Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (6)
Raspunsuri - Pagina 10
pufymic spune:
Eni imi pare rau ca deja au inceput contractiile....Va tin pumnii sa rezistati in formula 2 in 1 macar inca vreo 4-5 sapt....
si stai cuminte in pat!
Meg nashpa faza cu banii....nici eu nu i-am obtinut...
....
Cristina sa mai intri pe aici si dupa ce incepi iarasi serviciul, sa ne mai povestesti cazuri interesante !
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
Idaira spune:
Am mai postat si la Clinica virtuala,dar cum nu mi-a raspuns nimeni,indraznesc sa copii mesajul si sa astept un raspuns.
Multumesc!
Polidin + Diclofenac injectabil:
Am urmat acest tratment 10 zile la sfatul medicului ginecolog. Ceea ce ma deranjeaza e ca mi-a ramas amortita o zona de vreo 10 cm de la coapsa.Eu le-am pus pe amandoua in aceeasi seringa,am facut bine sau NU??? Ce as putea face pt a remedia jena?
Stanescu spune:
Probabil ca la un moment dat ai atins un filet nervos. Nu te ingrijora. Poti sa incerci un masaj al zonei cu antiinflamator-Diclofenac, Indometacin. O sa-si revina.
AdelaP spune:
Depinde pentru ce fel de afectiune sunt scrise produsele. Daca e vorba de o boala acuta reteta este valabila 24 ore, pt boala subacuta 7 zile si pt cronica 1 luna. Este specificat de medic pe reteta ac, sac sau cr, langa codul de boala.
Briantis spune:
Multumesc frumos .Era pt o boala cronica .Din pacate dupa ce mi-ai zis rezulta ca nu mai e valabila .
g24hit spune:
hello
am intrat sa va salutam. maine merg la control si sper sa il prind pe dr in toane bune si sa aiba timp sa-mi raspunda la toate intrebarile.
vroiam sa va intreb si pe voi in legatura cu copiii nascuti la 7 luni si cei nascuti la 8 luni...de ce e mai bine la 7 decat la 8? ma tot intreaba cineva si nu reusesc sa-i dau o explicatie logica...pt ca eu ma gandesc ca orice saptamana in plus in burtica e mai bine pt bb, se maturizeaza mai bine plamanii....
pa.
ENI 33+
IULIA
g24hit spune:
hello
noi maine avem 34 sapt....insa nu vin cu vesti prea bune...
am fost la control...col scurt de max 2 cm,moale dar inchis(inca). bebeluta se pare ca e mai mica cu 2 saptamani si ca ar avea max 2 kg.
sunt cam trista cand ma gandesc la aceasta diferenta...pana acum la toate ecografiile era la zi( saptamana)....dr a zis ca probabil din cauza contractiilor ea nu se hraneste cum ar trebui...m-a chemat peste doua saptamani....eu iau in contiunuare gynipral desi tremur de la el; mai iau si duphaston pana in sapt 36. dr a zis ca spera sa ajungem macar pana la 36 sapt...![]()
ENI 33+
IULIA
M&M spune:
Eni , capul sus!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

multumesc frumos