Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ioana, ce copil frumos ai!!!!!!!!!! Vai de capul meu, parca e din reclamele la United Colors of Benetton.(asta era un compliment). Nu ma mai uitasem demult la poze......SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ceau fetele, ce faceti? noi ne sufocam de caldura...
mersi ca v-ati gandit la noi, luca e bine, el nu are nimica, marc nu mai vomita, acum are diaree, si el si eu, nu il doare nimica, dar nu e in apele lui, sper sa-i treaca pana maine. D-ra a zis ca e o indigestie la stomac, i-a dat metoclopramid, dar nu i-am dat numai ieri o jumate de tableta si Nurofen...
in rest, nimica nou, Kati draga,nu stiu daca mai ajunga la timi pana plec fiindca acum e marculetul bolnav, iar de joi incolo am musafiri, mai intai vine matusa-mea cu familia, iar vineri uica-meu si el ramane pana duminica, iar noi luni "ne luam zborul" inapoi acasa. Of, si vineri schimb prefixul,ziua mea ma deprima de fiecare data!!!!
Acum vreau acasa, mi-e dor de al meu sot tare-tare si el abia asteapta sa ne intoarcem.
Kati, nu o mai lasa pe Krisztinuta sa se joace cu baietelul vecinei, mi se par nesimtiti ca nu au spus nimica de TBC, dar peste tot sunt asa, nici eu nu-l trimit pe Marc la gradi daca tuseste sau are muci colorati, dar altora nu le pasa. Eu stiu ca aici se face vaccin impotriva tbc-ului, la noi in germania nu se face, dar aici parca se facea dupa nastere imediat.

Ioana, ti-am vazut piticul ,tare fain e, am vazut gresit sau statea pe olita? eu nu l-am pus inca, am zis ca mai astept pana la 1 an jumate.

Anca, saracuta de tine, las mai umpic si te scapi...

e cald si la voi? la noi cred ca va fi furtuna la noapte.
v-am pupat si ne mai auzim,

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ma mai primiti? Am cam lipsit.

Claudia felicitari pt Luca. Tinem pumnii sa nu aiba parte de multe cazaturi. Multa sanatate. Eu stiu ca e mai bun sirop metoclopramid. I-am dat lui Alex ˝ tableta la mare anul trecut si medicul mi-a recomandat sa trec la sirop.
Si pe mine ma cam deprima ziua de nastere, dar eu ma simt mult mai tanara asa ca trec repede peste. Mai rau e cand sunt intrebata ce varsta am. Am tendinta sa spun 25 si de fapt eu am 30.

Ioana am vazut pozele. Sa-ti traiasca pintisorul. Legat de bona iti doresc nult noroc si muuuulta rabdare. Noi cred ca suntem la a 5 in 2 ani. Acum sunt relativ multumita.
“LA MULTI ANI!” pt Cristi.
Alex ma lasa sa ii masez gingiile si am scapat relative usor cu dintii. L-am invatat de mic cu masaj. Sper sa nu uit si sa fac la fel si la pitica.

Kati si noi avem role in plan de ceva vreme dar le va primi de ziua lui.
Nu te mai stresa cu vecina ca va fi bine. Si la mine sunt vecini draguti care uita si mai vin bolnavi in vizita, dar ii expediez rapid.

Anca imi pare rau ca te lovesti de “mici probleme” cu firma, dar din pacate asa este la noi. Eu incerc sa ma obisnuiesc.
Pe seful tau nu prea il inteleg. Iti da exagerat de mult sa muncesti. Sincer nu stiu cum rezisti. Sper sa terminati repede cu actele si sa lucrezi pt firma ta.

nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Noi suntem bine. Eu foarte obosita, dar bine. Alex e cuminte, dar putin mai rasfatat. Acum eu scriu si el ma aprovizioneaza cu mere de vara (micute). Mancam amandoi, apoi el ia restul, il duce la cos si vine repede cu alte mere. Ca tot l-am laudat a spus ca am mancat destule mere. Urmatoarea replica “mami ar fi bine sa mai iesi si tu la plimbare”. Mi-a umblat in bagajul de spital care e gata doar partial si a trebuit sa-I explic cum e cu operatia.
Am vrut sa-l inscriu la inot dar un antrenor mi-a spus ca nu se incurca cu pusti asa de mici. Alex aproape ca avea lacrimi in ochii cand a auzit. El tot spunea ca e mare si poate sa invete. Azi am mers la strand caci si acolo se tin cursuri. Si acolo a spus ca e prea mic, dar macar incearca. Din pacate bazinul mic era inchis (s-a spart o teava) si au facut in bazinul mare. Alex nu a vrut in apa fara mine caci nu il cunostea pe antrenor, iar acesta nu prea avea rabdare. Eu statea cu picioarele in apa si Alex se tinea de picioare. S-a descurcat bine, dar m-a obosit. Antrenorul ne asteapta si maine, dar nu cred ca merita sa ma mai complic. Va incerca sa il invete sotul anul acesta.
La noi e si putina agitatie. Sambata e nunta fratelui meu. Ai mei sunt tare stresati. Eu le-am spus ca o sa stau putin la nunta si nu prea le convine. Mama e obisnuita sa o ajut si eu nu pot. Oricum o sa doarma ceva rude la noi. I-am spus sa le trimita mancare.
Alex vrea sa mergem la toti prietenii in vizita sa-I invite la ziua lui. Sotul e stresat cu firma, este mult de lucru. Vrem sa luam si un credit pt un teren si nu stim care varianta e mai buna. Deci e haos.

nico34+ 21.07.2003

Mergi la inceput

la toata lumea.

nico34+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, ai grija, esti pe cod portocaliu, daca nu te faci cuminte vin peste tine . Imi inchipui cat de tare te-ai enervat de ai dat in plans. Asa mi s-a intamplat si mie de doua ori la scoala, de nervi nu mai eram in stare sa explic, ma simteam foarte nedreptatita, atat de tare ca nu puteam exprima in cuvinte si desi incercam sa ma abtin imi curgeau lacrimile. Eu mai am o luna de nervi si tres pana la vacanta, dar din fericire seful intra in concediu saptamana viitoare si voi fi putin mai relaxata, ca de munca sunt planificari pentru mine cam pentru un an de acum incolo.
Am sa-ti dau un raspuns. Nu stiu nimic sigur de bb, o sa vedem. Asa era planul, sa incepem din august. Am facut o mamografie si astept programarea la doctor sa o interpreteze. In seara asta am primit plicul cu pozele dar am impresia ca scrie sa nu-l deschi eu, astept pana maine cand oricum nu stiu eu sa interpretez dar sunt curioasa.
La dentist nu am ajuns si deja am trei plombite cazute.
Insa sunt tare suparata cu sotul meu. S-a stresat prea mult in sesiunea asta cu metalul lui cu Preda, l-a chemat de trei ori la examen si de fiecare data i-au mai venit idei, a luat teoria si atunci s-a razgandit, l-a chemat din nou sa dea problemele pe care el le avea luate deja. Nu mai reusea sa doarma, a lesinat si nu a ajuns la examen si a mers la doctor, a facut EKG, radioscopie, i-a luat tensiunea si i-a pus diagnosticul tahicardie si i-a dat pastile pentru hipertensiune. Le ia o luna si revine la control si daca nu se remediaza le va lua permanent. Off, sper sa nu fie cazul. Chiar nu stiu daca este ok sa incercam ceva atata timp cat ia tratament, dar pe de alta parte daca va deveni permanent ...Pe prospect scrie ca nu este interzis in sarcina dar sa nu se ia decat daca este imperios necesar.
Nico, petrecere frumoasa la nunta si in familie. Bafta cu terenul, unde il luati?
Luna, cred ca vazandu-ne asa stresate cu serviciul, te felicitzi ca ai profitat de ocazia de a petrece timp cu copilasii. Sau faci deja planuri sa te intorci in campul muncii?
Ioana, bafta la selectia pentru bona. Mai este putin si faceti petrecerea de 1 an, cum ti se pare ca a trecut timpul? Nu-i asa ca acum este mai palpitant cu bebe umblator si vorbitor?
L-am vazut pe Vladi pe olita, avem si noi, a folosit-o doar ca jucarie, noroc ca exista colacel pentru toaleta ca doar nu era sa faca ea in alt loc fata de mami si tati.
Claudia, sanatate lui Marc, sper sa treaca repede si sa aveti in continuare o vacanta frumoasa!

Oare pe unde s-au ascuns GabiK, gabri_andrei si pe Alina (raresionut) nu am mai vazut-o de mult timp.

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?Ualbumsperpage=48&collid=50882505113.30856846113.1183917037384&page=1" target="_blank">Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata fetele!

poftiti la cafelutza de dimineata!
si laptik pt. nico!

nico, ma bucur ca esti bine! cu inotul am "patit-o" si noi la fel, peste tot se spune ca e prea mica, ea plinge ca nu-i adevarat, ca a mincat tot si a dormit mult si a crescut. din toamna o dau la inot la ei la gradi (tocmai au renovat bazinul), il trimit pe sotz sa trateze cu instructorul, asa, mai neoficial si poate o ia. nici asta nu se incurca cu astia mici, doar grupa mare si pregatitoare a luat pina acum. tot din toamna as da-o la balet-dans la palatul copiilor, e inebunita dupa dans, asta pe linga dansul de la gradi. mai e si engleza...off-off, cit de chinuiti sunt copiii astia de mici, mai vedem ce mai facem, sa fie numai cine sa o duca si sa o aduca. asa poate imi iau si eu permisul.
otilia, multa sanatate la sotz!!! diagnosticul asta l-a pus dr. de familie sau un cardiolog?va dorim bafta si la proiectul bb!
anca, vezi ce se poate intimpla de la stress?ai grija sa nu ajungi si tu la fel, sau doamne-fereste, mai rau! mai un pic si o sa muncesti pt. firma ta!
claudia, bine ca sunteti bine, asta-i important, restul se mai rezolva! poate-poate te ratacesti pe aici, chiar mi-ar placea!
da, la noi se face vaccin pt tbc (acel BCG) dar are "valabilitate de doar citiva ani, max 3), deci, de la gradi incolo, dumnezeu cu mila!robi macar inca este "sub vaccin". si eu sper sa nu fie nimik. dar tot n-o sa ma rabda limba sa nu ii spun citeva vecinei, chiar daca ne intilnim apoi in fiecare zi.
aurora, tu te-ai intors? sa ne pove cum a fost in concediu!

la noi de ieri dupa-masa a plouat frumos, incetisor, ploaie de vara, ce mai, fara vijelii. s-a racorit binisor, acum sunt afara 14grd. dar, din pacate, tot am avut pauze azi-noapte, cu toata racoarea.

va pup, sa aveti o zi buna si usoara!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Oti, ce poveste cu sotul tau!!!!!!!! Imi pare foarte rau, sper sa isi revina cat mai repede. Eu azi noapte am lucrat pana la 3.30 asa ca acum ma duc spre casa si desi am de lucru cred ca azi iau o pauza.
Va pup.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
fac repede cafelutza: si laptikul rece!
n-a mers forumul de dimineata si cind s-a reparat s-au trezit teroristii asa ca acum nu mai am timp.
va doresc sa aveti o zi buna!!!!
anca, ai grija!!!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Nici eu nu pot sta la taclale prea mult,sunt la faza de gatit !

Katik dar ce trz se trezesc ai tai

Otilia da,imi fac planuri sa ma intorc la treaba,dar mai intai sa treaca plecatul la mare,ca apoi am unda verde,de fapt din sept as avea,ca unul va merge la scoala si unul la camin(gradi)Sa stii ca am profitat,ca la Paul nu am avut cum sa stau acasa,de fapt eram in ultimul an de facultate,apoi am inceput serviciul,asa ca am stat acum si pt el si nu regret nimic.
Imi pare rau cu sotul tau,sper totusi sa nu fie ceva grav

Claudia si noua ne-a zis acum vreun an ca Paul ar fi cam mic,ei vor ceva mai mari asa ca am renuntat ca din prima zi mi-a alunecat acolo la bazin si si-a facut o vanataie de toata frumusetea.Tata-su vrea sa il dam la fotbal Eu zic ca e o idee buna sa va luati un teren,poate candva va veti face casa,si noi am luat o bucata

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

Mergi la inceput