Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

`neata.
o mai pe racorica.

a fost o noapte mai buna. am dormit destul de mult desi e drept ca pe la ora 2 ma conversam cu sotul de parca era ora 14.
la caldura reactioneaza si calculatorul meu asa ca profit si stau acum pe DC. Alex inca doarme. el a mare asa ca se trezeste frumos si vine singur la mine sa ma anunte ca s-a trezit.

kati nu stiu ce are alex la picior si la manute caci nu sunt semne. pur si simplu le scutura foarte repede. trebuie sa-i fac analizele, dar pe caldura asta nu ma risc sa ies la medic. nici la gine nu am reusit sa ajung si nici nu stiu cand o voi face. sper sa nu fie ceva grav.

claudia alex a avut varicela si nu s-a scarpinat, nu a facut febra, a avut doar vreo 20-30 de bubite. primele i-au iesit pe corp. pe fata a avut vreo doua, in cap lipsa. a fost o forma usoara.

anca ce faci? muncesti cu drag si spor sau ai fugit in concediu?

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Fetelor, la noi sunt 11 grade, cred ca trebuie sa scot puloverele iar la suprafata...a plouat, si dupa-masa va ploua in continuare. iar temp maxima va fi 17 grade am vazut acum la tv...brrrr... trimiteti-ne si noua putin soare! si spuneau peste tot ce calduroasa va fi vara asta, pai cald a fost numai in aprilie vreo 3 saptamani, in rest, tot ploi si innorat. norocul nostru ca am prins in ro timp frumos!

v-am pupat!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Claudia, varicela tipica incepe sa apara pe cap, gat si piept, bube rosii cu varf de basica cu apa. Ai mei amandoi asa faceau, Robert forma usoara, nici nu s-a scarpinat, Lili forma foarte grava.
Ex ii ia pe copii odata la doua saptamani, sambata si duminica (seara dorm acasa) insa sambata asta recuperam in avans weekendul cand vom fi plecati in vacanta.
Robert e bine acum, sper sa supravietuim si weekendului urmator, si dupa aceea vom avea 3 weekenduri linistite:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

hop si eu un pic!

mdaaa, s-a "adeverit" si prognoza astora: s-a "racit" vremea in vest, de la 34 grd ieri la 40 acuma. tot pe dos o nimeresc si astia. si cica ploua dar nu este pe cer nici un puisor de nor
claudia, facem schimb, ok?
nico, bine macar ca ai reusit sa te odihnesti un pic! eu n-am reusit sa adorm decit pe la 4 si la 7 robi s-a trezit pt. masa, la 7.30 cind am terminat cu el s-a trezit si krisztina cu "ce mincam?". pina la urma, ma bucura asta pt. ca ea minca f. prost. acum de vreo trei zile, de cind am terminat tratamentul pt. lamblii, a inceput sa manince omeneste.
gabi, las ca trece si we cu pricina apoi aveti o binemeritata vacanta!sanatosi sa fie puiutzii, restul se rezolva.
despre varicela stiu ca am avut, am si vreo doua-trei semne, copiii nu au avut inca, sper sa nu faca inca, putin mai incolo. sotul a avut prin calsa a X-XI si a fost greu tare.
anca, pe unde esti, sper ca sunteti bine amindoi!

va pup pe toate, sa aveti o zi placuta in continuare!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Lili a facut varicela la doi ani, nici tzitzi n-a vrut in perioada aia, nemancata, nebauta a stat vreo 8 zile, numai seara a baut cu greu un pic de suc sau apa, vreo 2-3 guri, si alea urland. A slabit mult, a ajuns sub 10 kile, de la 12-13 cat avea inainte de boala. Si toate astea din cauza bubitelor din gura, care au devenit purulente. Chiar si dupa vreo o luna inca n-a putut sa doarma decat in brate si plimbata si cu treziri dese, cica de frica durerii. Deci complicatii pot apare si la varste fragede. Insa am auzit de la altii, ca dupa copilarie varicela e o boala groaznica:(((((((

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

off mai gabi cit a putut sa indure mititica! e groaznic cind sunt bolnaviori!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI VLADIMIR DE IOANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sa cresti mare, sanatos si voios!!!!
ioana mama, sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare si sanatos, sa va aduca numai bucurii!!!!
sa ne pove despre mot, chef, tavita, etc...stii tu!!!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ioana, sa iti traiasca baiatul!!!!!!!!!!!!

Eu sunt in concediu medical cu traheo-bronsita acuta, mi-a fost foarte rau de vineri incoace, si cu caldurile astea........mai rau. Uff....feriti-va de aerul conditionat exagerat si de aerul inchis!!!!! Circula niste virusi prin instalatiile de aer conditionat.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

anca, multa sanatate! ai grija de tine!!!!!!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ioana, sa-ti traiasca Vladimir
La multi ani!
sa creasca mare, sanatos si cumintel!

Claudia

Mergi la inceput