Nou stil de viatza (145)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ina,
Uite aici tunsoarea, prima poza: http://www.imdb.com/gallery/ss/0488120/Ss/0488120/f4.jpg.html?path=gallery&path_key=0488120

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

multumesc mult!e foarte draguta.

eu m-am tuns anul trecut si de atunci am trecut prin vreo 3 modele, iar acum as vrea sa il am din nou lung

vizionare placuta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Caprita cu trei iezi (iarta-ma, dar nu iti stiu prenumele ), nu sunt f. sigura de ceea ce voi alege, am mai multe optiuni si in functie de punctajul obtinut la rezidentiat, voi alege. Ma mai gandesc .

Delidana, Carmen, Ina, Ada, Dordia, Doroty, multumesc !

Ada, sa-ti traiasca finii! Au inceput botezurile ?

Doroty, tinem pumnii sa ai castig de cauza la proces .

Dordia, e bine ca mananci fara sare, dar sa nu o elimini de tot pt. ca pierderea de sodiu prin transpiratie e mare vara si trebuie sa iei de undeva. Cumpara un ceai diuretic sau niste tinctura de fructe de soc (dozajul e pe prospect) de la plafar. In niciun caz Furosemid decat daca ai si alte probleme .

Apropo de tuns, eu mi-am taiat parul anul trecut pt. prima oara. Avea 1,2 m ...

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

DianaMirela, n-ai o poza cu pleata? Mamaaaa, ce lung era!!!!!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Chiar asa, nu ai o poza cu parul lung? Evident ca u inceput botezurile. Primul pe 22 iulie anul asta. Si ultimul cuplu l-am nasi in 5 mai. Un an plin de evenimente. Ar fi complet daca ar veni si la mine bebe...

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ba da : dovada.

Ada, iti doresc sa vina bebe cat mai repede si la tine .

Edit: nu va ganditi ca acum e scurt rau, e pana in talie doar .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Miag, imi palce ca esti vorbicioasa!

Oare ZisaCami pe unde o fi? Cami, daca ne citesti, da-ne un semn, sa stim ca esti bine!

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Cami e bine. Mi-a tras o vizita scurta si-a plecat la Socrela. Probabil ca n-are timp de net de n-a mai dat nici un semn de viatza. Dar e inca ... in viatza.
O puteti vedea aici..

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,ce faceti? Va pragatiti deja de weekend?
Zuzilici...frumoase tare pozele!
Diana-Mirela-felicitari pentru examene si bafta multa in toamna. Ptiu sa nu te deoki dar ce par frumos ai...

Eu am calcat azi stramb cu mancarea...i-am facut lui Marc cartofi cu friptura si salata. Eu mi-am pus un bot de mozarella,pe care am zis ca-l mananc cu salata,l-am papat repede si de pofta am mancat eu ce-a ramas de la baiet (mai mult de jumate) In fine,acum ceva vreme mi-ar fi ajuns portia pe o masea,insa acum simt ca plesnesc,la 3 ore dupa ce am mancat. Si mi-e o ciudaaaaaaaaaa ...
In fine,e prima abatere serioasa de ...nu mai tin minte cand,bine ca nu s-a nimerit sa fie prajituri,ca nu ma opream asa usor
Insa maine nu cred ca vreau sa ma cantaresc...nu cred ca se pune de sa ma apuc de bocit,dar efectiv nu mai suport sa vad mai mult ca in ziua precedenta.

Va pup,o seara buna,dragelor!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare fetelor. Imi pare rau ca nu am mai intrat demult la voi dar credeti-ma ca traversez o perioada destul de urata si pur si simplu nu am avut puterea nici macar sa va scriu. Nu as vrea sa ma credeti neserioasa, nu v-am uitat. V-am citit mereu si va felicit pentru floricele.
Singurul lucru frumos din ultima vreme e ca l-am serbat pe Eduard care a implinit 3 ani, e baiat mare.
Pentru lista(stiu ca am 2 semne de intrebare):am ajuns la 82 de kg dar fara sa vreau, as fi preferat sa nu o fi facut decat asa.
Va pup pe toate si promit, acum ca mi-am mai revenit un pic, ca voi scrie mai des.

Edit: am scris la topicul asta despre problema pe care o amhttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102911
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Azi am avut o zi mai grea. A inceput dimineata cu controlul la dentist si a continuat cu serviciul.
De mancat (fiind ultima zi de post) am mancat cam aiurea: 2 rosii, 3 castraveti, 1 ardei gras cu grisine. Inainte de sala am mancat o baghetuta cu seminte de la Belforno, iar seara (adica si acum) 4 nectarine. Cam aiurea nu-i asa?

Diana Mirela felicitari pentru absolvirea facultatii de medicina (un vis al meu mai vechi) si bafta multa la licenta si rezidentiat.

Doroty bafta cu procesul si merci mult pentru gandurile tale bune.

Va las acum urandu-va noapte buna. Pupici tuturor fetelor

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput