Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dinineata!
La noi chiar e mai buna. Am reusit sa ma odihnesc putin spre dimineata. Alex s-a mai trezit doar o data. febra e mai mica, dar inca e. De obicei cand facea febra ii trecea in doua zile. Azi e a patra zi si poate scapam. Daca nu mai facem o vizita la nenea dr.
Anca cu firma ta cum mai sta treaba? Poate scapi mai repede de haosul in care esti! Si azi fa o pauza pt bagaje!
Otilia cred ca termenele limita sunt partea cea mai urata a meseriei noastre. Dulce foc Ana.

nico38+ sambata va fi ziua cea mare 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Oti, noi doua mergem de manuta pana la capat. Si eu tot asa: trebuie sa las o gramada de lucruri terminate inainte de a pleca in concediu...oricum ma vor astepta altele la intoarcere. Partea mai proasta este ca nu ma simt foarte bine, sotul este inca in convalescenta si el si, pe deasupra, se lasa si de fumat....suntem amandoi intr-o stare foarte proasta dar sper din suflet ca acest concediu sa ne readuca intr-o stare normala si buna, pt. ca la intoarcere ne vor astepta o multime de alte probleme, printre care si o operatie de amigdale.....uffff......

Va pup si va invit la o pentru o zi cat mai buna.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

capitol nou aici

nico38+ sambata va fi ziua cea mare 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput