Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Kittysor, Amely, Clau multi multi pupici si imi pare rau ca nu ne vedem de data asta, dar cu siguranta o sa ne vedem mai tarziu

Teo ce face burtica? te datusem disparuta, nu mai stiam nimic de tine

...ce ati hotarat pana la urma? cand? joi sau vineri?

Amely si eu am vazut montajul dar nu acum, atunci cand ai postat mesajul la Moisici, tare frumos, m-am topit toata

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Buna fetelor!Ce mult mi-ar place sa pot veni la intalnirile voastre,dar asta e ma bucur sa va vad macar in poze.Deci, sa faceti poze!
Am fost la Elias,T mi-a zis k sunt vindecata,dar ar fi bine sa fac diphe. I-am spus k prefer tratament homeopat si in ultimul caz Fiv. M-a inteles, a zis k e optiunea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Ysa, ma bucur ca te-a inteles Tutu... Acum sa-ti faci repede programare la homeopata, ca sa rezolvi totul mai repede... O sa vezi ca o sa fie bine!!! Trebuie sa fie bine!!!
Mie mi se apropie cu pasi repezi termenul pt laparo... Un pic, un pic, incepe sa mi se faca teama, dar sper sa fie bine!!!
Ysa, daca ma mai poti ajuta cu o lamurire: cu ce bagaj te-ai dus la tine?!??! Stiu ca n-ai ramas acolo peste noapte, dar presupun ca nu stiai dinainte ca o sa poti pleca acasa... Te-ai dus cu pijama, cu lucruri de schimb?!?!? Stiu ca pe prima pagina scrie ca tb sa ai la tine vata si lenjerie intima de schimb, dar nu scrie si de alte chestii. Asa ca daca ma poti ajuta, ti-as ramane recunoscatoare!!!
Va pup pe toate si astept sa anuntati cand va fi intalnirea, sa vad daca reusesc sa ajung si eu!

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Si eu spun prezent la intalnire, dar sper sa nu fie joi.
toate fetele.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Asadar, sa recapitulam. Au spus prezent la intalnire: Ana_p, Teo, Alexia, Sim, eu, Ioana(din oficiu) Cum Ioana nu e miercuri acasa (mi-a soptit o pasarea :P), iar Teo si Sim nu pot joi, propun sa ramana pe vineri, dupa 18, ca de obicei. E bine asa? Am vorbit si cu Marinush, a zis ca incearca sa dea si ea o fuga, cu Emma!
Alexela, bafta multa joi! Da, trebuie sa ai la tine (in ziua operatiei) pijama, halat, papuci, prosop, periuta de dinti.
Clau, mai ai doar putin! Iti tinpumnii ca nasterea sa fie la fel de usoara ca si sarcina!
Amely, chiar e superb montajul! Si sunteti asa de frumosi toti!
Kity, pupici pupacioase tale! Si tie!
Imi pare tare rau ca nu puteti veni... dar intelegem ca aveti motivare!
Cine se mai inscrie?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Neata buna.
va invidiez pentru intalnire...eu din pacate nu pot veni pt ca voi pleca din B..dar sper ca data viitoare sa spun prezent..asa ca o noua graviduta sa vina la apel..ca sa avem o motivatie...nu? ..
am fost aseara la T...nestiind ca nu are program marti..diseara merg iar. stiti cumva daca il gasesc acolo? sau ma lovesc iar de usa?
erau gravidute dar la Iosup..
asa ca daca e ok..il duc diseara pe bebic la "fotograf"..
va pup si va doresc o zi minunata..

am 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fetele,

Da Feli ramane pt vineri ca am vorbit si cu Ioana si a zis ca e mai bine si pentru ea vineri deoarece nu era inca hotarata cand pleaca azi sau maine. Va pup si de abia astept sa ne vedem

Alexela bafta multa maine, tin pumnii

Ysa cum a mers intalnirea cu dr homeopat?

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Alexela, bafta maine si sa vii cu vesti bune! Azi faci analizele?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

offf, ce mi-as fi dorit si eu sa vin la intalneala, dar vineri plec din bucuresti. Dc se schimba planul va anunt.
Va pup.

Anca 23+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexia am fost la ieri la homeopat. Tare ciudat a fost, intrebari aiurea, ma asteptam sa fie un cabinet in toata regula, ma rog am trecut peste toate astea. Nu stiu, dar sunt putin suspicioasa cu granulele alea. Mi-a dat cateva granule(vreo 8 la nr.)sa le iua o data k doza unica si altele(vreo 12) sa le dizolv in 250 ml de apa si sa iau in fiecare zi cate o lingura timp de o luna. Ma asteptam la mult mai multe lucruri,chiar vor avea vreun efect bobitele astea?
Tie tot la fel ti-a dat, cateva granule?
Am citi cu strictete tot ce mi-ai scris si deja mi-am luat ceaiurile mentionate. Pe langa astea, am inceput de aseara sa-mi fac bai de sezut cu galbenele, cretisoara si coada-soricelului. Mananc cat mai sanatos, nu stiu ce as putea sa mai fac...

Mergi la inceput