Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Da, mai fetelor...din fericire inca nu am copii, mancare....mai putina, curatenie....recunosc...platesc pe cineva sa imi faca......cand am timp suplimentez si eu.....a inceput si sotul sa ma ajute...n-am ce sa fac, ma zbat....acum e o perioada full....si am inceput sa primesc proiecte pt mine, deja sotul pregateste actele pt firma mea.....poate din toamna...plec de aici si lucrez pt mine....sa vedem.
Si eu vreau sa ma vopsesc, fetelor......vreau un saten cenusiu cu suvite blonde.......oare am sanse sa imi iasa??? ca in ultima vreme nu prea mi-au iesit culorile cum am vrut....
Va pup.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Claudia copii mei au asa:cea mica pe 6 sept face 3 ani,iar cel mare pe 8 sept face 7 ani,deci e diferenta de fix 4 ani Ai tai,am vazut din poze ca sunt mai micuti,ce varste au?Nu se cearta intre ei,ca ai mei ma dispera,nu am o clipa de liniste

Anca eu zic ca pe cont propriu e altceva,macar stii ca tragi pt tine!

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Dana, deci voi in septembrie numai in chefuri o tineti!!! ai mei se iubesc, dar se si caftesc si de obicei micutul e capul rautatii. marc face 4 ani in 12 septembrie, iar luca anul viitor face 2 anisori in februarie. ma gandesc de la anul viitor sa-l dau si pe luca la gradi si sa-mi caut si eu servici..momentan sunt angajata in firma sotului (asigurari), dar as vrea si eu in multimedia sa-mi gasesc, cu toate ca in orasul nostru e cam greu,iar experienta nu am.imediat dupa ce am terminat scoala, mi-am cunoscut sotul, apoi am venit in germania, ne-am casatorit, au urmat invatarea limbii, practica cateva luni la o firma de cataloage de moda (acolo mi-ar fi placut), iar apoi au venit copii...
na, ca a reusit raul de marc sa-l trezeasca pe frate-su...ma duc sa le dau sa manance...
Anca, mai fa si tu cate o pauza, cand ai concediu, in august?
pupici,

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Am decis sa iau o scurta pauza azi, asa ca ma duc sa ma vopsesc. Sper sa imi ajunga banii si sa iasa si bine .Am emotii.

Da, sigur e altceva sa lucrezi pt tine...principalul motiv pt care vreau firma mea este ca ma pot organiza singura, nu mai trebuie sa suport proasta organizare care imi mananca timp si nervi....pot merge pe solutiile pe care le gandesc eu....nu mai trebuie sa ii explic sefului de ce un proiect de HVAC se face in mai mult timp decat unul pe electrice....Azi am luat rezervarea pt numele firmei, se va numi AIR VENT DESIGN SRL....asa ca daca auziti ca cineva are nevoie de proiectare pe instalatii, toate specialitatile....astept!!! Voi fi asociata cu inca 2 firme, vom lucra impreuna....tot, de la studii geo, pana la rezistenta, arhitectura, instalatii. Pentru asta parca imi vine sa ma agit cu drag.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Kati nici sotul meu nu e departe de al tau. Mi-a remarcat culoarea la par caci e cam mare schimbarea. Cand ma faceam suvite spunea ca dau banii degeaba ca nu prea se observa. La cunostinte remarca o haina doar daca ii place sau displace tare.

Dana Alex e la socrii de 3 saptamani. Ei stau in Salaj, iar noi in Rm Valcea.
Cand m-am facut prima data suvite nu mi-a placut, dar m-am obisnuit si apoi mi-a placut mult. Acum am vrut sa revin la culoarea naturala caci nu e bines a te decolorezi in sarcina si deja arata rau parul. Am folosit o vopsea fara ammoniac. Gama Casting de la Loreal.
Bebelina e mai linistita acum. Are si ea momente.
Si intre pustii mei vor fi tot 4 ani. Eu sper sa se inteleaga bine.

Alex stie de MC caci a fost invitat la cateva aniversari acolo. De 1 an jumate ma bate la cap ca vrea sa stea si el pe scaunul cel mare de ziua lui. Anul trecut am considerat ca e prea mic, dar acum nu mai scap. I-am facut rezervare.
Tambalau o sa am si acasa caci sunt prieteni care vor sa vina. La MC in principiu vor merge doar prietenii lui Alex.

Anca tu ai planuri mari. Cred ca va fi destul de mare firma. E bine ca puteti sa acoperiti mai multe domenii. Noi am mers doar pe electric. Si chiar merita sa te agiti pt firma ta. Eu am fost tare mandra de primul meu proiect pt firma. Era pt doua blocuri. Acum toate apartamentele din ele s-au vandut. Asta ca sa nu mai spun cat am pretuit banii castigati din proiecte.

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna seara feteleor!
M-ati cam uitat ca eh nu mai e timp sa ma chatuiesc cu voi.....dar va iert ca imi sunteti dragi!
Si eu o sa ma fac frumoasa ca vinerea viitoare e ziua sotului si pun la punct ultimele detalii legate de petrecerea surpriza.
Am fost la mare in Mamaia in weekend, bineinteles cu Vladimir, ca deh sotu nu a vrut sa am si eu un weekened linistit. A fost frumos, dar f obositor. Mi-am dat seama ca fimiu poate fi si f rau. El e un scump. Vorbeste, dintr-o data si-a dat drumul. In parc se duce la fetite si le zice TITZA si le mangaie gigea mai mai. Cand se plictiseste de ceva zice GATA. Si vrea in brate. daca nu il iau imi zice NA NA dica ma bate. Merge singur. Nu mai vrea la olita si ma enerveaza rau. Peste vreo 3 sapt taiem motu'. De abia astept. Cateodata ma uit la el si nu imi vine a crede ca e al meu. Promit ca saptamana viitoare pun poze. Am fost f ocupata si cu munca luni e predare la un cartier cu vile faza PT. Am nopti lipsa. Nooc ca fimiu doarme. M-am reapucat de cura de slabit ca sa fiu sexi la mare.
Va pup pe toate si promit ca sapt viitoare apar cu poze!!!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!
gata cafelutza!
si laptikul!

ioana, cum sa te uitam bre!!!!! rusinika!!!!!
ce multe stie sa faca vladi al tau! bravo lui!!! noi suntem lenesi de numa'! vb numai pe limba bebeceasca, pe picioare ioc, de-a busilea numai in spate, dam pusi cu gura mare si dintii la vedere, in rest cam atit deocamdata.umbli tu la mare si taci chitic!!! mai-mai!!!cum i-a placut jr-ului la mare?spor la slabit! tot cu superdieta sau altceva?eu la mare am luat 2 kg, ca deh, mincatul aiurea, seara. acu trebuie sa ma munces din nou sa le dau jos si inca citeva pe linga!

anca, felicitari!!! sa fie intr-un ceas bun!!!!. multa bafta la inceput de drum!!!cum a iesit culoarea?

nico, ma roade si pe mine o curiozitate mare-mare, ca deh, curiozitatea femeilor! cum ati ajuns voi la vilcea?ca am vazut ca ati terminat la cluj, tu cu parinti in ardeal?!scuze daca am sarit calul
eu cred ca ai tai se vor intelege bine (in limitele posibilului), la noi sunt trei ani, vedem mai tirziu cum va fi, deocamdata krisztina smotoceste toata ziua la robi, trebuie sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie. aseara a vrut ea sa-i faca baie la robi.

claudia, la noi nu se practica udatul ci tavalitul pe jos, indiferent daca e pe iarba sau pe trotuar.cica se impiedica si cade. masina de spalat saraca merge non-stop (evident si contorul de curent)

dana, cred ca momentan am elucidat misterul: pb a fost calduta (cum bine zicea nico). cum s-a racorit afara, cum se doarme de numa'. agitat mai este dar in limitele suportabilului. intrebarile evident ramin...

aurora s-o fi intors din concediu? cred ca inca nu...

aime, tot la lucru, ocupata cu casutza. poate ne pune o pozica sa vedem si noi

gabri-andrei, voi ce faceti?

otilia, si la noi acum e frig de-a binelea. acum la ora 8 sunt 13grd si nu se anunta mai mult de 23 pt. azi. ieri am fost pe afara in pantaloni 3/4 si papuci si mi-au inghetat picioarele, erau 20 grd dar sufla un vinticel rece.

gabiK, te pregatesti de excursie?o iei si pe lili cu tine?

va doresc o zi buna, acusik bate we la usa! mai arunc un ochi daca ma lasa kinderii

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!

Katik mi-ai luat-o inainte,vroiam eu sa dau cafeauaKrisztinutza ta sta acasa cu tine,nu?

Ioana eheeee,ai flacau mare ,probabil ca are si el momente cu olita,pe multi am auzit ca au renuntat la ea dar au revenit la obicei!Sa stii ca cu cat cresc cu atat e mai greu cu ei la mare,cat e mic macar mai sta in carut,mai un fruct ceva,lapte,cand mai creste ai de umblat toata plaja dupa el,treb sa stai cu el in apa ca vrea non stop,i-ai de toate cate vede(jucarii,dulciuri etc)iti spun eu ai mai mult de munca si sa mai ai si doi,te duc la faliment Asteptam poze!

Anca cum a iesit parul??Esti mumoasa ??Ce-a zis sotul?

Nico ce mult conteaza sa ai unde lasa un pic copilul,pacat ca socrii tai nu stau mai aproape un pic!Ai si bona?Si eu sper sa se inteleaga ai tai,cu toate ca at cand e baiatul mai mare...nu stiu,are cu totul alte ocupatii!

Claudia daa,o tinem numai in chefuri in sept,de fapt o sa le fac la amndoi ziua odata,ca asa am facut in fiecare an!Da,eu zic ca ar fi bine sa-l dai la gradi,mai ales eu cred ca acolo la voi altele sunt conditiile prin gradinite,nu?Si eu sunt momentan angajata tot la firma sotului sper ca din sept sa-mi gasesc ceva k lumea si eu(unul va merge la gradi si unul la scoala)!

Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

dana, pai ti-am luat-o inainte ca sotul pleaca la servici si eu hop pe DC.copiii inca dorm, de facut mare lucru nu pot sa fac pt. ca fac zgomot si-i trezesc.asa ca muncesc la tsste.
da, krisztina sta acasa cu mine, ne distram in trio. din 1 august cred ca o voi duce la gradi, se fac grupe mixte, nu fac activitati educative ci numai ii supravegheaza, se joaca. trebuie sa fac asta pt. ca mi-e tare greu cu amindoi acasa toata ziua. robi cere tot mai multa atentie, mai diversificarea, incepe sa si misune acusika si atunci trebuie sa fiu pe faza. si asa, nu pot face mai nimik in casa, ma bucur daca apuc sa fac o mincare pe citeva zile.dar eu nu trebuie sa-ti spun tie astea pt. ca tu sti mult mai bine, ai trecut deja prin ele.
mare adevar grait-a-i cu marea si cu copilutzii mai mari!!!!la noi a fost pb cu cumparaturile, vesnic trebuia cumparat ceva, nu conteaza ce.oare or fi deja dependenti de cumparaturi?
iara am monopolizat discutia, poate ne mutam pe mess

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Buna de dimineata, dragi inginere, dragi.
Am reusit cu vopsitul, a iesit foarte frumos (blond cu suvite), imi sade bine zic eu (zice si sotul care-i cel mai mare critic al meu, el ma vrea mereu bruneta tunsa baieteste.....iar eu ma fac mereu blonda cu parul pana la umeri...ha ha)....singura chestie e ca vopseaua de baza ma asteptam sa iasa mai inchisa, mai cenusie.....dar totusi e fain asa! Va recomand vopseaua L'Oreal Excellence, e prima oara cand o folosesc dar am simtit o diferenta uriasa chiar si fata de vopselele profesionale....nu m-a usturat nici un picut pielea capului, nu am mai simtit chimicalele intrandu-mi in piele (mereu simteam asa...cred ca se absorb prin pielea capului in sange....de mereu ramaneam cu o senzatie de intoxicare) iar parul a reactionat foarte frumos, parca e mai hranit. In schimb...de unde voiam si eu aseara un pic de relaxare si odihna....cine umbla de nebuna la ora 23.00 prin oras sa gaseasca o imprimanta si un xerox?? Deh, ceasul rau, s-a terminat cartusul cand ne era lumea mai draga.
Ioana, sa-ti traiasca baietul, acusica face 1 an! Nu pot sa cred cum a trecut timpul. Tu lucrezi acasa in prezent??? Poate facem o colaborare...
katik, asa frig e la voi? si aici s-a racorit bine, eu sunt si nitel racita acum pe tema asta....
Va pup, ma apuc de treaba ........mi-e lene dar asta e...

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput