Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor, va multumesc tuturor pt urarile ata de frumoase!!!!
Va pupik!

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alexela, cu intarziere iti urez si eu "LA MULTI ANI!" Fie ca visurile sa ti se implineasca!
Fetelor, de mult voiam sa fac "strigarea", dar Alexia a preferat sa auda intai inimioara lui bb, ca fie linstita si sa se poata bucura de intalnire.
Asadar, in traditia intalnirilor pentru sarbatorirea unei noi gravidute,, propun sa ne vedem spre sfarsitul saptamanii, tot la Ioana, gazda noastra frumoasa si sufletista!
Astept propuneri in legatura cu ziua, sa putem face si listuta!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Felicia, nu am fost niciodata la intalnirile voastre, dar tare mi-ar placea sa va cunosc. Asa ca daca acceptati o aspiranta optimista la FIV de august as veni cu drag, numai ca am nevoie de adresa restaurantului Ioanei ca sa stiu cum sa ajung.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Magdita mersi pt incurajarile tale. Succes la Tutu pe 20 iulie!!!
Maine dimineata ma duc la Elias sa vorbesc cu T. De ieri am inceput sa tin regim, dar nu chiar strict.
Ana ce a zis T? Analizele au fost bine? Deci din august incepi procedura pt FIV... Iti doresc sa ai multi foliculi babani si rezultatul sa fie unul cu II!!!

Mergi la inceput

Fetelor, as veni si eu la intalnire. Numai ca nu stiu cum o sa ma simt, daca o sa pot sa stau atata prin oras. Vineri ati zis ca vreti sa faceti intalnirea? Va rog sa imi dati si mie adresa restaurantului, k sa stiu unde e, in caz ca ma simt in stare sa vin. Multumesc!

Mergi la inceput

Da, ysa, analizele erau ok, pe mine ma interesa foarte tare cand opresc anticonceptionalele si cand incep tratamentul; dar, fiindca dr. Matei se intoarce pe 20, iar dr. T pleaca pe 24, nu am decat sa aman totul pentru sfarsitul lunii iulie, inceputul lui august. As fi vrut, de asemenea, sa imi procur din vreme medicamentele necesare, dar mi-a spus sa am rabdare pana in z.2 cand imi voi reface analizele, iar apoi, in functie de cum raspund la tratament, imi va ajusta schema.
Fetelor, imi dati, va rog, o idee unde sa merg sa imi fac injectiile intramusculare cand va fi nevoie, bineinteles contra cost, numai sa stiu ca voi putea sa le fac pe toate la aceeasi ora si fara niciun risc (singura chiar nu ma incumet, iar de sotul meu fricos nici nu poate fi vorba)
Ysa, iti doresc multa bafta la intalnirea de maine cu dr. T si stii regula,nu?: nu-l "lasi" pana nu te-ai lamurit definitiv, pana nu ti-a raspuns la toate intrebarile de care esti interesata.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ana_p, Alexela, adresa este "Bd. Lacul Tei nr. 65" , eventual dati o cautare pe google dupa nume (restaurant Tushin) si gasiti si harta pe situl lor.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Fetele, de abia astept sa ne vedem, Ana, Alexela v-am trimis eu PM cu locatia restaurantului Ioanei....stiu de acum ce o sa mananc

Felicia pup organizatoarea

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Multumesc mult, Felicia, Alexia!

Ana

Mergi la inceput

Alexia, ti-am trimis un pm!

Mergi la inceput