Nou stil de viatza (145)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Sa scriu meniul, si cel de ieri, ca am uitat:

ieri:
-juma de macrou afumat
-juma kg de zmeura
-juma de pepene
-2 piersici

azi:
-pepene rosu
-pepene rosu
-pepene rosu, bun, dulce si rece

Delia, suntem alaturi de tine, . Ce fructe ai ales?

Diana Mirela, felicitari!

Zuzilici, imi pare rau ca nu se misca cantarul. O zi de fructe pe saptamana, chiar doua (daca poti) ai incercat?

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata!

Diana Mirela, felicitari si sa ai numai succese in meserie.

Delidana si mephala, oare ce sa fac cu mintea mea ca sa imi permita sa maninc si eu o zi numai fructe?

o zi buna fetelor!la mine e ultima zi de concediu si e dedicata tot copilului.

va pup, ina C

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Fetelor, mi-a fost dor de voi!

Ieri am fost pe stadion toata ziua...am murit de cald! Si seara mi-a facut sotul o surpriza neplacuta ca nu am mai avut chef de nimic...de fapt nici azi, dar macar va ad pe voi si mai revine cheful de viata.

Tzuni, am avut o experienta ca a ta, insa eu eram subalternul si sefa ma sapa. Si nu am facut nimic, am zis ca lumea va realiza ca e de prost gust ce face. Nu a fost asa. Trebuie facut ceva, nu stiu ce anume, mai ales in situatia ta.

Doamna doctor felicitari, si eu am 3 perechi de fini...in 2 ani.

eu ieri am mancat:
D: pulpa pui la gratar cu rosie
P: pulpa pui cu salata de rosii si castraveti
C: salata de rosii si castraveti cu branza telemea
Ca desert am mancat 3 mere. Si am baut peste 3 litri de apa. Ieri am transpirat incontinuu. A fost foarte cald.

Azi de dimineata am mancat un baton de susan cu iaurt 0.1 % grasime. La pranz mananc salata de rosii cu castraveti si cu cascaval si probabil si cina va fi la fel.

Deocamdata va pup, si astept sa vad ce ati mai facut ....
Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor.
Am ajuns si eu la scarbici dupa o sedinta de acupunctura....si nnu am chef de munca.
Sunt supersuparata si nu stiu ce sa fac. Azi dimineata cantarul arata 85 kg...mancand ce am mancat si pana acuma si bagand si 3L apa. Am mainile umflate, inelele nu le pot scoate in asa hal sunt de umflata. Stiti vreo metoda de eliminare a apei??? Sa iau Furosemid???
Cred ca e de la caldura dar....nu mai stiu ce sa zic.

Azi mananc asa:
MD: -
P: Friptura de vitel la tava (fiarta fara sos) cu rosie si castravete
C: probabil un fibrobar ca ma duc la sala si ajung la 9.30-10.00 acasa...deci...la ora aia nu mai mananc.
2L apa plata cu lamaie cel putin

Diana Mirela felicitari si bafta la licenta si rezidentiat!!!

Deci...datorita faptului ca nu ne-am mobilizat...nu va mai avea loc concurs si raportul se va da MARTI conform majoritatii exprimate.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Dordia, degetele s-au umflat de ieri? Daca da, asteapta inca vre-o 2-3 zile, poate o fi de la caldura. Sau poate ne zice doamna doctor ce se face in acest caz..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata!

Felicitari d-na doctor DianaMirela!
Mult spor si succes in continuare!Poate ne pui o poza de la nunta.

Tzuni,despre problema ta cred ca cel mai neplacut lucru e sa nu faci nimic. Tipic romanasc. Eu sunt adepta sinceritatii.Spune in fata ce te deranjeaza. In fata colegei tale.Si incearca sa te analizezi si pe tine.
Multumesc ca datorita tie am descoperit formatia Pink Martini care imi place foarte mult.

Delidana, multumesc pentru sfatul cu ventilatorul.Am unul pe care l-a monopolizat sotul meu.Dar in unele zile nu prea face fata.Au fost nopti cand m-am asezat pe parchet cu toate usile si ferestrele deschise.

In sfarsit bate vantul si la noi.

Dordia, nu mai manca sarat ca sa nu ti se mai umfle mainile si picioarele.Si de la pozitia stand pe scaun se umfla picioarele.Cel mai bun diuretic in cazul meu e cofeina.Servici usor!

Am scapat de proces. S-a terminat. In doua zile se da verdictul.Am sanse cam de 40%.Proba cu martori nu m-a ajutat.

Nu postez inca meniul ca mananc haotic cand sunt stresata Am si SPM.
Ieri am fost sa mananc o pizza.Am bagat si ciocolata amaruie.Seara o bere.Am vrut sa o beau si pe a doua, ca sa imi inec amarul, dar am adormit la televizor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ada ms mult... astept sa vad dar...sunt ca un balon...asa ma simt!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetele,ieri m-am dus la cumparaturi si am descoperit inghetata 'Not guilty!',m-am distrat cind am citit chestia asta pe cutie.Pe cutie este o tipa surprinsa de paparazzi cu inghetata in mina

case: 8717472 130044
JUDGE:'Your evidence sucks,I gotta let her go'
MsX : But Judge!
JUDGE:'Forget it,no sugar,no evidence.
NOT GUILTY!

In cutie sint 4 cornete de inghetata,140 cal/inghetata,contine grasimi vegetale.Mi-am cumparat sa am pe cind ma apuca pofta de inghetata.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Doroty, bafta, tin pumnii sa cistigi procesul si sa scapi de stres.

Ada, vad ca-ti plac rosiile.

Ina_C, trebuie s-o pregatesti dinainte (mintea adica).

Sa va zic ce am mincat pina la ora asta(16.30):
- ananas (vreo 300g),
- 2 mere
- 1 portocala
- 1 rose apple
- 1 felie cantalup.
Mi-e o foame de vad dublu si simt o usoara ameteala in spatele ochilor. Mi-e ciuda ca nu am energie si nu ma simt in stare sa merg la sala. Mai si ploua...
In concluzie, ma duc sa MANINC ceva. Cred ca o mamaliga cu brinza si ciuperci ar fi o idee buna.
Asta e, cred ca nu am ales o zi buna, trebuie una in care sa stau acasa si sa nu fac nimic...

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Delidana, eu mananc in zilele de fructe si banane si ceva fructe uscate, ca altfel e greu. Si fac si sport in zilele alea, dar nu cadio.

Si daca tot sunt aici, meniul de azi, 28.06, ultima zi de post:

D: salata de vinete cu paine
P: supa de rosii si orez cu legume
S: tocanita de cartofi cu salata verde
Fructe

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput