Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 4
try spune:
Fetelor, ne-auzim peste vreo 10 zile, acum ma duc sa ma tund, sa ma termin de epilat si ce-oi mai avea de facut, ultimele retusuri la bagaje.
Doamne-ajuta!
Ca sa nu fie toate bune, azi am constatat ca mi s-a stricat masian de spalat. Cre' ca va trebui s-o inlocuiesc. Si-asa imi doream un set nou de masini (spalat si uscat, ca aia de uscat nu mergea de cand am cumparat casa, aici masinile de spalat/uscat, frigider, aragaz, masina de spalat vase se mostenesc de la vechiul proprietar sau asa cumperi casa cu ele daca e casa noua de regula).
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
try, spor la ultimele pregatiri, drum bun sa va distrati bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
roserb spune:
Aaa, deci ca sa vedeti fetelor ce personaje dubioase se invart printre noi
: avem deja 2 cleptomane, o mama care isi invata copilul sa fure, alta care il indeamna sa intre in fatza, ce sa mai zic...
Monica, Andreea, stati linistite, ca nu plange nimeni dupa haine. Monica,la fel de public declar ca nu imi mai trebuie tricoul cu pricina, Biancai ii e mic cred
.
Try, concediu placut!
Biancai i-a casunat sa se tunda SCURT, asa ca , cu maxima parere de rau , maine cred ca mergem la coafor. adevarul e ca e greu pe caldurile astea infernale, chiar daca prindem parul mereu. Dar ii sta asa de bine pletoasa
.In fine, ii creste repede, i-am zis sa se gandeasca bine inainte, ca nu mai avem cum sa-l lipim la loc apoi.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
monica-elizabet spune:
roserbina saru' mana de intelegere, am scapat deci de 
adevarul ca-i sta tare bine biancai cu plete, dar lasa ca are tot timpul sa-i creasca daca asta e dorinta ei sa se tunda...
monica
si ruxi(16 dec 2004)
try spune:
Asta-i doar asa ca sa fac 3000 de postari ca vazui cum eram la 2999. Si parca statea sa cada cifra asta. E mai frumos la 3000, nu?
V-am zis ca sambata am pus-o si noi de-o-ntalneala? Fetele lui Cici au venit pe la baietii mei. Alexia ca Alexia (care vorbeste de 3 ori mai bine ca fi-miu), ca o stim de 2 ani si ne-am obisnuit cu ea, dar Ada, fetelor, e o papusa de fetita, mare, voinica, pregatita sa mearga-n picioare, rade NON-STOP, nu exagerez, rade la oricine si e toata un zambet. Nu sta locului o clipa.
Iar Cici e o supla si-o frumoasa. Bronzata, ziceai ca vine de la mare, are un mijlocel de adolescenta (sa-l pozezi, Cici sa te vada si fetele) care marturisesc ca-i de la mama natura si un abdomen plat care nu mai e de la mama natura, ci se obtine cu truda prin salile de fitness. Nu ca mine care sunt slaba, dar cu colacele dupa mine. Hmmm, trebuie sa ma iau un pic dupa Cici si sa ma mobilizez sa scap de burta, ca se poate. Da-mi si mie reteta Cici.
Iar Ovi e un finut de barbat, fetelor, nu trebuie sa-i spui nimic, el e ca o mama de grijuliu cu fetele. A stat dupa codita lui Ada toata dupa-amiaza.
Sa le arati poze si fetelor, Cici.
Multam de urari, Fetelor. Acu' ma duc cu alex la stropitori ca m-a innebunit. Ieri era o zapuseala de lesinai iar apa de la tasnitori era rece ca gheata si tot a stat o ora juamte la balaceala. De a tremurat 10 minute continuu pana s-a oprit. Eu doar mi-am udat picioarele un pic si-am zis ca nu-s sanatosi copiii astia cum rezista in apa asta asa rece. Da' trebuie sa se caleasca ca aici sunt iernile lungi si reci ![]()
.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
FELIS spune:
Un
pt fiecare dintre voi... si o
...
ONITZA... auzi... eu vin la tine dupa ulei, da tu mie nu poti sa imi povestesti ce probleme ai?... Lasa ca le avem fiecare, da asta nuinseamna ca nu avem timp si pt cei de langa noi, macar 5 min... sau dai tel si iesim la plimbare seara cu piticii... si zici atunci tot... solutii se gasesc... 
OTILIA... da si mie te rog amanunte cu pozele pe PM ce si cum sa fac, ca nu am stat pe ganduri , daca am vazut ca nu ma lasa am inchis, nu am timp de navigari pe net si citeli... 
Da fetelor... ieri dimineatza a nascut cumnata mea... o fetita de 2.950 kg si e tare scumpa... frumoasa foc... chiar daca avea doar cateva ore, mi s-a parut frumoasa... desi la copii abia dupa cateva zile incep sa capete ceva contur... se mai definesc...
Problema e ca dr nu stiu ce a avut cu ea, a chemat-o sa nasca cd era el de garda si desi s-a internat duminica dimineatza la 10.30, si i-a facut dupa-masa injectie de dilatare, abia luni dimineatza la 6 a nascut...
Am incercat eu sa le zic soacrei si cumnatului ca daca voia doctorul, ea ar fi nascut in cateva ore... dar sa priceapa soacra????
Nu am insistat, oricum, daca am vazut ca nu am cu cine sa ma inteleg le-am lasat sa faca ce vor...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
cicilico asa deci stai ascunsa cu taliutza ta de
...si auzi cin' se "vaita" tocmai try 
...
felis, bine ca totul este ok si bebelina este o frumushica9asa cum am mai zis) o sa uite cumnatica repede prin cata chinuiala a trecut
...
noapte buna
monica
si ruxi(16 dec 2004)
Cecilia C spune:
Fetelor, dragutelor, suntem aici in umbra bine mersi, va citesc toata ziua numai ca nu stiu ce fac ca nu apuc sa scriu nimic....nici treaba in casa nu mi-o termin d-apoi sa mai scriu mesaje sau altele..trebuie sa ma mobilizez mai tare, hha ca asa nu se mai poate
Si sa nu o credeti pe Try ca nu e asa cum ma lauda...mai am si eu burtica, inca e acolo dar nu e foarte mare si de-aia nu se vede asa bine, ha ha ...talia e a mea dintotdeauna, asa ca cu asta pot sa ma laud...nu mai e cum a fost dar tot e, ha ha ....si ce sa va spun, Alex si Adrian sunt niste frumosi, Alex nu sta nici el o clipa, mereu mestereste cate ceva...a vrut sa o ia pe Alexia la dans si domnisoara l-a refuzat, n-a vrut sa danseze....e super mare Alexutzu si acum incepe sa-si dea drumul sa vorbeasca si e un scump cum le spune el acolo pe limba lui....si are o freza super, nici mcar nu mai trebuie sa-l dea cu gel asa bine ii sta....Adrian e un scump si un cuminte..sta si se joaca pana se plictiseste si n-are treaba ca e singur, de fapt Alex se joca mai tot timpul in jurul lui ...ce mai, sunt niste super baietei si speram sa mai mergem in vizita si sa ne mai vedem.
O sa pun poze cat de curand de la intalnirea cu Try numai ca abia acum imi transfer si eu pozele de la yahoo si mai dureaza cred ca o zi.
In rest noi suntem bine, acuma vineri mergem la cabana ca la noi e weekend lung ca luni e ziua Canadei asa ca sarbatorim la iarba verde. Apoi mai e un pic si aterizam si noi in Ro, mai precis pe 11 iulie si sper sa dau de tine Adriana si sa ne vedem intr-o zi daca nu esti prea ocupata...si cand ma gandesc ca stam numai 3 sapt imi vine sa mor, ca or sa treaca ca gandul, dar mai bine decat nimic
Felis felicitari pt cumnata ta, sa-i traiasca bebelina frumoasa, sa fie sanatoasa si fericiti cu totii.
Va pupam pe toate si revenim in curand cu poze.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
bits spune:
neata si de la noi!
astazi suntem matinali caci Ken s-a trezit ca a udat patul.cand am pus mana pe el,ardea.ufff sper sa fie bine si sa putem pleca in concediu.
sa vedeti ce am putut face:deh inainte de mare mi-am spus ca nu ar strica sa fac cateva sedinte de remodelare corporala asa ca zis si facut.probl e ca nu m-au remodelat ci m-au maltratat caci sunt neagra pe copase.am niste vanatai negre cat doua palme puse una langa alta,cica masaj cu vacum pt celulita
.cum naiba ma duc la mare cu picioarele astea?!
spui ca-s batuta cu o padure intreaga.sunt atat de nervoasa caci am descoperit lucrul asta acum cand m-am trezit!cred ca-i dau in judecata!
(sotul meu s-a speriat cand mi-a vazut picioarele)
bits spune:
pupam bolnaviorii Mihnea si Vladut!sper ca sunteti bine si daramati casele![]()
Felis sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa!
Try concediu placut si lipsit de peripetii!