Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 16
dordia2000 spune:
Anky supertare inghetata!!! Mi-a placut la nebunie!!! (sa citesc despre ea)
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
Fetelor am mancat fara sare...si sper sa o tin tot asa. Diseara in drum spre sala o sa imi iau ceva ceai diuretic ca ma simt de 2 tone si jumatate. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acuma!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
mephala30 spune:
io am mancat vreo 4 felii de pepene.
Tzuni, rezisti?
Delia, esti nostima tare!
Ce-ai vazut dublu? ![]()
Ma pregatesc de 'Fracture'...revin
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti
Delidana spune:
Carolinah, maninc si eu banane insa acuma s-au terminat, ca un facut, si nici la supermarket n-am ajuns ca ploua.
Mersi de sugestii. 
Carmen, cam la ce ma uitam, vedeam in dublu exemplar, ba ma apucase si o durere de cap, la ceafa...sint si obosita, joia si vinerea sint cele mai grele zile, parca atunci se acumuleaza toata oboseala din cursul saptaminii. 
Te astept cu pareri despre "Fracture". ![]()
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
o prima impresie: imi place freza nevestii lui Ted. Ma tund si eu ca ea. ![]()
ina C spune:
Delidana, daca ai sti de cite ori m-am pregatit...Nu am reusit sa tin nici macar Superdieta , partea cu legume si fructe.Pur si simplu am o stare de disconfort la stomac.Voi mai incerca , mai ales ca sunt singura cu porc la final de concurs...RUSINE sa-mi fie!
Nu am mai postat meniul in ultima vreme pentru ca mi-ar fi fost si mai rusine, mai ales ca am bagat seara ca sparta.Nici stepper nu am mai facut, m-am nesimtit complet.
Astazi:
md:cafea,o felie sunca presata, o felie subtire Feta
p:doua linguri de varza cu o bucatica minuscula de costita si o salata din doua rosii mari, un castravete, 5 masline, o felie de sunca presata si una de brinza+ un pahar de Cola zero
c:2 piersici si ceai (speeeerrrrrr!)
ina C
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Delidana spune:
Carmen, tunzi tu parul ala bogat si frumos? ![]()
Ina, daca ai discomfort la stomac eu cred ca nu merge la tine si cu asta basta...nici la mine n-a mers...pur si simplu organismul tau iti spune ce-i convine si ce nu si cred ca ar trebui sa-l asculti. 
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
si de fiecare data ma gindesc la mamaliga moale cu brinza si smintina
...si poate o pulpita de pui la rotisor...
v-am spus ca numai la mincare ma gindesc!
iau si Tarosin pt varice cu vit C, sa fie de la asta?are cineva varice?
mephala30 spune:
Delia, imi place filmul (si actorul Ryan Gosling
), sunt tare curioasa de final...
si da, ma bate un gand de a ma tunde scurt, m-am saturat de atata pleata
...vad eu....
InaC, nu e de la varice; iti joaca feste psihicul.
ina C spune:
mephala, m-ai facut sa rid...nici nu m-am gindit ca e de la varice, ci de la vit C care, se stie, da pofta de mincare :))
unde as putea sa vad si eu tunsoarea?
pupici, ina C