Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
suntem in aceasi formula. maine facem 37 saptamani.
am fost la eco,bebeluta tot asa mai micuta cu vreo 2 sapt dar a zis sa nu ma ingrijorez. mi-a oprit si gynipralul si a zis sa iau cate un no-spa. si mi-a mai zis ca nu mai trebuie sa stau doar la pat si ca ma pot plimba.
l-am intrebat si de nastere si a zis ca natural....si mie mi-e o frica..............

spor la invatat pt rezi. mai e putin...

ENI 36+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

eni, felicitari, ma bucur ca ati reusit sa va mentineti pana acum! deja nu se mai poate vorbi nici de nastere prematura...relaxeaza-te (cat mai poti) si NASTERE USOARA! tinem pumnii ca si pana acum!

cat despre rezidentiat...eu mi-am luat concediu sa ingras porcu' in ajun, numa' ca de cateva zile numa de rezi n-am mai auzit...mi-a racit micuta, noi avem "abonament" la laringite, si stiti voi cat de linistita pot fi cand o aud caum horcaie...speram sa scapam mai usor, numa' ca avem si-un "bonus" de angina acuta eritematoasa, si-o bunica panicoasa...asa ca de cateva zile ma pregatesc sa-mi dau doctoratu' in laringite si angine, ca nu stiu ce-o mai fi ramas de citit pe net, stau noaptea s-o pazesc sa nu se sufoce si dau search pe google...cam atat s-a ales de rezidentiatu' meu...(sa nu mai zic ca am si un chef nebun)

acu' stau si ma gandesc daca o fi bine ca nu i-am dat antibiotic...pana acum laringitele au fost virale, da' acum si cu angina asta...sfaturi...?

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

emushi, astept sa dai un semn cand vii la rezi....ti-l aduc pe matei sa iti faca galerie! mai stii care din fostii colegi mai dau rezi anul asta?

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

[red]meg[/rad] darling, pupam mateiasu' cu tot cu galerie! vin pe 17, numa' sa vad daca mai merita sa cheltui banii pe drum!
din cate stiu, mai "rezidentiaza" si alti colegi, de ex. Alexandra...care e pe pedi (asta si-a dorit) da' acum vrea altceva...(oare nu se poate sa-mi dea mie postu'? un mic targ), poate facem o intalnire "de grup" (numa' mi-i rusinica k o sa am cel mai slab punctaj daca nu cumva ma apuca un avant nemaivazut si citesc ca fat-frumos, intr-o noapte cat altii intr-o luna )

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

em, auzisem si eu de alexandra vrea altceva, da nu-mi venea a crede...o sa fie si codruta in bucuresti la rezi si...hai ca devenim offtopic de tot.

eni, ce ma bucur ca ati depasit pragul critic! am trait si eu emotiile tale aici..ne pregatim de galerie, asadar..

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello

noi tot asa....cu multe emotii....

emushi imi pare rau pt micuta ta. sa va faceti bine cat mai repede.

mersi tuturor pt incurajari!!!

spor la invatat.mai e putin.

ENI 37+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mai un pic si vine examenul de rezi... Asa m-am rupt de asta ca anul asta nici nu as fi stiut cand are loc daca nu citeam aici... Vezi daca stai prea mult acasa...
Succes fetelor la examen! Tin pumnii sa-l luati si sa si prindeti ce vreti!

Haideti pe prima pagina!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110966

cred ca ar fi bine daca are cineva dispozitie sa le lamureasca pe fetele de aici ce si cum

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Dragelor, stiu ca nu am mai scris dar de citit am reusit totusi!
Mult succes la rezi tuturor si sa reusiti sa luati ceea ce va doriti!
A si sa va pastrati acelasi entuziasm si peste 2-3 ani de rezi!
Bafta!

Meg, eu declar oficial ca am obosit! Dupa pagini multe de explicatii, pe care nimeni nu le ia in seama, eu am hotarat ca numai ma bag decat in cazuri de forta majora sau daca intr-adevar persoana respectiva are nevoie de sfaturile mele!
Dupa cum se vede, toata lumea stie medicina si poate sa isi dea cu parerea, deci de ce sa ma mai obosesc.....
Doar ca sa

Apropos, dar garda veche pe unde umbla?
Mamacita, ai nascut?
Anya, Alina, ce va fac bebeii?
Diana, tu cand te intorci la serviciu?
Briantis am vazut ca a cerut inchiderea contului. M-a mahnit asta. Stie cineva de ce?

Eu m-am intors din octombrie la serviciu, deocamdata program redus, si incerc sa le fac pe toate. Doamne ajuta sa pot! Totusi, e mult mai putin obositor decat credeam. iar psihic imi face mult mai bine

Mergi la inceput

sheanna, chiar mi-a fost dor de tine aici! eu am renuntat de mutl timp sa itnru in discutii pe teme medicale pe forum, dar m-am gandit ca poate e cineva mai entuziast pe aici, de aceea am posta linkul!

cine da rezi anul asta? bysko, emushi..BAFTA CU CARUL!!!!!

sheanna, ce stagiu faci si unde momentan?

g24hit..la nascare sau la rezi duminica?

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput