Mamici din Suceava????
Raspunsuri - Pagina 13
antoioana spune:
Buna fetelor.
Si eu am terminat liceul Stefan cel Mare din Suceava. In '93.
Spuneti, cum mai este iarna pe la voi? Pe aici este multa zapada, dar nici vorba de derdelushuri si copii cu nasuri rosii. Doar fetze cu nasuri rosii, fetze care ies din masina, intra in magazin si invers fiindca afara pot fi si -40 grade cand bate vantul. O singura data am fost afara cu sania .
Ce mai e nou pe acasa?
Va pup pe toate.
anto
ymellda spune:
Hei, fetelor, ce mai faceti?
Noi am fost in week end la Suceava, la parinti, si de acolo la Casvana - la bunici. Acolo Andra mea s-a dat in spectacol cu totul: vacutele, calul, gainile si catelul - totul a fost foarte interesant pentru ea.
Intreba catelul: "Ce faci, dagule?"
Si: "Cocosule, esti muldal?"
A fost super, avand in vedere ca si vremea se incalzise putin. Pacat ca nu am stat decat o zi, altfel...
Dar vine ea primavara si ne luam vacanta.
Pana atunci, poate nu lasati subiectul sa cada pe ultima pagina. Hai sa mai vedem ce faceti, da?
Alina si Andra - 2 ani !!
DanaRosu spune:
Noi n-avem noutati da' sa nu lasam sobectu se cada la coada
Andra
Dana
And, yes, I am a blonde!
mihuletu spune:
eu am doar intrebari: ce-ati facut iarna asta in Suceava? am inteles ca iarna a fost foarte friguroasa. cum ati scapat de ea? cu vin fiert la gura caloriferului?
si inca una de sezon: aveti multe gauri pe drumuri?
in rest... mi-e dor de acasa, de parcul de la Universitate. chiar asa, ce culoare mai au chilotii lui nenea Discobolul din parc? ca eu l-am prins cu trei culori: alb si negru (care cica nu sunt culori) si pentru o perioada scurta, cu ei verzi.
salutari de la noi
www.sara.haihui.ro
Margot spune:
Ca sa-ti raspund la intrebare Mihuletu, am trecut cu bine iarna, dar parca cea de anul trecut a fost mai grea.Gropi sunt ca in orice oras.
Asteptam sa vina primavara dar cred ca mai avem de asteptat si ne-am cam saturat.
Pana atunci o sa ne bucuram de ziua de 8 Martie si o sa petrecem.
Nu-i asa Danuta? Voi unde petreceti anul asta tot la Latino?
Margot
DanaRosu spune:
quote:
Originally posted by Margot
Ca sa-ti raspund la intrebare Mihuletu, am trecut cu bine iarna, dar parca cea de anul trecut a fost mai grea.Gropi sunt ca in orice oras.
Asteptam sa vina primavara dar cred ca mai avem de asteptat si ne-am cam saturat.
Pana atunci o sa ne bucuram de ziua de 8 Martie si o sa petrecem.
Nu-i asa Danuta? Voi unde petreceti anul asta tot la Latino?
Margot
Da, da gropi este din belsug... iarna o fo ok, mai mergea o tzira de zapada... de 8 martie? abar n-am om videa ce sumprize ne asteapta oricum e post...
Dana
And, yes, I am a blonde!
silvia_popa spune:
Ce se mai intampla prin Campulung Moldovenesc?A venit primavara?Sunt ghiocei?Aici le povestesc astora de martisoare si ghiocei si se uita ciudat la mine,nu au auzit de asa ceva...
La Multi Ani de 8 Martie!
ymellda spune:
La Multi Ani!!! de 8 Martie, dragelor !!!
Mai, chilotii lui nenea D. eu nu i-am prins verzi, mai, doar alb si negru si ce m-am distrat cand erau albi, ma gandesc ce misto ar fi verzi
Mai, ieri mi-am facut de cap, am umblat din restaurant in restaurant, am baut cat pentru un an intreg (hi hi hi - cine nu ma stie, chiar ma crede), iara sotul meu drag a fost de garda.
Pupici tuturor si o primavara frumoasa.
Alina si Andra - 2 ani !!
cici spune:
Silvia ,in C-lung totul e ok(adeca cat de ok poate fi aici)
despre ghiocei pot sa-ti spun ca sunt :la florarii .
uite chiar nu stiam ca numai noi sarbatorim venirea primaverii prin martisoare si ghiocei.
daca mai vrei relatii despre ce se mai intampla in c-lung
te pot servi oricand dar mi-e teama ca multa vreme nu se va schimba nic pe aici
te pup
cici