Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Alexela, bine ai revenit acasa, fata draga! Ce faci? Te odihnesti si te simti mai bine pe zi ce trece, asa-i?
Felicia, multumim pentru pozele de la intalnire; frumoase fete!, iar Emma este tare-tare dulce.
Le imbratisez pe toate fetele dragi!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Zenobia, Iyoana, Bonitta, laura69silk, Lauravoinicu, Mamidevladut, Nicole31, voi ce mai faceti, fetelor?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Tutunicile mele dragi,
incepusem sa ma ingrijorez ca nu da nimeni nici un semn de viata tot week-end-ul. Se pare ca v-ati pus toate la treaba, nu?!?!?
Va multumesc pt gandurile frumoase!
Ana_p, , ma simt mai bine pe zi ce trece, asa e. Inca ma mai chinuie umerii si ma sageteaza din cand in cand si in burtica. Bine, adevarul e ca eu ieri am fost la tara si am dat acolo peste nepotica mea... Si nu m-am abtinut si am luat-o in brate, un pic... Poate de la asta sa fie, oricum nu e ceva de nesuportat... In rest, ma simt bine, un pic ametita de la caldura asta infernala, motiv pt care am si hotarat sa nu ma duc azi la serviciu, o sa ma duc de-abia de miercuri, ca eu lucrez o zi da, una nu, asa ca maine oricum sunt libera. Cum a fost la munte? V-ati relaxat, asa e?
Ysa, , iti multumesc si tie pt gandurile frumoase, am vrut sa iau legatura si cu tine din spital, ca stiam ca te gandesti la mine, dar n-apucasem sa iau decat nr Anei_p, careia ii si multumesc, cu aceasta ocazie, ca v-a tinut la curent. Despre taieturi, mie nici acum nu-mi vine sa cred ca pot fi atat de mici... Pe unde o fi avut loc sa bage instrumentul ala!?!??! Iar despre Tutu, ce sa va zic?!?! S-a purtat exemplar cat am stat in spital, atata doar ca m-a tinut cam mult, dar oricum, cu cantitatea aia de sange curgand, nu avea cum sa-mi dea drumul acasa... Ioana a fost si ea f dragutza, la fel asistentele si infirmierele.
Asa e, mai mare e frica de dinainte de operatie, desi eu va spun sincer, nici operatia nu mi s-a parut chiar floare la ureche. Sau ma rog, nu operatia in sine, ci mai mult anestezia. Eu am mai avut parte de 2 anestezii generale acum vreo 13 ani, pt o operatie la picior (nici nu vreau sa imi aduc aminte!!!!), si nici atunci nu am reactionat f bine. Acum cu atat mai mult, pt ca imi venea sa vomit, dar imi era frica sa nu plesneasca operatia... Cat am stat la ATI nu am avut absolut nimic, am mai dormit, mi-au pus non stop perfuzii, nu m-am simtit deloc rau. Ei bine, in momentul in care m-au ridicat sa ma imbrace si m-au pus in scaunul cu rotile, ca sa ma duca in salon, am simtit ca se invarte tot psitalul cu mine. Simteam ca nu mai ajung o data in pat. Si de-atunci, adica de pe la 13.30 (pana atunci am stat la ATI), mi-a tot fost rau pana pe la 20.00. Ca sotul si sora mea si radeau de mine, ca mi-am revenit, exact dupa ce au plecat ei acasa... In timpul zilei mi-au facut vreo 2-3 metoclopramid si cu ajutorul lui DD, am trecut peste! Deja in noaptea de dupa operatie mi-am facut curaj si am rugat-o pe o asistenta sa ma ajute sa merg la toaleta, ca ma enerveaza teribil plosca... Si dup-aia, in timpul noptii, m-am dus singurica. Imi caram punga aia cu sange de parac erau sfintele moaste!!!
Stiti ce ma bucura, insa, cel mai mult?!?! ieri am fost la tara, v-am zis, si pe drumul de intoarcere ce credeti ca am vazut!?? un cuib cu o barza si un barzoi!!!!!!!!!!!!! Sa fie un semn!?!? Nu pot decat sa ma rog la DD sa fie asa!!!
Hai ca iar m-am intins o gramada.
Va pupik pe toate si va doresc o saptamana plina de realizari!!!

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fetelor, am si eu o nelamurire. Mi-am facut programare la doctor T. pentru o endometrioza si zapacita cum sunt am stabilit o zi care pica fix in perioada menstruatiei. Nu stiu ce sa fac: sa reprogramez (nu-mi vine pt. ca nu am prea mult timp si ma intorc in Franta) sau sa iau pastile in continuare ca sa nu-mi vina menstruatia?
Eu cand am fost trimisa prima oara la eco pt. endometrioza mea, mi-au spus sa vin neaparat in primele 3 zile ale ciclului. Nu stiu daca si si doc. T face la fel si mi-e sa nu ma duc la control degeaba.
Aveti vreun sfat?

---------------
Just me

Mergi la inceput

Anka_maria, nu cred sa fie vreo problema. Prima oara cand am fost eu la Tutunaru eram tot la CM si mi-a zis ca nu e nici o problema. Nu stiu insa daca faptul ca ai endometrioza nu schimba cumva lucrurile, poate sunt leziuni care nu se vad la CM, sau din contra,poate se vad mai bine... Ar trebui sa postezi intrebarea si la topicul despre endometrioza, cu siguranta fetele de-acolo o sa te lamureasca mai repede!
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna, fetelor!
Sa nu ma certati ca intru mai rar.......incerc sa ma detasez putin de problema infertilitatii!! Nu stiu cat voi reusi....
Alexela: Ma bucur ca esti bine! Diagnosticul e bun.....deci te asteptam cu vestea cea mare!!!! Doar stii ca vom reusi toate pana la urma!!!
Va pup pe toate, fara exceptie!!!!

Mergi la inceput

Iti multumesc, Maria!
Nu cred ca vreuna dintre fete se va supara pe tine, cred ca te vor intelege cu toatele, pt ca parerea mea este ca, cel putin o data, toate am trecut prin faza asta, de incercare de detasare... Si eu, daca tii minte, am avut o perioada cam de o luna cand aproape nu am mai scris deloc. Important e ca tu sa fii bine si sa stii ca, daca vreodata ai nevoie d eceva, noi suntem aici!!! Fie ca scriem, fie ca doar citim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor, a nascut Claucia vineri, pe 13 la ora 11.23!!!!

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Asa este...si incerc sa pun si o poza.

Va pup mult

http://s186.photobucket.com/albums/x231/claucia/?action=view¤t=ACASICAINSFARSIT-ZIUA3.jpg

Clau si Alessia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Claucia felicitari!!! Sunteti doua frumoase!!!

Alexela am stat cu gandul la tine, am sperat din tot sufletul sa-ti fie bine, sa ai un rezultat ok. Ma bucur k esti spre bine, dupa ce vei scapa de gazul asta si de durerile de umeri, vei fi k noua. Sa dea D-zeu k barzele pe care le-ai vazut sa fie un semn si cat de curand sa vi cu vestea cea mare. Refacere usoara k sa treci cat mai repede la treaba.

Mergi la inceput