Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 19
Mik spune:
Diana Mirela, bafta la examene !
Zuzilici,
ca esti frumoasa si ca ai pus poze cu Cami ca_mi era dor de ea.
La multi ani la toate si la toti cei care sunt : Paul, Paula, Paulina, Petruta, Petre !
EU sunt bine, numai ca fac dulceturi de vreo 10 zile si ador spuma de la dulceata !
Va pup pe toate in grup.
Tzuni spune:
Mik, te puuuup si io in grup 
Mephala, da, doar atat am papat. Dar recuperez azi
Imi iau ppn in seara asta pt maine si duminica.
Zuziliciuleeeee, ce-mi place ca in poze esti cu gura pana la ureeeechi
Bravo! Mai bine mai vesela decat mai slaba!
S-o pupi pe Cami si din partea mea!
Revin. Ma duc sa mai dau o tura de
Seful m-a intrebat daca-s indragostita!?! 
Dordia, hai la dance, mama! Hai...ca se duc caloriile si asa...
Tzuni-Paula-Petrutzella
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
dordia2000 spune:
Tzuni am un somn in mine si un chef de duca acasa...de ma apuca instant dansul...pacat ca nu am boxe la scarbici!!!offf...
si hai sa te fac un dans virtual...

Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
ina C spune:
Cornelia,iti doresc multa sanatate si intorce mai mult fata catre tine.Esti atit de frumoasa si tinara,iar copiii sunt minunati ... bucura-te de viata!
Tzuni, BRAVO!
DE azi m-am intors si eu la scirbici ( ca bine-i mai spune dordia).Primul lucru care il asteptam era sa nu mai stau cu ochii pe frigider, asa ca am mincat dimineata niste fulgi cu lapte si o cafea, iar la prinz mi-am luat 2 piersici ( termin programul la 14 si as mai fi prins o masa acasa).Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tirg am servit la 10 doua "lungimi" din Milka aerata si un fursec, iar la prinz am mers la restaurant: o pulpa la gratar si o portie de mamaliga, plus 2 clatite cu nuci, frisca si finetti.Am avut niste mustrari de constiiintaaaaa...insa cind am vazut cum imi umbla ochii pe meniu si as fi comandat toate felurile de mincare odata, m-am gindit ca nu e cazul sa ma imbolnavesc psihic mai mult decit sunt.Nu ma deranjeaza faptul ca m-am ingrasat un kg jumatate in concediu, dar parca mi s-a pus un strat de grasime pe burta si fund ...deci daca toata cantitatea e grasime....
Astazi plec la parinti, deci mai vorbim duminica seara.
Va doresc un weekend minunat, sa va bucurati de tot ce e frumos si sa ignorati tot ce e urit!
PS Chiar nu-mi acordati si mie niciun cuvintel ca sunt singura cu porc la final de concurs?Sunt UNICA , deci merit si eu putina atentie!
pupici, ina C
Delidana spune:
Buna dragelor,
Azi e o vreme nasoala, a plouat cu pauze si iar n-am ajuns la sala, de alergat nici nu se pune problema. 
Tin sa va spun ca de ieri sint mai usoara cu 1 kg (ajunsesem la 68 si acum sint iar la 67 kg), se pare ca ziua de fructe a avut efect laxativ si ma simt mai usoara la stomac. O recomand in caz de constipatie. ![]()
Tzuni, sa dansezi si pentru mine, da? 
Mik, ce dulceata faci? Ai fructe in gradina?
Carmen, ma bucur ca ti-a placut filmul.
Iti place Anthony Hopkins?
Cornelia, imi pare rau ca treci printr-o perioada grea. Cred ca ai nevoie de o schimbare, ceva ce sa faci doar pentru sufletul tau si care sa-ti aduca satisfactie. Probabil ca nu e rea ideea intoarcerii la servici, mai schimbi atmosfera. Multe
si ne gasesti aici cind ai nevoie de noi.
Zuzi, multumim pentru pozele cu tine si Cami, sinteti niste dragute amindoua iar tu ai un zimbet de milioane. 
Va pup, sint prin zona.
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Ina_C, ia de la mine ceva mai sugestiv decit cuvintele:
. Cred ca o clatita ar fi fost mai rezonabil, ce zici?
![]()
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Ina, eu subscriu la ce spune Delidana : o clatita e de ajuns, mai ales ca are chestii pe ea.
Ce propun eu, ca stiu ca ajungem cu toate la restaurant sau la petreceri, si trebuie sa luam ceva, Sa ne promitem nu mai mult de 2 abuzuri, stiind ca alcoolul ingrasa, dulciurile rafinate ca sa zic asa (tort, clatite, papanasi de restaurant) ingrasa, idem mincarurile cu sos. Deci sa ne uitam bine la lista de bucate si sa alegem cu cap (el nu e la regim, capul). Deci : nu mai mult de 2 (doua) abateri.
Meniuri ne putem compune destul de simplu : un gratar cu salata (verde, de rosii, de varza), un singur pahar de vin sau de bere, sarmale mai bine decit tochitura, mamaliguta cu brinza sau ciorba degresata in loc de farfurie garnisita cu salamuri si cascaval, inghetata (fara frisca si ciocolata) sau salata de fructe sau fruct pe post de desert.
Delidana, am facut in 2 rinduri dulceata de capsune din gradina, ieri am facut de caise (cumparate), seara asta fac de piersici (cumparate) si pe duminica sau pe saptamina viitoare se anunta zmeura din gradina. Cum v-am mai spus, eu ador sa fac dulceata/gem/peltea si sa maninc spuma. 
dordia2000 spune:
InaC mama...uite niste
sa iti revii si daca mai bagi...clatite cu nuci (auzi!!!) si alte interzise...Martea viitoare vei avea 2 porci ca sa te inveti minte si sa iti pui lacatel la guritza...ca stii cum va creste colacelul de grasime????????
Distractie placuta la ai tai!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
ina C spune:
stiu mai fetelor, tot ce ziceti ziceti bine...offf
dar portia de clatite era de 2 si nu puteam sa fiu eu mofturoasa petrecerii, ca vreau 1 etc etc, iar de lasat in farfurieeee...dupa ce le vezi iti pierzi mintile.
Sunt de ceva vreme cu voi si v-am vazut meniurile si cum povestiti...cred ca eu sunt cea mai mincacioasa dintre voi, iar un OFFFF.Spunea odata o colega de-a mea :" tu cred ca te ingrasi si cind povestesti ce ai mincat"
va pup, trebuie sa plec, numai bine!
Tzuni spune:
InaC, tre' musai sa-ti las nr meu de mobil: cand mai ai o portie de doua clatite:
si io...
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos