Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 2
dordia2000 spune:
Am crezut ca te-ai suparat...sry...deci....m-am dus cu capu' de la caldura desi...am AC la serv.
Ma bucur ca m-am inselat...asa ca....hai sa incercam si miercurea ca zi de raport...si apoi poate vinerea....ca asta a mai ramas fara zilele de weekend!!!![]()
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
mephala30 spune:
ei, in cazul asta votez pentru marti - zi de raport
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Mik spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Mikpt flacaul tau...sa se faca mare si voinic si sa va bucurati de el. V-ati distrat ieri??
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletzCele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Diana,
.Simbata am invitat copilasii, prietenii lui; erau 9 si cu 3 ai nostri.
Duminica am sarbatorit in familie. Si iar tort, si iar sampanie.
La multi ani, Doru de Doina !
La multi ani, Serban de Roxana !
Va pup pe toate.
nastad spune:
quote:
Originally posted by Mik
La multi ani, Doru de Doina !
si La multi ani si voua!Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
carina spune:
La mine targetul e 58 - s-a pierdut la ceva editare.
Io o astept pe Ina pentru concurs sa vaz de ma mai vrea sau nu si dupa raportul de maine 
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Buna,
Aici ploua, cu tunete si fulgere, cred ca miine inot pina la strada.
Propun si eu ziua de raport marti!
Vad ca noul concurs incepe de miercuri, 27....
Pina la urma cum e, tine cineva evidenta voturilor?
Mik,
pentru Virgile! 
Carmen, am vazut ieri "Fracture", a fost interesant, asa cum era de asteptat, desi pe parcurs mi s-a parut ca unele scene ar fi cam prea lungi, insa merita vazut! 
Marturisesc ca weekend-ul asta am scapat la inghetata, am mincat 2! Si ce bune au fost!
N-am remuscari pentru ca stiu ca am compensat cu sport destul pe saptamina ce-a trecut.
Am fost si azi la alergat, aproape o ora, dupa care am facut si 250 abdomene.
Meniul:
MD: 6.00 - citeva mangostine, cereale cu nuci si iaurt.
P: 11.30 - un sandvis cu 3 felii de piine graham, sunca si ou, salata.
C: 20.00 - o mare salata cu 1 morcov ras, 1 ceapa, 1 ardei rosu, 1 ciocanel de pui facut la cuptor.
Intre mese: 2 mere, 1 banana, 1 cana ceai de musetel.
V-am pupat.
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamica dulce spune:
Vad ca nu prea se inghesuie lumea la noul concurs...pacat.
Dordia,daca ramanem noi doua ,ne "luptam" ?![]()
Mie mi se pare ok ziua de miercuri pentru ca pana acum nu s-a intamplat niciodata sa raporteze toata lumea marti si,de fapt,cele mai multe rapoarte au fost miercurea,deci serifa are treaba doua zile,nu numai una.Pardon,3 zile,ca unele fete au raportat luni. Mi se pare prea lungit.
Deci votul meu e pentru miercuri,cand am cea mai "buna" greutate![]()
Propun un compromis: raport oficial miercuri,dar incepand de marti,care cum poate si are timp de forum.Poate asa impacam pe toata lumea.
Eu azi am mancat un iaurt de dimineata si mai inainte salata cu cateva bucatele de ficat prajit,ca mi-a iesit super bun.Pana diseara multa apa/ceai.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Zuzilici spune:
[blue] Buna ziua!
Cu intarziere urez si eu La multi Ani! lui Doruletz, Serban si Virgile. Mamicutelor sa va traiasca baietii sanatosi, frumoasi si ascultatori.
Doina nu-mi vine sa cred c-a trecut un an deja...Ce mai zboara timpul. Ceva poze si pentru noi?
Mamicutz haioasa mai esti cu matza ta. Dar sa stii ca o sa se invete cu timpul. Trebuie doar sa ai rabdare cu ea. Si sa fi calma. Sper ca sotul sa se acomodeze cu ea cat mai repede. Succes cu training-ul.
Delia si eu am avut program de smotru weekendul asta. Ba mai mult am colindat si dupa casa (am vazut vreo 5 dar mi-a ramas minte la una). Si-am vazut si "The painted veil". Mi-a placut.
Violeta se pare c-ai intrat la dieta fortzata. Sper sa te simti mai bine acum. 
Dordia multumim de subiect si sa-ti priasca sherifia. 
Fetelor iar is pe fuga...
Cand o sa reusesc eu sa fiu la fel de activa ca inainte ...nu stiu
.
Va pupic pe toate. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
anky spune:
Nici eu nu voi participa la noul concurs insa ramin alaturi de voi.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
noi2 spune:
Buna seara tuturor..
nu am mai reushit sa scriu de multicel, insa va citesc, incerc sa tzin pasul cu voi.. examenele ma dispera..nush ce sa mai fac sa se termine mai repede..voiam shi eu sa ma inscriu in concursul de luna aceasta...in august vin casa, shi sigur nu o sa am timp, dar acum.. ash vrea sa particip.. asha ca. ...sunt in cautare de partenera de echipa..
Ce sa va spun.. in seara asta ma simt oribil, am terminat examenul de azi la 3 jumate shi am ieshit cu fetele la o cola.. unde?? la Mc Donanld´s... shi normal ca nu am rezistat.. am mancat un meniu CHicken shi o inghetzata... aveam cam multicel de cand nu mai calcasem pe acolo shi poftesc...dar.. acum incepe durerea.. am o stare de rau, am varsat tot, greatza, nu-mi revin de loc, parca am shi crampe acum.. nu mai shtiu ce sa fac.. ma doare shi capul pe deasupra, n-am stare, ash face ceva shi totushi n-ash face nimic.. sunt pierduta rau in spatziu..pana shi apa pe care o beau... imi provoaca greatza.. ce-o fi cu mine... e adevarat.. n-am mai mancat prajeli shi mancaruri grele de mult, nici sosurile shi mancarea gatita parca nu-mi mai prieshte..dar acum cu prajelile alea...nici nu ma mai mir.. totushi.. eu care inainte mancam orice .. acum, nu ma recunosc... doar salate shi gratare... in rest... nush ce sa mai mananc.. ma simt ciudat rau..nush daca am reushit sa slabesc ceva saptamana asta, am avut rushii in vizita. sa vedem raportul de maine..eu totushi sper...am mai redus cola un pic, crema anticelulitica o foloseszc de 2 ori pe zi...folie de plastic consum la greu...nush ce sa mai fac..
hmm.. ma duc sa stau in pat.. ma simt rau..
pupicei la toate.. shi.. daca e cineva cauta partenera de concurs, sa-mi spuna..o seara buna va doresc..
..shi te iubesc...