Ingineri fosti, viitori....(11)
Raspunsuri - Pagina 10

hcclara spune:
salutare fetele!
Kati, de tusit, numai din cand in cand, dar ieri dupa-masa mi-a spus ca il doare burtica, s-a culcat pe la 17 si nu a mai vrut sa se trezeasca, apoi pe la 19 l-am auzit tusind, bine ca am intrat in camera ca vomita si pe nas si pe gura...si a tinut-o tot asa pana pe la 23 cand s-a culcat. a mai vomitat si azi dimineata o tura dupa ce pe la 5 i-a trebuit paine cu apa, mami schimba si spala la paturi, acum e bine , dar imediat pleaca mami cu el la doctor. Luca e si el tare rau, s-a culcat ft tarziu, mai mult cu forta, a plans pana a adormit si suspinat apoi vreo jumate de ora, azi dimineata la 5 si el s-a trezit...eu ce sa mai zic, am dormit tare rau.
si la noi azi e cald si probabil va ramane asa si in urmatoarele zile.
Da, Luca fuge pe aici si-s tare fericita, fiindca i-a trebuit asa mult pana si-a dat drumul, am facut gimnastica cu el, dar nu am fost deloc multumita , adica nu facea mai nimica aia cu el, il observa numai ce face, mai avem de mers odata dupa ce ne intoarceam acasa.
Acum daca pleaca mami cu Marc pana la dr, poate ca se culca si Luca si mai trag si eu un pui de somn, ca-s rupta de oboseala.
va doresc o saptamana buna tuturor,
Claudia
Poze

Ioana81 spune:
Buna la toata lumea!
Am pus poze in Vladimir 9-12 luni!
Am o saptamana plina. Vineri e ziua lui Cristi si am inceput cu aranjarile ca fac o petrecere super surpriza!
Vla vad ca maraie. Vrea atentie, ca deh e ora de culcare.
Sunt f fericita ca am predat proiectul.
Anca de abia am timp de astea care le-am luat. O sa vb mai incolo. Poate cand am si eu o bona.
Am dat sfoara in tara legat cu bona. Si saptamana asta ma ocup si de bona.
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

lunna27 spune:
seara buna!!
Scriu fugitiv,mai revin maine!
Anca cum fu ziua de azi?Ai reusit ce ti-ai propus?
Claudia multa sanatate baietilor!
Katik am auzit azi la stiri precum ca niste copii din tabara Navodari au facut toxiinfectie alimentara,ai mai avea curaj sa lasi copilul in tabara?Mai ales asa de micut....
Revin maine la cafea mai pe indelete!
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

katik spune:
si io tot repede-repejor, urmarea miine
claudia, multa sanatate la pitici! ce a spus dr?
ioana spor la cautat bona, sunt pasari cam rare
dana, da, as lasa-o pt. ca ei nu merg in tabara propriu-zisa ci in grup, la un hotel unde se merge de multi ani de zile. se maninca la restaurant de hotel de 4 stele. ma gindesc ca mai degraba putea sa o pateasca cu noi, mincind kebap in costinesti decit la restaurant de lux.
ma duc si eu la nani, noapte buna la lume, ne vedem dimineata!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

katik spune:
neatza la fete!
cum spuneam, ne vedem la cafea:
si laptik rece.
fetelor, eu sunt socata, mai degraba ingrozita, nu mai stiu cum sa spun: va pove mai acu citeva pagini ca una din vecine a fost suspectata de tbc. ei bine, a venit confirmarea. nepotul ei si krisztina si inca vreo doi copilutzi se jucau impreuna, doar afara, dar totusi mi-e tare frica. mama copilului nu mi-a spus nimik cind am intrebat-o ce face mama-sa(bunica copilului), ca bine, ca a fost ceva raceala la plamini
. eu banuind ceva necurat, am intins antenele la noi la servici si intr-adevar este confirmata. familia inca nu si-a facut testul, eu stau "cu morcovul" cit casa. vom face si noi testul dar peste citeva luni ca cica inca nu se vede nimik, perioada de incubatie este mare.
probabilitatea de transmitere in conditiile astea este mica dar exista.nu mai pot!!!. cel mai mult ma enerveaza ca idioata(ma scuzati, nu ma pot abtine
) nu a spus nimik(vecinele cica stiau
). eu ii anunt si cind ii curge nasul la krisztina dar altii...
imi cer scuze ca m-am descarcat aici, pe umerii vostri, sunt un pachet mare de nervi
poze krisztina
poze robi

katik spune:
ioana, eu nu gasesc album cu 9-12 luni. am vizionat toate pozele, f. faine dar astea nu le gasesc
(sau nu am cautat unde trebuie poate).spor la organizarea surprizei!
anca, cum te simti?
nico, cum te simti? cum suporti caldurile astea?ce face alex, cum te descurci cu el?
aime, ti-ai luat steamer in final?. cum stati cu casutza?
gabiK, ce fac puiutzii? sunt bine acuma?
gabri-andrei????
fetelor, ma duc sa fac ceva de papa (deschid fabrica de pireuri) acum cit inca e un pic mai racoare (acum sunt deja afara 24grd
), ca se anunta din nou f. cald, la noi 36.
stau cu un ochi pe aici
poze krisztina
poze robi

iepumic spune:
Buna dimineata fetelor.....va spune un inginer "anesteziat" pe toate planurile....nici nu mai stiu cand si ce v-am scris ultima oara...cert este ca am lucrat tot weekendul...si duminica m-am culcat la 6 dimineata din motive independente de vointa mea si la 11 m-am trezit sa lucrez....am lucrat pana la 8 seara......ieri toata ziua la servici nervi care au inceput de dimineata cand ne-am dus la banca sa depunem capitalul social pentru firma si nesimtitii cica "veniti dupa 12 ca e la o sedinta colega care se ocupa"!!!! Si eu ce sa fac in cauzl asta, nu-i tine nimeni locul? Asa ca am luat-o din banca in banca.........cred ca abia la a 4 a am reusit:ba nu lucrau cu persoane juridice, ba nu aveau decat servicii limitate ,ba nu stiu ce........bineinteles ca intr-un final am ajuns exact la banca la care nu voiam sa ajung......asta e. Aseara am lucrat pana la ora 1 si azi trebuie sa trag tare pentru ca trebuie sa termin pana maine.......apoi ma asteapta alte 4 proiecte pana pe 10 august....si nu numai......ufff..............Am uitat sa mentionez ca ieri am facut criza de nervi la servici si m-am certat cu seful ca dadea vina pe mine total gratuit, adica incerca sa se scoata el dand vina pe mine......m-a apucat si plansul........ce sa mai vorbim, o zi de pomina.
Claudia, ce fac copiii? Sunt bine?
Ioana, pai putem sa colaboram cand vom avea amandoua nevoie. . Stiu ca acum ti-e greu....eu vorbeam asa, in principiu.
Gata, va las......ma duc sa vad daca gasesc o cafea, ca trebuie sa ma apuc de lucru si nu functionez inca la capacitate cat de cat normala.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

Ioana81 spune:
Pozele sunt! M-am uitat acum.
Kati imi pare tare rau, sper sa nu fie la voi nimic.
M-a terminat monstruletul meu ieri si azi. E f nervos. I-au dat 2 dinti jos si acum ne luptam cu o masea. Daca se miortaie la fiecare dinte asa, 1 osa innebunesc si 2 deja ma ia cu durere de cap cand vin caninii!!!
Ma duc sa-l culc!
Sper sa mai revin asta daca nu cad rapusa de oboseala!
Va pup!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

katik spune:
ioana, acum sunt pozele! le-am vizionat. superbe! vla e un deliciu! cel mai mult mi-a placut "babutza"!.pai voi aveti multi dintisori, sunteti harnici la toate, noi, asa, mai ardeleneste,"no stai ca nu-i graba!"
.
poze krisztina
poze robi

lunna27 spune:
buna!
Ioana sa stii ca ieri nu se vedeau pozele,ca m-am uitat si eu,ai un baiat tare dragalas si nazdravan!Iti doresc multa rabdare,asa e pana scapati cu dintii si maselutele!Sper de asemenea sa-ti iasa super petrecerea pe care o pregatesti !!
Katik eu zic si raman la parerea mea ca ,copilul tot mai in siguranta e langa mine decat cu niste straini!Iti dau dreptatela faza cu vecina,niste nesimtiti,sa puna asa sanatatea si altora in pericol
Anca spor la treaba,cand ai concediu??
Claudia ce-ti fac baietii?
Nico vad ca nu ai mai intrat,cum a fost revederea cu cel mic?Sper ca esti ok!
La noi s-a dat cod portocaliu,se asteapta vijelii si furtuni iar de maine ploi torentiale!Acum e taaaare cald,m-am topit azi pe afara
Dana,mami de Paul si Ana Maria