Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 20
roserb spune:
Try, bine ati revenit, ce vacanta frumoasa, ma bucur ca v-ati simtit bine.(Si pe mine ma aproviziona nasa copiilor- care-i stewardesa- cu jucarii de la ToysRUs-ul new-yorkez, pacat ca s-a desfiintat cursa Bucuresti-New-York. Aveau niste preturi super, nu stiu cum la noi ajung toate macar de 2 ori mai scumpe
)
Cici, drum bun si vacanta placuta!
Aime, cand va mutati la casa noua?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ochi_verzi spune:
'neata!La fel ca si Ioana, sunt chioara de somn, mai ales ca la noi e foarte urat.Ioana, eu respect in contiunuare ora 2
,mai repede nu stiu sa ma pun in pat dar, azi nu reuseam nici cum sa ma trezesc.Noroc cu Diana ca s-a trezit pe la 9:30 ca altfel dormeam si acum.Si-n capul meu e un ghiveci dar, sper sa le descalcesc la momentul potrivit.
Diana e bine, luni am avut o discutie foarte interesanta deoarece a vazut pt prima data un baietel care si-a dat pantalonii jos sa faca pipi, in fata ei
Cand am ajuns in casa m-a intrebat: "Mami, ce avea Lalesh la cul?"....si de la asta au urmat multe, multe intrebari.Intr-un final s-a ajuns la concluzia ca baietii au un cuc si fetele o porumbita. Nu stiam ce sa-i ma spun.Cand a ajuns tati acasa a tinut sa-l intrebe daca si el are cuc ca si Lales.I-am raspuns simplu DA si apoi i-am atras atentia cu altceva.Am incercat s-o ignor, sa nu-i raspund dar, e curioasa din fire si a trebuit sa rezolv cumva.Acuma i-a trecut, nu mai pune intrebari.
Ne-au sunat si cei de la Gealan dar, Mihai a plecat ieri si nu a reusit sa mearga sa vada ce include exact excursia.Stim doar ca-i prin august.Inca nici nu stim daca vom merge sau nu.Anul asta am investit cam mult in casa si nu prea mai am si de concediu afara.
De citit v-am citit, am vazut si poze dar, voi scrie mai mult de saptamana viitoare.
Va
!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
Otiliav spune:
Ioana, spor la invatat. Chiar te rog sa le pui si la subiectul acela, il mai revigorezi putin. Cred ca de la atata stres sunt asa sentimentala.
Roxana, chiar aseara am fost la Toys'r us, avem unul chiar langa casa si nu cred sa existe preturi mai mari ca in Norvegia. Ei stabilesc pretul in functie de tara, noroc ca acolo unde au magazine mari mai au si oferte si reduceri. La un moment dat am crezut ca in SUA sunt mai ieftine ca sunt produse acolo, dar de unde, tot in China, deci asta-i politica lor. Iar pe aici am vazut multi parinti care merg cu copii doar ca se se joace pe acolo, sa se plimbe cu masinute, triciclete si cand se plictisesc merg acasa fara sa le cumpere.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?Ualbumsperpage=48&collid=50882505113.30856846113.1183917037384&page=1" target="_blank">Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
roserb spune:
Otilia, asa e, preturile sunt diferite ca de la cer la pamant in functie de tara. Acum, de ex, luam de la Dubai , unde inca sunt rezonabile fata de ce-i pe aici, desi cu destul mai scumpe decat in State...
Roxana&Co
POZE CU PITICII
fulguletz spune:
try, super pozele! adrian e numai ochi cand e vorba de poze ...sau asa da impresia, ca sta la foto...
bravos, sa va fie de bine vacantza!
nu-sh aveam asa o imagine negativa a NY dar vazand pozele voastre mi-am mai schimbat impresia...un pic...![]()
Onitza, ce seamana Paul cu verisoara...m-am izbit asemarea dintre ei...
fetili, cand va vaz pozele cu valuri si mare si alea alea mi se face un dor de duca...si mai am de asteptat ca abia in sept mergem noi in concediu...pana atunci stau si ma congelez la cele 10-15 grade (vezi Otilico, nu esti singura
)
carele se gasesc pe aici...da cica in week-end da Bunutzu 25-30 grade...hai sa o vaz si pe asta...
buuuuuunnnnn...
P.S. adriana , coditzele lu David era de fapt un misto mey...asta ca sa nu te las in ceatza cu raspunsu...![]()
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
Intr-un final s-a ajuns la concluzia ca baietii au un cuc si fetele o porumbita.
aha...porumbitza ii zicetzi voi...
concluzia o stiam cu totzii(toatele), interesant e cum s-a ajuns la ea
try spune:
Cici, am uitat sa te felicit pt carnet. Vezi ca poti conduce si-n Ro cu carnetul din Ca.
Roserb, Oti, cu preturile asa-i, diferite de la tara la tara. Canada e la doi pasi si preturile tot sunt semnificativ mai mici in State. Cureaua reversibila ce i-am luat-o lui tati am dat 13$ pe ea si ieri am vazut-o cu 30 la noi, e adevarat intr-un magazin mai scump (aceeasi marca, doar un model puti ndiferit). Dar oricum, diferenta e enorma, iar paritatea $canadian-USD e nesemnificativa (1USD pt 1.06CND). La americani benzina e mai ieftina, bautura nu mai spun, e mai ieftina ca-n duty free-ul din vama (spre fericirea sotului).
Fulgule, adrienutzu e tot numai ochi la aparatu' foto ca nu prea e obisnuit cu el, de-aia e si greu sa-l facem sa rada-n poze. Se uita ca la masini straine. El are un mod specific de-a studia ceva la prima vedere, ca e obiect sau fatza umana. Se uita la om de zici ca-i face disectie mentala. Nu zambeste, nu misca, doar se uita lung. Dupa ce a captat toata informatia de care are nevoie incepe si el sa rada. Asa a fost si alex, foarte curios din fire si observator, dar parca adrian e si mai si. E adevarat caalex e ma ihlizit de felul lui, adrian e mai scump la zambete.
NY-ul mi-a placut ca turist, habar n-am c impresie as avea ca rezident acolo. Trebuie sa fie foarte obositor si stresant, ca orice mare oras. Sti ice senzatie am avut cand am iesit la suprafata de la metrou in plin Time Square? M-a cuprins asa un sentiemnt de independenta, nu stiu cum sa spun, m-am simtit dezbarata de responsabilitatile casnice, de sotie si de mamica, m-am imaginat singura, necasatorita si fara copii si pluteam. Si mi-am imaginat cum m-as fi sculat in fiecare dimineata plina de energie si voie buna si m-as duce la servici prin orasul asta tumultos. Nu stiu, mi-a inspirat viata. E adevarat ca pana la sfarsitu lzilei am ajuns sa vreau cat mai repede acasa (adica la amicii nostri) ca nu mai puteam. Cu doi copii taras dupa mine, dupa atata mers pe jos si cu un sot care se oprea in fiecare intersectie sa mai pozeze al 524-lea zgarie nor din 17 unghiuri...
In Toronto e doar un mic palc de zgarie nori comparativ cu NY, iar agitatie lipseste. Vezi aglomeratie doar in weekendurile cu evenimente si la orele de masa cand ies "costumele" sa-si serveasca masa. I nrest e destu lde liniste. Si chiar si cand e aglomeratie, e o aglomeratie calma si linistita, comparativ cu ce-am vazut la NY.
Si Onitza, da, l-ai citit pe adrian al meu. E el linistit si calm, dar are personalitate. Sa-l vezi de la un timp incoace ce se otzaraste cand ii iei ceva din mana sau cand se enerveaza cum se incordeaza si plange (a avut de unde invata, frate-su da spectacole gratuite zilnic de cateva ori pe zi).
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by fulguletzquote:
Originally posted by ochi_verzi
Intr-un final s-a ajuns la concluzia ca baietii au un cuc si fetele o porumbita.
aha...porumbitza ii zicetzi voi...
concluzia o stiam cu totzii(toatele), interesant e cum s-a ajuns la ea
Hai ca tot fac o pauza
Diana: Mami, ce avea Lales la cul?/ eu: Un cuc./ Diana:Pai eu nu am cuc./ eu:Rares este baiat si el are un cuc. ...intre timp fiica-mea si-a dat jos pantalonii sa se asigure ca nu are cuc...D: Mami, da eu ce am? /eu: Tu ai o pasarica./ D:Nu nu am o pasalica, ci un polumbel/ eu: Bine mama, tu ai o porumbita. /D: Mami, si tu ai o polumbita? / Da mami, am si eu. / D: Da eu n-am pal.../pauza.../eu:Tu nu ai./D: Si tati ale ca Lalesh?/ Eu: Da mami.../D: Noi ave, polumbita si baietii au cuc.../eu: Da mami dar, hai sa vedem ce mancam./ trebuia sa pun capat discutiei ca am fi continuat pana seara.../A mai intrebat doar daca i va creste si ei cuc...
iar continuarea cu tati v-am spus-o.Ce-i important ca de atunci nu a mai pomenit si bine ca nu ne-am mai intalnit cu Rares care-si da pantalonii jos unde-l apuca...asta cel putin pana uita, ceea ce nu prea cred....
http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
asa cuscritza care vrea sa zica faci misto de noi
ne faci sa ne uitam dupa pleata in vant a ginerelui meu 
mai la noi e circ cand vine vorba de ce avem la
alex cand s-a nascut ruxi si a vazut-o chiar in primele zile acasa va zic se uita la ea ca la muzeu
avea 3 ani jumate si eu il intreb la ce te uiti alex? cica sunt si eu curios ca ea are doar o "taietura" si nu vad nici o putza...ea pe unde face pipi??? ![]()
acum ruxi desi il vede pe alex in fiecare seara la baie cateodata tot se mai "leaga" de puta, puta
si rade...aha haaaaa...a vajuta puta a ales ![]()
noi(cel putin eu cu ruxi) nu am ajuns la dialoguri din astea cu ziceti voi...tare distractiv este cand citesc ![]()
dar pana acum in top se afla mariuca a andreeip care a zis ca tati are un deget numa' ca n-are unghie...atunci am crezut ca mooooorrr...nu alta
...andreea...mi-e dor de voi, pe unde sunteti? 
va pup pe toate si pe copilashi
numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
dar pana acum in top se afla mariuca a andreeip care a zis ca tati are un deget numa' ca n-are unghie...atunci am crezut ca mooooorrr...nu alta![]()

Miha
si Robert