Ingineri fosti, viitori....(11)
Raspunsuri - Pagina 7

nma spune:
kati cu na, na nu rezolvi nimic. eu propun si apoi o trimitem la
sa nu se supere pe noi.
ar trebui sa mergi cu robi in parc sau undeva unde e racoare. daca nu se linisteste nici asa mergi la medic. eu cred ca e de la caldura.
incep sa ma obisnuiesc cu noua culoare. pacat ca nu sunt bronzata. nu pot sa stau la soare, dar o sa profit de ceva soare dupa ce nasc.
nico33+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

katik spune:
ai tu dreptate nico cu paru'!!!daca nu merge cu vorba buna, trecem la altceva!
o sa ai soare in timpul plimbarilor de numa'! si eu am fost mereu bronzata cu minecutze de tractorist si cu decolteu. mi-a si fost rusine la mare de cum aratam, dar n-am mai bagat in seama
am fost afara cu copiii la umbra, adia si vinticelul de dinainte de furtuna dar nu s-a linistit nicicare, din contra, parca si-au incarcat bateriile, nu altceva. sper ca o fi de la caldura sau dinti. acum seara i-am dat la robi o portie de nurofen si mai tirziu niste bilutze homeopate, poate se mai linisteste. n-a vrut sa se culce, a urlat un pic apoi a adormit. vad ca inca e liniste. vedem la noapte
ma duc si eu sa ma intind un pic, poate reusesc sa si adorm la ora rezonabila.
ne vedem dimineata la cafea is laptik.
somn usor!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

katik spune:
buna dimineata!
dupa cum spuneam, s-a deschis cafeneaua:
si laptikul pt. nico!!!!
azi sunt un pic mai fresh, am avut doar doua pauze azi-noapte: odata papat la 12 si o data krisztina s-a trezit urlind ca i-a amortit piciorul. asta nu stiu ce mai vrea sa fie, nu are vinataie, rana sau ceva, nu se vede nimik. ma gindesc sa nu fie vreun circel ceva.va trebui sa-i dau o tura de calciu, ca n-a luat demult.
la noi a plouat azi-noapte, s-a racorit (poate si de asta am avut liniste?!), ploua si acum asa incetisor, n-a fost vijelie deloc doar ceva vint. acum afara sunt doar 14 grd si nu se anunta mai mult de 25.
singura pb ar fi ca daca ploua nu putem iesi afara si in casa e mare plictiseala
va doresc o zi buna, mai vinnnn!!!!(asta e dependenta curata
)
poze krisztina
poze robi

Otiliav spune:
Neata, si eu m-am trezit fresh si m-am gandit sa semnez condicuta. Poate pentru ca aseara am luat un nurofen ca nu mai puteam de cap si am dormit tun.
La noi vreme oribila, ploua si frig de cateva zile .
Sotul in schimb se vaita de caldura, 32 de grade pe seara cu AC in casa.
Anca, ne spui cum a fost concertul?
Claudia, ce fain va distrati, sunt convinsa ca esti tare ocupata cand mergi in tara.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

iepumic spune:
Neata! Mai aveti parul ala, fetelor? Cred ca deja merit o bataie buna, aseara am lucrat pana la 2 noaptea.. . Sper ca in seara asta sa termin si in weekend sa stau si eu mai linistita, sa ma recuperez. Din pacate iar nu ajung la coafor, trebuie neaparat sa imi fac timp pt. asta....poate sambata totusi....
Oti, concertul este abia peste 2 saptamani... .
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

katik spune:
quote:
Originally posted by iepumic
Neata! Mai aveti parul ala, fetelor? Cred ca deja merit o bataie buna, aseara am lucrat pana la 2 noaptea... Sper ca in seara asta sa termin si in weekend sa stau si eu mai linistita, sa ma recuperez. Din pacate iar nu ajung la coafor, trebuie neaparat sa imi fac timp pt. asta....poate sambata totusi....
Oti, concertul este abia peste 2 saptamani....
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poze krisztina
poze robi

nma spune:
buna dimineata
multumesc de laptic.
anca avem si ceva mai rau dar asta e pt sefi ca cer prea mult
nu mai pot sa angajeze personal daca e asa mult de lucru?
kati cand ploua eu merg cu alex pe la prieteni sau vin ei la noi. noi avem mai multi prieteni cu pusti de varsta lui alex.
maine vine si alex acasa. aseara a vorbit mult cu noi la telefon. mi-a dat indicatii cum sa-i pregatesc ziua la MC. azi sper sa ma duca sotul pana acolo sa facem rezervare caci altfel va fi bai mare.
si la noi ploua destul de linistit. e bine ca e racoare.
stiti ce a spus sotul de culoarea mea din par? "te-ai facut cu negru 1? parca spuneai ceva de saten." ii place totusi dar ne trebuie ceva timp sa ne obisnuim.
eu doar o data mi-am mai vopsit tot parul pe la 20 de ani, de fapt m-am dat cu un sampon ce trebuia sa tima max 3 luni. era negru 1 si m-a tinut un an. in ultimii ani mi-am facut doar suvite peste natural.
nico33+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

katik spune:
nico, figura al tau sotz!!! ce stie el vopselele de par!!! m-a impresionat de-a dreptul!al meu e total paralel cu chestiile astea. eu daca il intreb cu ce a fost imbracata colega de birou, el n-are habar!. l-am intrebat cum au fost imbracate colegele la intilnirea de 20 de ani, la scoala, la strigarea catalogului. evident, raspunsul a fost:NU STIU!!! la culoarea mea de par a spus: e ciudat!
ei, se apropie marele chef!!!o sa ai de miine ajutoare pe acasa!
poze krisztina
poze robi

lunna27 spune:
Buna dimineata!
Anca tu nu ai concediu?Chiar asa,sa angajeze dom'le personal,ce naiba trag de om in halul asta Oricum mai aveam si eu colegi(sefi) care stateau peste program,plecau dim si veneau seara acasa,mai,eu una nu le intelegeam,cine naiba le facea mancare,cine se ocupa de copii,cand eu nu stiam cum sa ajung mai repede acasa la copil,ca sa-mi petrec ceva timp cu el,offff!
Katik asa o sa te intrebi mai tot timpul pana ii ies toti dintisorii si toate maselutele,pana una alta dai vine pe ei,cel putin asa pateam si eu,cum era un pic nelinistita,cum ma gandeam ca e de la dinti Curios cum de la mare au fost asa de linistiti si au avut un altfel de program de somn(asa am patit si eu cu ei anul trecut)si cand vii acasa,isi revin la starea initiala
.
Nico dar unde e plecat pustanul tau?Deja stie de MC ...Eu nu m-am vopsit niciodata,doar cateva suvite blonde imi mai fac din cand in cand,totusi ma bate gandul sa-mi fac parul tot suvitat,insa ma gandesc ca nu-mi va placea
Otilia ,32 de gr in casa cu AC ???
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

hcclara spune:
salut fetele, ce faceti? am venit si eu fuguta la o cafeluta...
a plouat si la noi, s-a racorit, deja am tras o tura de cearta cu marc, i-am promis ca-l las aici daca ma mai scoate din sarite, nici nu l-am imbracat bine si mi-a venit tot ud pe bluze...i-am pus apa zilele trecute in curte in bazinul lui de plastic, si azi dimineata vroia sa scoata nu stiu ce pietricica din el. am pus-o pe mami sa-l verse ca si luca tot acolo ar vrea.
Luca a inceput sa mearga mai bine, dar numai prin casa, pe afara ar vrea numai in 4 labute.
Da, Otilia, e fain acasa, dar obosita tot sunt.
Kati, poate ii ies dinti lui Robi si de aia e mai nelinistit.
Dana, puii tai ce varste au?
fetelor, nu mai pot cu luca, atata musca, sunt toata muscaturi...
Nico, zici ca faceti chef la Mc Do? poate ii tin anul asta si eu lui marc acolo, ca nu prea am chef de tambalau acasa...bebelina ce face, boxeaza?
va doresc o zi buna tuturor,
Claudia
Poze