Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

'neata mai pe la pranz!

a venit bona sa-mi calce rufele si nu poate sa stea sigura. spune vrute si nevrute si eu ca fraiera stau langa ea. de fapt cum stau mai toata ziua sigura mai diversific cand vine ea. cat timp alex a fost plecat bona a venit de 2 ori pe saptamana sa ma mai ajute.

kati eu sunt valceanca. am facut facultatea in cluj, am lucrat ceva vreme acolo, apoi ni s-a promis marea cu sarea aici in valcea si noi am crezut tot. speram ca in 2 ani ne mutam in cluj, dar nu a fost sa fie. am muncit mult si ne-am luat apartament aici, masina bunicica, avem o afacere. e mai greu sa plecam.
parintii mei stau in blocul vecin, dar din pacate nu ma ajuta cu nimic. in loc sa scoata mama copilul la pimbare platesc bona. cred ca mai tare din cauza parintilor asi vrea sa plec. atunci nu m-ar deranja ca nu ma ajuta (asi da vina pe distanta) si ar fi mai bine.
uite ca mi-am spus oful....

anca ma bucur ca a iesit bine culoarea. ai dreptate cu vopseaua. este foarte buna.

ioana aveti destu timp cu olita. eu pe alex l-am pus la un an junate si nu au fost probleme.

la mare cred ca e greu mereu, indiferent de varsta pustilor.... dar e frumos inditerent cat e de greu. alex e asa de fericit la mare incat nu pot sa nu il duc. in primul an mi s-a parut greu cu programul, plus ca ii dadeam doar ce gatea eu, dar cand il vedeam cum pedaleaza in apa imi trecea toata oboseala.
la cumparaturi nu sare calul. intelege ca are voie doar un produs si acela daca e pt varsta lui si nu e foarte scump. aici am noroc, dar recunosc ca s-a tavalit de cateva ori prin magazine pe la 2 ani pana a inteles.
uite ca stau si scriu romane despre cum a fost. recunosc ca imi e dor de el cand era mic. noroc ca vine bebelina si o vom lua de la capat.

pupici si de la mine. ma apuc si eu de lucru caci azi nu am facut nimic.

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

nico, multam ca mi-ai satisfacut curiozitatea!
nasol cu parintii. dar de ce oare?macar acum cind ai mare nevoie de ei ar putea pune mina.
socrii mei ar vrea sa aiba grija de copii dar eu ma bucur ca sunt inca in stare sa aiba grija de ei insisi cit de cit. in rest, cumnata-mea mai sta din cind in cind cu ei cind avem vreo urgenta mare-mare, in rest ne descurcam doar noi.maica-mea saraca ar vrea, ar si putea dar ne desparte distanta.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Katik dar tu de unde esti de loc??

Nico e nasol ce spui tu acolo de parinti,mare pacat ,te-ai gandit la ce nume o sa aibe fetita ?

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

dana, io mi-s din harghita, p-aci pe-aproape. ai mei au fost constructori de hidrocentrale si s-au tot mutat cu santierul pina au adastat aici la timisoara. dupa ce au iesit la pensie, s-au intors "acasa" in harghita, noi am ramas aici "acasa pentru noi".

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

stiti cum se spune "parintii nu ii poti alege. ii primesti si te multumesti cu ei asa cum sunt". mama e foarte comoda. asa a fost mereu. nici nu prea am incredere sa-l las pe alex cu ea. e foarte superficiala. nu ma astept la nici un ajutor. daca va fi nevoie ma va ajuta bona. si sotul se implica mult cand e vorba de bb. deci eu sper ca va fi bine.

dana inca nu ne-am hotarat cu numele. prima varianta era alexandra, dar il avem deja pe alexandru. oscilam intre andra, diana, andreea. alex vrea de la inceput ramona (s-a indragosti anul trecut de o fata ramona). nu prea accepta alt nume.

nico34+ 21.07.2003

Mergi la inceput

`neata.
nu mai da nimeni cafea si laptic?

peste 2-3 ore imi ajunge pustiul acasa. parca nu mai am rabdare. din pacate imi e si cam rau. nu stiu de ce. poate pt ca nu am mancat la timp. daca imi e rau fac alergie pe fata si cateva zile trag de ea. organismul meu e tare ciudat.

nu cred ca mai intru pana luni asa ca pupici la toata lumea.

nico34+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata'!

Hai ca dau eu o cafea si un lapte !!

Nico ai grija de tine,cred ca esti tare emotionata ca-ti vine pustiul acasa

Restul??
Kaik nu ne mai spui nimic??

Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

hop si eu la cafeluta, am vrut sa vin aseara pe la voi, dar iar s-a luat curentul vreo jumate de ora, iar apoi n-am mai avut chef sa aprind compu.
Sunt tare fericita, Luca a inceput sa umble in sfarsit, ieri nu l-am vazut deloc in 4 labute, a umblat si prin casa si pe afara, acum face ture pe aici, se intoarce singur, dar isi tine manutele mai sus ca sa-si tina echilibrul...ii place cu bicicleta il tot plimba tati, ieri au vazut un cal si cand a venit acasa imi tot facea ca si calul...le place aici, mai avem o saptamana si 2 zile si apoi plecam acasa.
Aseara m-am dus cu Marc si inca o prietena la pizza la strand aici la ai mei in orasel, era putin inainte de ora 19, si Marculet al meu a adormit mancand pizza pe scaun, l-am adus acasa dormind si a dormit toata noaptea pana azi dimineata la 8, bineinteles l-am sculat de doua ori pentru pipi...de cand am venit nu a dormit deloc dupa-masa, seara se culca tarziu, dimineata se trezeste devreme, asa ca a fost rupt de obosit.
Kati, ce mai faceti voi? saptamana asta nu am ajuns la timisoara, ca ai mei copii nu mai vor, iar miercuri a ajuns si uica-meu din canada cu toata familia lui, asa ca e cam problema cu locurile de dormit, iar saptamana viitoare cred ca vin ei la noi pentru cateva zile...oricum daca mai ajung la timi, iau neaparat legatura cu tine.
Nico, zici ca vine Alex acasa? pai demult e plecat daca imi amintesc eu bine, atunci cu furtuna, nu?
na va pup pe toate ca are sora-mea nevoie de comp si trebuie sa o las si pe ea.
weekend placut!(la mine e frig)

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna, fetelor.
Eu nu prea am ce sa raportez....decat ca am lucrat ieri toata ziua iar iesirea de aseara s-a intins pana azi dimineata la ora 6.00....si cum imi propusesem eu sa dorm pana pe la vreo 1....m-am trezit pe la ora 11.00 ca vecinii par hotarati sa darame blocul....m-a apucat plansul de nervi si oboseala, mai ales ca azi am enorm de lucru ca maine am o predare......nici nu stiu pe cine sa bat mai intai..... of....oare ce imi trebuie mie atata munca?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

buna dimineata inginerele!

poftiti la cafelutza!
si laptik rece!

eu cam lipsesc in we pt. ca e toata lumea acasa si am "treaba". deci, imi cer scuze

claudia, felicitari pt. umblaretz!!!!! acu' trebuie sa fugi si tu, ca banuiesc ca nu va avea viteza incet ci numai tare si foarte tare!mai tusiti?

anca, sigur nu-ti trebuie!!!! bate-i pe toti, te mai racoresti si te linistesti!bafta azi la predare!

nico, cum e cu ajutorul pe linga tine? sper ca esi bine. cum e cu alergia?

la noi, liniste si pace si mare caldura mare! pe azi se anunta 35, miine 36, nasol tare! noi ieri am fost un pic pe la timis, am mai stat un pic la soare, ne-am cocotat pt. prima oara pe role si a fost super incintata, concluzia fiind ca trebuie sa-i cumparam acum.eu inca stau in dubii ca a mea fata se impiedica si pe drum drept, fara role, toata e o julitura. ma ma gindesc, pina atunci aplicam tactica de temporizare.

va pupez pe toate, sa aveti o saptamina usoara si racoroasa!
eu sunt prin zona, daca aveti chef si timp de o vorba

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput