aloha
azi am intrat prima data.........ma pasioneaza foarte tare acest site
deocamdata nu sunt mamica,dar mi e tare frica sa nu mi stric frumusetea mea de corp daca o sa fiu
mama
EDIT DE LA WITCHIE: mie mi s-a parut ca suzuki glumeste...
Raspunsuri
danangie spune:
Buna,
Bine ai venit. Sigur cand vei simti 100% dorinta de a avea un copil nu te vei mai preocupa de corpul tau. Si daca a fi sa fie, daca urmaresti o dieta corespunzatoare cu activitate fizica sigur nu vei pune kg peste limita. Pe urma, dupa ce vei naste daca tii cu dintii vei vedea ca vei reveni la greutatea ideala. Mult noroc!
POZELE MELE
Kya spune:
quote:
Initial creeata de suzuki2007
azi am intrat prima data.........ma pasioneaza foarte tare acest site
deocamdata nu sunt mamica,dar mi e tare frica sa nu mi stric frumusetea mea de corp daca o sa fiu
mama
Si cu toate astea te semnezi cu "mama"?
Oricum, welcome
mariana_1976 spune:
Suzuki stai linistita ca eu am 4 copii si sotul tot ma iubeste asa cum arat.
Lui nu-i pasa ca m-am chinuit si am ajuns intotdeauna la greutatea dinaintea sarcinilor,in primele saptamini dupa nastere.
Crezi c-o sa ma lase pe motiv ca am achizitionat niste vergeturi pe sani?
Celulita inca nu am,dar nu-i timpu' pierdut fiindca mai dorim 1-2 copii.
Dupa cum probabil ai citit, pe forum sunt fete care incearca de mult timp sa ramina gravide si ar da orice pentru "a-si strica corpul" in felul acesta.
numai bine
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
mcrissa spune:
niciodata nu m-am gandit la acest aspect atunci cand mi-am dorit un copil.
crezi ca Monica Columbeanu nu mai arata bine acum ca a nascut?
Cristina in asteptarea mormolocului
irinabobe spune:
cred ca deaia nu reusesc eu sa fac copil ca doamne doamne se gandeste sa nu strice frumusetea mea de corp.
PS. nu pui o poza de-a ta ca sa iti spunem daca merita sau nu sa iti strici frumusetea de corp?
4+
kitzy spune:
Suzuki cum spunea si Danangie cand iti vei dori 100% un copil, nu te va mai preocupa atata modificarea corpului si cu putina atentie o sa scapi de kg in plus imediat dupa nastere. Eu as da orice sa raman insarcinata, chiar daca o sa ma fac cat o minge, numai sa am un bebic al meu dar inca nu se arata. Cand iti doresti cu adevarat un copil nu te mai intereseaza stricare frumusetii so......
andriushca spune:
suzuki, ai putea infia! sunt atatia amarati de copii care au nevoie de o mamica, de o familie si in felul asta nu ti-ai mai strica frumusetea de corp!
glumeam, bineinteles, ar fi culmea ca singura ratiune a adoptiei sa fie 90-60-90.
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
suzuki2007 spune:
a fost foarte interesant sa citesc parerile voastre........
chiar foarte.........
eu sunt din iasi dar de vreo 5 luni ma aflu printre englezi....
mai discutam mamicilor.......