Ingineri fosti, viitori....(11)
Raspunsuri - Pagina 21

katik spune:
mai fetelor, tot astept ploaia, de vreo doua ore se tot chinuie, au cazut trei stropi si atit. acum bate tare de tot vintul dar ploaie ioc. sper la noapte sa se mai racoreasca, altfel urmeaza din nou o noapte nedormita
.
somn usor va doresc!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Ioana81 spune:
Multumim mult fetelor!!!!!
SUntem mari domne!!!!! Si scumpi foc. Da sambata avem bairam cu mot si tavite. O sa va anuntam cum a fost.
Bona nu am gasit pt simplul fapt ca am un vierme de copil. Nimeni nu vrea sa stea si din nou m-am razgandit. Pentru ca in primul rand zicea o prietena de un caz cu o bona de ii dadea copilului diazepam sa doarma, si in al doilea rand cine il vede cat cele din parc zic ca e prea agitat si nu pot sta cu el. Si atunci tata munceste mai mult si mama sta cu bebe acasa.
Fetelor eu mor de cald si fimiu ma aproba. Nici el nu mai poate!!! De vineri iar calduri. Acum cand vad ca-s 35 grade ma bucur !!!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Gabi_K spune:
azi dimineata am inghetat de frig!!!
Acum sunt vreo 27 de grade... fata de 42 de ieri tot e mai bine.
La multi ani, Vladimir!!! Sa cresti maaare si spor la speriat bone
Ioana, ai grija de tine, multa sanatate!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!

nma spune:
cine vrea ? eu am baut deja doua pahare de lapte.
Ioana "La multi ani!", sa-ti traiasca Vladimir, sa creasca mare, sanatos si frumos!
Anca multa sanatate. Sper ca esti mai bine acum.
Gabi parca imi doresc si eu sa inghet putin de frig. Acum am in casa 29 de grade. Am stat cu geamurile deschise toata noaptea. Ziua merge AC si reusesc sa am 30-31 de grade.
Desi au anuntat ploaie si pe la noi nu se vede nici un nor pe cer. Soarele e deja sus.
Eu sunt binisor. Ieri mai aveam putin de lucru la un proiect si ma bucuram ca pot sa nasc linistita ca sunt aproape la zi cu toate. Spre seara am mai primit un proiect mare (la un bloc) asa ca acum incerc sa fac cat pot din el. Nu prea am eu spor si caldura asta ma omoara. Parca nu mai gandesc limpede. Si m-am saturat de stat in casa. Vreau sa merg prin parc sa ma plimb. Aseara mi-am trimis baietii la tara la niste prietenii ca e mai racoare si cand au venit la ora 23 le-am facut scandal ca ma lasa toata ziua singura. Uneori nici eu nu ma mai inteleg.
hai ca v-am stresat destul.
sa aveti o zi asa cum va doriti.
nico36+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

hcclara spune:
Kati, nu mai dai nici o cafeluta dimineata, pe unde umbli? va pregatiti pt cheful de sambata?
La noi sunt acum 16 grade, dar se incalzeste. in schimb de maine e iar urat.
Dimineata merg la dr, am avea vaccin, dar cred ca iar le sare randul...Luca are pete numai pe picioare, nu ft multe, dar are cateva, nu se scarpina, eu cred ca e varicela ca altceva nu poate fi, Marc inca nimica, dar precis va face si el.
Azi calc...si ce n-am chef, dar am o gramada de camasi de ale barbatelului.
O zi buna va doresc,
Claudia

iepumic spune:
Neata fetelor! Doamne, cum v-ati descurcat cu caldura asta? La mine a fost cumplit, si eu nu sunt chiar deloc o persoana care sa sufere de caldura in general! Am avut 39 de grade in camera unde lucrez, efectiv nu se mai putea sta pe nicaieri, de dormit nici nu se pune problema....drept urmare am scotocit prin toate buzunarele si am apelat la toate cunostintele - Slava Domnului ca lucrez in domeniu! - ca sa imi pot monta de urgenta un split in camera asta (poate nu stiati....dar sunt asa aglomerati la firmele astea ca te programeaza in septembrie la montaj!). Dupa ce l-am montat saracul nu facea fata din cauza aerului mult prea incins.....abia azi vad ca s-a mai racorit!
Eu tusesc in continuare si pe deasupra mi-e si rau de la ficat din cauza antibioticelor....dar rau, nu gluma.
Nico, nici eu nu am spor si trag de mine......
Va pup!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

Otiliav spune:
Anca, sanatate multa si spor la munca. Ce face splitul acela?
Ioana, petrecere frumoasa, sa va traiasca Vladi, sa cresca mare si sanatos.
Nu fi suparata cu bona, bine ca ai posibilitatea sa mai stai cu el acasa. Iar de la anul poate merge la cresa si sari peste a avea bona. Ti-am spus ca asa sunt astia mici nascuti in zodii de foc, nu au stare. Eu am cedat dupa 1 an si am inceput serviciul iar fata a intrat pe mainile mamei care acum dupa 1,5 ani de stat cu ea este la capatul puterilor. Tata a stat 3 luni cu ea, dar ii arata nuiaua si atunci se mai potolea , asta a fost metoda lui secreta si nici nu am stiut de ea pana nu am gasit nuiaua pe un raft al bibliotecii, ascunsa in spate
.
Insa acum ca se apropie de trei ani incepe sa fie mai cuminte. De exemplu de ceva vreme o pasioneaza Lego si sta si face case, are cu cine semana . Uneori sta si o ora la Lego deci e bine. La magazine insa tot asa, alearga printre toate randurile daca nu o pun in carutz si s-o tin cu centura.
Nico, eu zic sa termini repede proiectul ala, sa nu stai stresata la spital. Plus ca va fi mai greu dupa ce vine bb. V-ati hotarat la numele fetitei?
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

nma spune:
pot sa-mi vars nervii pe arhitecti aici? oricum o fac si daca nu imi dati voie. am primit desenele de la bloc pe hartie nu format electronic. zic "lasa ca le fac eu repede". pai cum sa le fac repede daca nu corespund cotele? si tare s-a mai zgarcit la cote... oare de ce nu pot si oamenii astia sa faca treaba pana la capat? nu mi-a pus nici macar grosimea peretilor ca sa nu mai vorbesc de ferestre si usi.
o sa aproximez si eu dar ma enerveaza.
nico36+
21.07.2003

nma spune:
Claudia daca au varicela sa incerci sa ii feresti de soare si vant. Ar trebui sa stea la o temp constanta. Si desi multa lume e impotriva sa sti ca e bine a le faci dus.
Otilia o sa incerc sa-l termin, dar sigur la spital numai la el nu o sa ma gandesc. Nu e foarte urgent, dar e bine sa il termin caci dupa nu stiu cum voi sta cu timpul liber desi parca ma si vad cum butonez cand doarme pitica.
Nu ne putem lua o decizie la nume. De fapt Alex e de vina ca nu vrea decat Ramona. Probabil va fi Andra sau Andreea. Sigur o sa decidem dupa ce o vedem.
Anca si pe mine ma bate gandul sa cumparam un AC mai bun dar la magazin mi-au spus ca doar prin septembrie il pot monta.
nico36+
21.07.2003

katik spune:
salutare!
hop si eu dar tare-tare greu mai ajung aici
cit e sotzul in concediu mereu mergem pe undeva, avem programul full, cind stam pe acasa este ocupat calculatorul, deci n-am acces. astia mici sunt super agitati, de caldura, de rosu in git, de... nu mai stiu
.
azi a cam fost pauza la mincare, deci deja suspectez ceva.
anca. ai incercat sa iei ceva vitamine cu antibioticul deodata?poate mai protejeaza ficatul.
otilia, faza cu magazinul o cunosc si eu f. bine. si acum se intimpla acelasi lucru, ca la voi. la noi kriszti face cumparaturi: ea baga tot in cos, eu pe partea cealalta scot.
claudia, pai cum ziceam mai sus, nu mai am acces, apoi trag juniorii de mine ca de gumilastic
. de pregatit incerc dar nu se poate face nimik
cu teroristii linga mine. tortul cu alba ca zapada l-am comandat, simbata dupa-masa e gata. in rest, simbata vine familionul, duminica niste vecini cu un copilutz si atit. cheful cel mare va fi la gradi.
sa ne spui ce ai rezolvat la dr.iti trimit si eu ceva camasi necalcate, poate cine stie...
gabiK, cum sunt pustii?
nico, frumoase nume ati ales pentru printesa.mai un picutz si va hotariti. fa si tu cit apuci, restul, sa mai faca si altii
...
va pup pe toate, ma duc ca s-au facut spaghetele si trebuie sa papam un pic.
incerc sa revin miine cu cafelutza dar nu promit nimik.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi