Nou stil de viatza (145)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Tzuni bine ai revenit. Ne-ai lipsit mult!

Roxana nu trebuie sa ma invidiezi. Sa stii ca acum aproximativ acum 1 an si eu nu beam mai mult de 2 pahare pe zi de apa, plus 2-3 cafele. Ce m-a facut sa ma schimb: un sumar de urina, in care imi ieseau mereu oxalati. Cand l-am intrebat pe cumnatul meu (medic de laborator) de ce imi iese asa, mi-a zambit si mi-a spus: "La cate lichide bei, ce te miri?". In plus eu nu fac miscare toata ziua (lucrez 8-10 ore la birou, pe scaun). Iar ca ultim argument, apa este f. buna si pentru piele si pentru slabire, iar pe mine m-a ajutat f. mult. Cand mi-am facut sumarul de urina acum 2 luni, mi-a iesit o urina super clara si curata.

Va las acum, dar poate mai intru.
Pupici

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mai,aici e o furtuna si o ploaie de iti vine sa .Nu sint mai mult de 15 grade iar eu am luat-o rau pe aratura cu pizza,cartofi prajiti si alte din alea..Tre sa fug undeva la caldura sa maninc doar fructe si sa beau apa.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Buna fetelor,

Va rog sa ma primiti si pe mine...cred ca sunteti ultima speranta, nu stiu ca sa mai fac!

Am 1.75m si 76 kg (nu m-am mai cantarit de 1 saptamana). M-am ingrasat 8 kg in 5 luni deoarece am fost bolnava si pe deasupra m-am lasat de fumat.

Toata viata mea am tinut cura si acum m-am saturat. Am inceput sa mananc prajituri si inghetata (eu nu am mai mancat asa ceva de multa vreme). Sunt cu moralul la pamant.

V-am vazut pe voi, si ma gandesc ca poate sustinuta voi putea sa ma abtin de la excese. Acu 2 saptamani mancam doar legume, branza telemea si carne (nu amestecate) si m-am trezit cu 1 kg in plus.

De fapt, marea problema este pofta de mancare.
Ma iertati ca am scris atat. In cazul in care ma primiti, speranta mea este sa ajung la 65 kg ...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ma grabesc ca naiba, dar trebuie sa fac si eu un comentariu legat de consumul de apa.

Daca incercati sa beti mult deodata, nu rezolvati nimic. Trebuie baut constant de-a lungul zilei, cate o gura pe rand. Eu la inceput imi notam cate pahare cu apa am baut ca sa am control asupra cantitatii baute. Si daca apa simpla nu va place, incercati mai intai apa cu lamaie, ca sa aiba un gust de ceva.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by ada_b

Buna fetelor,

Va rog sa ma primiti si pe mine...cred ca sunteti ultima speranta, nu stiu ca sa mai fac!

Am 1.75m si 76 kg (nu m-am mai cantarit de 1 saptamana). M-am ingrasat 8 kg in 5 luni deoarece am fost bolnava si pe deasupra m-am lasat de fumat.

Toata viata mea am tinut cura si acum m-am saturat. Am inceput sa mananc prajituri si inghetata (eu nu am mai mancat asa ceva de multa vreme). Sunt cu moralul la pamant.

V-am vazut pe voi, si ma gandesc ca poate sustinuta voi putea sa ma abtin de la excese. Acu 2 saptamani mancam doar legume, branza telemea si carne (nu amestecate) si m-am trezit cu 1 kg in plus.

De fapt, marea problema este pofta de mancare.
Ma iertati ca am scris atat. In cazul in care ma primiti, speranta mea este sa ajung la 65 kg ...

Va pup!

ada

Welcome in the club!. Cum adica ai tinut cura toata viata???

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Ada, bine ai venit alaturi de noi..shi itzi doresc sa ajungi cat mai repede la greutatea dorita..ai sa vezi.. ushor ushor se poate.. succes!

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Nici eu nu reusesc sa beau prea multa apa.De la apa plata ma doare stomacul, acum ca sa beau totusi ceva mai mult mi-am luat apa plata ba cu aroma de zmeura ba cu afine si parca mai merge, dar oricum nu prea ajung la 2 l pe zi, abia abia daca ajung la 1,5 l#
ada_b, bine ai venit

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Anky, de mica am fost mai grasuta. Din liceu am inceput tot felul de cure. Cura pe zile, de acele "fara cap" de slabesti miraculos si te ingrasi inapoi ...la fel de miraculos. Din toate cea mai buna a fost a lui Monica Anghel 3-3-3. Am slabit in 2005 de la 65 kg la 58 kg. A fost de vis. Nu cred ca voi mai avea vreodata acea greutate.
Am pus inapoi (adica pana la 65 kg) in vre-un an jumate.Eu am zis ca e bine.
Acum imi pare rau cand ma gandesc ca ma vedeam grasa. Cred ca era ceva psihic. Azi cand ma uit in oglinda...no comment.
Ma gandesc sa ma apuc iar de dieta 1-1-1, fructe/legume - lactate - carne. Da, asa o sa incep de azi.Doamne-ajuta!
Va doresc kilograme in minus, cate vreti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Ada Bine ai venit alaturi de noi.

totul este sa ai vointa, sa te mobilizezi. Iar aici, cu noi, sigur vei reusi. Exemplul sunt eu, care din februarie (cand aveam 84.00 kg) am ajuns acum sa am 66.7 kg. Totul cu multa vointa si mobilizare, cu o dieta hipocalorica (in cazul meu care lucrez 8-10 ore stand pe scaun la birou), cu grasimi cat mai putine, fara paine si fara dulciuri, band 2 litri de apa cu lamaie pe zi, ultima masa fiind la 19.00, si binenteles cu sport (merg de 2 ori pe saptamana la sala). Insa cel mai mult m-a ajutat acest forum, mai exact acest grup de fete minunate, alaturi de care am reusit ceea ce nu am reusit in multi ani de diete incercate pe propria piele.

Hai ca m-am lungit. Deci Ada ramai cu noi si ai sa reusesti! Voi ce ziceti fetelor?

Pupici!

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ada bine ai venit la noi...si sedere placuta cu cat mai multe kg in minus. Ai sa vezi ca ai sa reusesti. Totul e sa ai incredere, si sa iti doresti...parerea mea!
Esti pe listutza!

Si eu beau 2 l apa plata cu lamaie de la ora 9.00 pana 18.00 si apoi mai beau apa chioara plata acasa cam 500 ml sau mai mult...depinde cat de sete imi este. Si ma simt f. bine!!!

Va poop...ca tb sa ma duc back to work!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput