Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 18
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Neatza!
Zuzilici, imi pare rau ca nu se misca cantarul. O zi de fructe pe saptamana, chiar doua (daca poti) ai incercat?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti
Uite ca pana acum nu m-am gandit sa manac doar fructe. Meniul meu a fost mai mult amestecat cu legume si fructe.
Dar acum am sa incerc si eu o zi doar de bostan ca tot am luat vreo 5.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by anky
Buna fetele,ieri m-am dus la cumparaturi si am descoperit inghetata 'Not guilty!',m-am distrat cind am citit chestia asta pe cutie.Pe cutie este o tipa surprinsa de paparazzi cu inghetata in mina
case: 8717472 130044
JUDGE:'Your evidence sucks,I gotta let her go'
MsX : But Judge!
JUDGE:'Forget it,no sugar,no evidence.
NOT GUILTY!
In cutie sint 4 cornete de inghetata,140 cal/inghetata,contine grasimi vegetale.Mi-am cumparat sa am pe cind ma apuca pofta de inghetata.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Asta chiar e
.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Neatza!
Ieri am reusit sa mananc numai pepene. Azi mai adaug un mar, niste zmeura si vreo doua piersici.
Tzuni, pariez c-ai fost super ocupata ieri si n-ai reusit sa te tii de pepene. Ramane pe alta data....
DianaMirela, uuuuu, ce par lung si frumos ai!!! 
Cornelia, bine-ai revenit! Ti-am simtit lipsa.
Am citit despre problemele tale si-mi pare tare rau. Important e ca acum te tratezi si te simti mai bine.
Si eu sunt singura cu doi copii de vreo 3 ani de zile. Te inteleg perfect.
si multa putere!
Cu multa intarziere: La multi ani lui Eduard!
'La multi ani!' sarbatoritilor acestei zile 
Delia, mi-a placut filmul.
dordia2000 spune:
La multi ani sarbatoritilor...si multa sanatate!
Cornelia imi pare rau sa aud despre problemele tale...dar cu rabdare si credintza...si ajutorul medicilor...sigur vei depasi momentul si iti vei aminti de acest episod ca de un vis urat.
Azi am fost iar la acupunctura...si am aflat ca se face acupunctura si pt depresii si cica e chiar eficienta. Poti intreba medicul care te trateaza daca ti-ar face bine si o astfel de cura. Pe mine aproape ca m-a rezolvat...dar eu sufeream de o boala a articulatiilor...si..cu ajutorul acupuncturii...s-a ameliorat aproape 90% durerea.
si stai alaturi de noi...daca crezi ca te putem ajuta cu o vb buna si un umar pe care sa plangi cand ai nevoie.
Eu am inceput sa elimin apa, pt ca am renuntat aproape definitiv la sare...ieri ca azi voi manca 100 gr branzica sarata...dar nu prea rau. Azi dimi cantarul arata 83.500 deci....ma desumflu. Ma simt mult mai bine.
Meniul de azi:
D: un covrig fara sare....si 2 piersici pe care urmeaza sa le mananc.
P: salata din 2 rosii, castravete si un pic de branza si poate un iaurt 0%
C: cred ca un fibrobar sau iar o salata dar fara branza.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
mamica dulce spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI celor care isi serbeaza astazi ziua numelui!!
Eu astazi sunt super,super umflata,ma simt foarte...plina si am un kil mai mult

.Sunt si pe stop,mi-e rau si plouaaaaaaaa cu vant,e frig tare,doar vreo 10 grade si asta demult.
Abia m-am trezit si vreau sa ma culc inapoi :(
Astazi o sa tin o zi de lactate (cottage cheese si iaurt si poate maine o zi de fructe,simple sau cu legume,vad eu.
Carmen-cate kg a avut pepenele ala?? Abia astept sa-mi iau si eu unul mare-mare.Insa aici aia mari sunt la turc si costa vreo 9 euro unul,si pretul a scazut mult deja.Acum cateva saptamani era cam 1.50-1.70 euro kilul
La supermarket se vinde si cu felia![]()
O zi faina,dragelor,intru mai tarziu iar..
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Tzuni spune:
Neatza, neatza! 

De azi dimi circul prin firma...dansand! 
Sunt intr-o dispozitie dansacioasa! ![]()
Mephala, ieri, intr-adevar, n-am reusit sa tin ppn-le. In sensul in care dimineata am baut o cafea si seara pe la 11 am rontait un pachet de sticksuri. N-am avut timp de altceva...
InaC, ma bucur ca-ti place Pink Martini....mie mi se apre o muzica fff sexy! 
Multumesc fetelor pt sfaturi cu privire la atitudinea vos-a-vis de vrajitoarea cu care muncesc. Eu asta fac de multa vreme: o ignor, dar nu e bine. Ca tot ce vrae ea face si spune...Dar gasesc io o solutie... Totul e sa-mi pastrez calmul si sa nu ma cobor la nivelul ei!
Revin, ma duc sa mai dau o tura de...
Amaaaaaaaadooooo mioooo....
Tzuni-Paula-Petrutza ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
dordia2000 spune:
Tzuni esti de coma...
ma molipsesti cu voiosia ta!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
violeta70 spune:
Buna ziua tuturor!
La Multi Ani tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui!
Cornelia sanatate multa si putere sa depasesti acest moment. Cu credinta in Dumnezeu si cu ajutorul celor din jurul tau sigur se va rezolva.
Azi dimineata aveam 67.2 kg 
. Cred ca m-am molipsit de la sor-mea. Pana acum am mancat o banana, o nectarina si un mar. Cred ca o sa mananc niste peste (azi se mananca peste) la cuptor, pe care il vor pregati colegele mele. Seara probabil o sa mananc fructe.
De azi beau 2 litri de apa , dar fara lamaie. Restul de kg pe care mai am sa le dau jos (2-2.5 kg) vreau sa le dau in timp mai lung.
Va las acum ca mai am treaba!
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
Tzuni spune:
www.youtube.com/watch?v=PHIhPieyvdg" target="_blank">PIESA PE CARE DANSEZ ACUM 

URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Mamicadulce, 8 kg a avut pepenele. Dar nu l-am mancat tot.
In Iasi e 1,5 lei/kg.
Tzuni-Petrutza-dansacioasa, ieri ai mancat doar cafea si sticksuri? Atat?