Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare
Inca nu am nascut.
Claudia desi nu am citit ce ai scris tu pe la ora 11 am facut o baie, de fapt am stat mult in cada si a fost super. Mi-am pus si ceva ulei pt relaxare. Contractiile au disparut.
Am fost la gratar, a fost foarte bine, dar acum iar sunt contractii care nu ma lasa sa dorm.
Anca deci nu faci pauza? Sper ca macar in concediu sa-ti iei gandul de la proiecte.
Cu nastera inca nu am emotii caci nu stau sa ma gandesc. Imi gasesc mereu cate ceva de facut. Saptamana aceasta avem destule griji pe cap.
Kati din pacate amigdalele lui Alex sunt dezastru. La 2 ani l-am operat de polipi si dr ne-a recomandat sa scoatem si amigdalele in max un an. Eu sper sa nu le scoatem inca. Din toamna de cand am fost la Praid Alex nu prea s-a mai imbolnavit. Acum e si vina sotului ca sambata a fost cu el la bazin. Inca are febra desi am trecut pe antibiotic. Transpira foarte tare asa ca ma gandesc ca suntem pe calea cea buna.

Din pacate azi am luat decizia de a naste la noi in oras. Asi fi vrut sa nasc la Medlife in Bucuresti si speram sa stau la o prietena saptamana de dinainte. Nu vreau cezariana la rece. Din pacate prietena mai are o saptaman concediu si o petrece la noi in oras.
Dr mea mi-a spus ca ar fi bine sa nu depasesc data de 11 caci placenta e cam imbatranita, plus cordon cu ceva probleme asa ca maine va fi batuta in cuie aceasta data daca intre timp nu se intampla minunea. O sa mai fac miscare in speranta unei nasteri naturale. Oricum era greu sa plec la Bucuresti daca copilul e bolnav. Sotul are foarte mult de lucru in aceasta perioada, iar din firma 2 oameni sunt in concediu si nu are cine sa le tina locul. Pe deasupra vreau sa luam si o bucata de pamant si saptamana aceasta ar trebui sa semnam actele. La toate acestea se mai adauga una bucata sot care e posibil sa plece din tara.

Ma duc sa mai citesc cate ceva apoi o sa incerc sa dorm caci dimineata vine bona si imi da trezirea.
Va pup.

nico38+ sambata va fi ziua cea mare 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
poftiti la cafelutza!
nico, vai ce emotii am! parca eu ar urma sa nasc peste citeva zile!nasol ca sotul tau s-ar putea sa plece.bafta sa termini tot ce mai ai de terminat pina vine bebelina!
si la krisztina e aceeasi situatie cu amigdalele. polipii i-am scos anul trecut in martie si dr orl a zis ca va trebui si amigdalele ca sunt mari si mereu cu pb vor fi.pina acum s-a adeverit ce-a spus. se pare ca si la robi va fi la fel
eu nu mai pot de somn. azi-noapte am avut nenumarate pauze, a plins krisztina, iara o dor picioarele, se pare ca nu i-am dat destul calciu, mai reluam.apoi robi, i-o fi sot sete, febra mare nu a avut, ceva poate pina in 38 ca era caldut, a trebuit sa-i dau antibioticul la 5, apoi la 6.30 se scoala krisztina ca aude ceva prin vecini (astia mutau ceva mobila), nu mai vrea sa se culce la loc, bangladesh, ce mai!
acum sunt tahuie de cap, mi se inchid ochii de somn, ma doare capul de crapa
ma duc sa ma mai intind un pic daca ma mai lasa lumea
sa aveti o saptamina usoara!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Nicooooo, unde esti? ca nu ai dat azi pe aici toata ziua!
de fapt, slabuta activitatea pe aici...unde umblati fetelor? sunteti in concediu?
Nico, Kati sanatate la puiuti! sa se faca bine!

Eu astazi am fost cu copii la strand, prima data anul acesta (in aer liber acum) si cred ca si ultima, de maine incep ploile, iar joi-vineri se anunta 13 grade. Copii au fost super fericiti, Marc numai in apa, a sarit, s-a dat pe tobogan in apa, s-a balacit fara interdictii...si am constatat ca sunt mult mai calma cand sunt numai eu cu copii undeva, adica fara sotior...de la el astept sa-mi ghiceasca gandurile si sa faca ce trebuie fara sa-i zic de X-ori...am fost cu 2 vecine, si ele cu copii mici, dar a fost super fain. Iar apoi venind spre casa cu tramvaiul, s-a oprit fix pe strada paralela cu socreii si a stat cateva minute ca nu putea trece de un camoin care incarca ceva (strandul asta e pe malulul rinului si e aproape de unde locuiesc socrii mei), motiv pt care ne-am hotarat sa le tragem o vizita socreilor , am mancat un gratar, iar apoi am venit acasa cu masina, fiindca Christian are biroul la ei. Copii au fost rupti de oboseala, le-am facut dus, si acum dorm bustean.
Maine fac curatenie, ca zilele astea am lasat-o cam moale. Si trebuie sa va zic ca NU AM NIMICA DE CALCAT! uraaaaa! dar maine spal...

Nico, pai daca vrei sa nasti natural, fa miscare multa, fa-ti o noapte romantica cu sotul, cateodata functioneaza si incep contractiile, (va rog sa-mi scuzati grosolania...dar nu stiu cum sa ma exprim mai dragut),exista si un coctail ca sa se declanseze contractiile, dar asta numai la indicatia moasei care te supravegheaza (asa e aici)...in orice caz, ne gandim la tine, si nu conteaza daca nasti natural sau cezariana, sanatosi sa fiti...

Acum va las ca m-am intins iar si ma duc sa ma uit la un film.
Pupici si nopate buna,

Claudia

Mergi la inceput

neatza!
nico, prezenta!!!! cum esti azi? mai esti acasa?
claudia, pai voi super va distrati acolo!!!!
si i-auzi, nu are de calcat! la mine nu se termina niciodata, orice as face
noi am fost la dr ieri, robi e mai bine gitul e rosu doar putin, o ureche i-a trecut, cealalta inca nu, mai continuam tratamentul.
va pup pe toate, trebuie sa ma duc la trebi ca trag doi teroristi de mine sa mergem afara. tocmai a stat ploaia si trebuie sa mergem...
incerc sa revin mai tirziu daca ma lasa teroristii

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Imi trebuie musai o cafea. Sunt franta. Noaptea nu mai pot sa adorm. Cand in sfarsit dorm se trezeste Alex din cauza febrei. Sincer nu mai rezist.
Ieri a fost o zi plina. A trebuit a merg cu el la urgenta, Am avut tot tacamul, febra, voma, etc. sa vedeti ce haios e ca umbla cu o galetusa dupa el ca doar “gumita”.
Tare imi e frica ca ma prinde si pe mine raceala. Imi e foarte cald desi bona a spus ca e chiar racoare in casa. Ma mai doare si capul. Poate e totusi oboseala. Am luat preventiv o fiola de vit. C.
Kati eu sper ca la fetita sa nu mai fie probleme cu polipii si amigdalele ca e groaznic.
Doamne ce nopti ai si tu! Sper sa se rezolve cumva problemele astea de sanatate.
Claudia ieri nu am fost in stare sa mai intru desi am avut ceva de lucru si la calculator.
Multumesc frumos de sfaturi. In mare cam stiu ce ar trebui sa fac dar nu prea vreau a nasc decat sambata asa ca imi voi face de cap vineri. Joi ma interneaza pt analize i nu asi vrea sa mqa bage direct in operatie.
Ma bucur ca le-a placut baietilor la baie. Si lui Alex ii place tare dar cred ca nu va mai merge decat la mare.
Va pup.

Mergi la inceput

nico, bine ca esti bine! multa sanatate lui alexutz!!!! saracutzul de el! de la git vomita? asa a fost si krisztina in decembrie, a fost groaznic.
krisztina cu polipii nu mai are treaba, nici cu urechile, dar cu gitul... ce sa zic, non-stop.si bronsite...cit incape. acum sa vedem iarna asta cum o fi, dupa mare.
ai si tu grija de tine, papa lamiie si miere la greu, eventual ceva vitC cu propolis. poate ajuta si oscilococcinum, acum chiar la inceput, iei doza mare, merge si la gravide. eu am luat in sarcina si cit am alaptat.la mine a ajutat mult!
va pupam, sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput

kati .
nu stiu de la ce a vomat alex. am gresit si eu cu antibioticul. i-am dat duminica augumentin 2.5ml de 2 ori pe zi si luni pt ca a avut febra toata noaptea am marit doza la 5ml. asa imi recomandase dr de familie. pediatrul a spus ca max 3 ml. deci s-ar putea sa fie de la medicament. in gat nu are puroi, e doar rosu. eu nu inteleg de ce inca are febra. ne e foarte mare 38.2 dar e. macar acum e bine cu stomacelul, dar l-am bagat pe regim drastic.
eu de polipi nu stiu ce sa spun ca nici acum nu respira doar pe nas. dr orl de aici spune ca nu are nimic. la bucuresti nu am mai fost la control.
eu am luat o fiola de vit C. miere nu suport, acum nici lamaie. oscilo vreau sa imi iau dar acum nu pot sa ies ca bona a plecat, alex doarme, am si mancare pe foc. cand vine sotul voi da o fuga la farmacie. la inceputul sarcinii am luat oscilo preventiv o doza pe saptamana.

Mergi la inceput

nico, e ciudat si cu antibioticele astea. ai vazut ca si robi a facut febra dupa doua zile de cefaclor. dr a zis ca e normal, inseamna ca organismul lupta cu infectia, pe linga antibiotic. intr-adevar de alaltaieri noapte n-a mai facut. s-ar putea sa fi vomitat de la augmentin. da-i tu in continuare tratamentul, multe lichide, stii tu, tot tacimul. trebuie sa-i treaca!
iar tu, odihneste-te un pic, macar cit doarme el, ca dupa aia tot tu trebuie sa stai de straja linga el.
bolnaviorului sa-i treaca repede-repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna fetelor.
nico, sanatate multa lui Alex.

Eu sunt in focuri, nu mai pot....o sa ajung la nebuni. Sper ca in concediu sa reusesc sa ma detasez, pt ca am ajuns intr-o stare de agitatie de nu mai pot sa ies din ea.......aseara nu puteam sa adorm desi ajunsesem la birou la ora 7.00.......azi am ajuns la 7.30.......in curand ma mut aici.

Va pup cu drag. mie cine imi face bagajele?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Si eu la servici, strsata ca trebuie sa termin ceva pana plec in concediu. Nu pot spune ca nu imi place ceea ce fac dar urasc termenele limita si timpul scurt pentru un raport. Si pentru concediu mai am de scos bani, tiparit harti, aranjat documente.

Am pus cateva filmuletze noi cu Ana, linkul de la semnatura , sper sa va placa.

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput