai putea. Am soare tot timpul zilei dim pe dormitor iar dupa 12 pe sufragerie .in dormitor am avut si 32 de grade de am instalat urgent aer (nu aveam decat in sufragerie. Avem 2 saptamani deja si suntem fff sanatosi.Sper sa o tinem tot asa. De cand cu aerul nici nu mai facem asa multe bubite rosii de caldura.Gata m-am intins prea mult si s-a trezit teroristul de 4 ani care vrea sa se suie in patul lui bb
despre roboti -eu la Alex am cumparat un platinium care a fost fff bun ,il am si acum.In stare de functionare desi a fost ffff folosit. Si-a meritat cei 2 mil cit am dat pe el(ziceam mersi dc ma tinea doar un an.

Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)
[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2332]www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/ticker/g/2-2332.jpg" border="0">[/url]
[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2331]www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/ticker/g/2-2331.jpg" border="0">[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

hei, hai ca am revenit si eu... m-am mai linistit un pic acum cand s-a linistit si bebitza mea. astazi cred ca a toropit-o caldura, caci doarme de dimineata. ne trezim, papam din 2 in 2 ore si inapoi la nani. si noaptea dormim binisor, cam 6 ore legat, depinde cand se culca... zilele trecute i-am facut baitza si de cate 3 ori pe zi, azi nu cred ca-i mai fac decat diseara, caci dorame in continuu.
oricum o tin fara scutecel, doar intr-un body ff subtire si se pare ca-i place tare mult asa.

am mari emotii, caci maine facem vaccinul si pe caldura asta chiar nu vreau sa ma gandesc cum va reactiona. eu am luat vaccinul de la farmacie de la colt pana la urma. mi-a adus pediatra o gentuza termoizolanta si gheta si l-am pus in ea, apoi repede in frigider. sper ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

despre robot, eu cred ca o sa-l iau pe cel multifunctional de pe bebelusul tau, dar mai vedem, caci pentru moment nu cred ca am prea mare nevoie.
chiar, cum ati reusit sa-i invatati pe bebei cu ceaiul? a mea nu vrea nici sa auda. cum ii dau, cum plange ca din gura de sarpe si-l stropeste peste tot. nici apa nu prea vrea, doar tzitzi... ar manca toata ziua. sta acolo la san si molfaie. e tare scumpa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Karra m-ai topit cu pozele! Si ce idee buna mi-ai dat cu pozitia in carutz!!!! Luca e innebunit dupa pozitia asta! Aaa si are si el body cu inscriptia respectiva dar albastru!

Hai ca a inceput sa planga... intru mai tarziu!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Schema de diversificare dupa firma Heinz ,mare producatoare de mancare pentru copii:

1.primul aliment introdus CEREALELE,Nu sucurile!Pentru ca cerealele nu dau alergii si ele asigura 100% din necesarul zilnic de fier!
Atentie:se introduce unul singur,de ex.doar orez,nu mixt,pentru a observa reactia copilului.

2.dupa 2-3 saptamani ,se introduc vegetalele,dar doar unul singur,pentru inceput,din acelasi motiv:reatia copilului.

3.dupa alte 2-3 saptamani se poate introduce un fruct (doar unul!).
Atentie:nu introduceti fructele inaintea legumelor,copilul s-ar putea sa nu mai accepte alt gust decat dulce!

Nota:Asteptati 2-3 zile inainte de a introduce un nou aliment din aceeasi categorie (de ex.mar dupa banana,dovlecel dupa morcov,etc)

Mixt-urile se introduc dupa 6 luni!(vezi cereale cu fructe,combinatii de fructe,legume,etc)

Tot de la 6 luni se poate introduce si carnea.

Am tradus un pic in graba,dar cred ca se intelege.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

poze

Mergi la inceput