Comori de nov-dec 04 (151)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim de aprecieri, am fost cazati la 2 mai dar am fost plimbareti, am vizitat, costinestiul intr-o zi, si saturn, jupiter, venus, cap aurora ,olimp, neptun, la plimbare cu piciorul in jupiter parca am gasit in drum o piscina si am intrat contra cost ( 10 ron de persoana, doar adultii) apa era caldaaa ,si am simtit si noi ca suntem la mare caci in mare daca indrazneai sa te avanti sa bagi piciorul inghetai sloi, era fffff rece

pe 12 iulie incepe la circul din saturn la parcul de distractii un spectacol de circ acvatic cu hipoptami, pinguini, crocodili, as fi vrut sa il vedem si noi dar... in august cand plecam in concediu sigur nu il ratam,

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

am pus cateva poze aici caci nu reusesc sa le downloadez pe toate http://community.webshots.com/album/070173723FUNlwq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bits-ule eu nu reusesc sa le vad...nu se deschide nimik

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ba da, am venit, dar nu prea am avut loc de barbate-miu la calculator. Ba a descarcat pozele, ba a tras niste filme romanesti (vin ai mei in august si vrea sa avem niste filme rom. sa aiba si ei la ce se uita ca in engleza nu pricem si nu pot sa stau sa fac pe traducatoru' la tv.).
Si m-am pus pe citit din urma si cand venea vremea sa scriu, ma fugarea sotul de pe scaun.
Asa ca abia acum reusesc: alex e la daycare (ca am fost cu adrian la dr.), adrian doarme si tati-i la serivici. Asa ca sunt boier la mine-acasa fo' 2 ore.

S-o iau de la capat: vacanta a fost super.Copiii s-au comportat cum ma asteptam: adrian a mai facut scandal pe masina ca se plictisea, iar alex a fsot exemplar pe masina. Insa pe unde-am ajuns numa' cu gura pe el eram ca pune mana pe toate cele la oameni acasa. El n-are nici o jena, cauta, trage sertare, atinge toate lucrurile, striga si vorbeste tare de-l aud toti vecinii eheeeee. Dar ajunseram acasa si ne-am reintrat in ritm.
New Yorkul e super, iar magazinele in State sunt de 3 ori mai abundente ca-n Ca, marfa e muuult mai variata.
Aici si aici avem pozele din excursie.

Am reusit sa comandam masina de spalat si vine joi, pana atunci eu stau cu mormanu' de haine din vacanta nespalate plus cu ce s-a adunat de atunci si pana acum.

Adrienutzu face bine cu hemoglobina lui, tot a mai crescut, acum e la 11,5 de la 11,2. Asa ca data viitoare mai mergem peste 3 luni la hematologie. Semn bun!
Sapt. viitoare mergem la urologie sa vedem ce si cum cu operatia de hipospadias (programata in oct) si pe 8 august mergem iar la eco la inimioara sa vedem cum a evoluat gaurica.
Toate-s bune dincolo de faptul ca e micut (69 cm si 7,9kg) si hipoton (inca nu sta in pozitie de 4 labe si nu se ridica singur din culcat in sezut). Dar sta in picioruse sprijinit si a inceput timid sa faca pasi (Cici, de cand ne-am vazut sta in picioruse si e din ce in ce mai confident).

V-am citit si v-am vazut pozele (mai putin bits ca nu le-a deschis).
Pupam pe Miha pe care am reusit in sfarsit s-o vedem cu burtica, pupam roserbinii in miniatura, pupam pe Iris cea cuminte care s-a apucat de facut la olita (mami, nu dispera, inceputul l-a facut, dureaza acum un pic pana isi va desavarsi apucaturile bune cu olita).
Pupam si pe Delia (mey, paxelino, mey ai o mina fericita in toate pozele, radiezi prin toti porii fericire, imi imaginez ce reprezinta pt tine puiutza asta de om), pupam pe Paulica fara frica, se vede treaba ca se da la fete mai mari.

Cici, drum bun in tara si vino numai cu impresii frumoase de-acolo si neaparat sa te-ntalnesti cu fetele. Si merci inca o data pt poze. Pup fetitele.

Pupici la monicutza care e mereu pe baricada si tine isonul la toate fetele.

Io ma stresez pe zi ce trece mai mult gandindu-ma ca se apropie ziua reintoarcerii la servici. N-am chef de serviciu nici cat negru lsub unghie. Mai am o luna si 10 zile. Si gata, asta-i ultimul ocncediu prelungit in cariera mea de mamica.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Salut fetite,

Noi peste cateva ore mergem la aeroport...uraaaaa....mergem acasa, abia astept....asa ca Adriana o sa te sun eu zilele urmatoare....mi-ar place sa ne vedem si cu Dana dar inca nu stim ce facem weekendul viitor...

Va pupam pe toate si ne reauzim peste 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cici, drum bun sa ajungeti cu bine si sa nu va plictisiti prin aeroport.
Ioana, ce mi-ai facut, pui poze din orasul natal cand eu de 7 luni nu am mai dat pe acolo . Am din ce in ce mai multe momente cand imi vine sa-mi bag picioarele si sa vin acasa si apar fara motiv. Chiar ca seamana bine de tot Andreea cu mama ta, si chiar si ei doi ca verisori. Si ce dragoste pe ei, se vede ca sunt singuri la parintzi si n-au un frate sa se descarce .
Andra, ma bucur ca a fost frumos. Mai povesteste-ne, v-am vazut in poze cu prieteni. Si ce ti-ai cumparat din State, cum a fost la granita, ati trecut repede?
Nu si-a mutat nimeni pozele pe Kodakgallery, sa ma invete si pe mine cum construiesc linkul sa-l vada ceilalti ?

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?Ualbumsperpage=48&collid=50882505113.30856846113.1183917037384&page=1" target="_blank">Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Cici, drum bun si sa ajungeti cu bine
try,se vede ca v-ati simtit si distrat taaare bine...frumoase poze copilashii dragalasi...ma bucur tare mult ca adrian este bine, bafta la control sa veniti cu vesti bune
oti sa-ti treaca dorul de casa

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

N-am cumparat prea multe, cu doi plozi asa mici n-ai timp de cumparaturi. Am fost o singura zi la cumparaturi cu fetele si am reusit sa-mi iau doi pantaloni capri (trei sferturi - asa se numesc aici) si un tricou. Lu itati i-am luat o curea reversibila (pe-o parte maro, pe-o parte neagra si un tricou, iar lui alex i-am luat un set de chilotei. M-am uitat numai la lucruri ieftine, oricum ca preturi sunt mai buni ca noi, canadienii. Hainute pt copii n-am vrut sa iau ca au destule, cel putin adrian e plin si avand in vedere in ce ritm creste o sa le poarte mult si bine (le-am luat doar jucarii de la Toys R Us). Toate astea le-am cumparat in 3 ore de shopping si i-am lasat pe tatici acasa cu copiii. E prima data cand tati a stat acasa cu amandoi copiii (e adevarat ca pe adrian l-am adormit inainte sa plec si a dormit vreo 2 ore).
Si din 4 zile in NY doar o singura zi am iesit in centru, in Manhattan, dar acolo nu e recomandat sa-ti cheltuiesti banii. Am luat doar suveniruri si jucarii pt copii de la Toy's R Us. In centrul centrului, la intersectia lui 7th Avenue si 44th Avenue, este un magazin etalon Toys R Us unde exista o roata imensa in care se dau copiii, exista o casuta barbie in marime naturala, un dinozaur care se misca si scoate sunete, copia lui Jony Depp ca Piratul din Caraibe. Se intinde pe 4 niveluri si gasesti acolo tot ce-ti pofteste inima ca si copil. N-am putut sa stam noi foarte mult si sa studiem toate jucariile (de fapt e imposibil) ca alex a pierdut timpul dandu-se in roata aia mare si apoi adrian a inceput sa dea semne de oboseala si-a trebui sa iesim. Le-am luat in fuga cateva jucarii.
Ne-am plimbat pe jos pe Broadway (singura strada pusa cash in tot NY, restul sunt paralele si perpendiculare) de la 68th Avenue (pana la 32Avenue (strazile astea sunt paralele si scad din unu'n unu, dar sunt aproape intersectiile una de alta si Broadway le taie de-a curmezisu).

Otilia, la granita e simplu, stai la o coada mica (ca-s multe "case de marcat" si arati pasapoartele, te intreaba aia cate ceva si-apoi ii dai drumul. Drumurile sunt mai bine la americani ca la noi si mai libere, dar si cu plata. O gramada de autostrazi si poduri sunt cu plata. Cel putin pe unde-am trecut noi. Iar in NY am ajuns vineri dup-amiaza la ora 3-4. Si-am prins aglomeratia dupa lume, desi am mers pe la marginea orasului ca sa ajungem la amicii nostri. Si-am facut 7 ore i nloc de 5 di ncauza aglomeratiei. Cica-n Manhattan nu te poti incumeta cu masina ca turism, n uexista zi ma ilibera si ma iplina, in NY tot timpul sunt turisti si misuna peste tot ca-n filmele americane . Cel mai simplu e cu trenul/metroul.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca pe unul din stalpii de la Madison Square Garden (dedesub e punctul nodal de trenuri si metrouri cel mai important din NY, numit Penn Station) era Nadia Comaneci cu primul 10 perfect. Dovada e aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata! Sunt cheauna...cred ca va imaginati de ce... ...azi-noapte a fost prima data cand am stat sa invat pana la 3 dimineata....la 8 abia faceam ochi ...bine ca am rezistat! sunt ok cu moralul, ma mir si eu de mine ..un pic trista ca am cam uitat tot ce am invatat acum 3 luni si mi-e necaz dar poate o sa fie bine.....asaaaaaaaaaaa, sa nu va mai plictisesc cu examemul

OTI scumpa, imi pare rau ca ti s-a facut asa un dor de Moreni, de acasa... numai din cauza mea ...si mai voiam sa le si trec la "Targoviste", bine ca m-am abitnut Andreuta intr-adevar seamana mult cu mama, dar mai mult cu frate-miu cand era mic...ce mai face Ana????? mama ta? le pup dulce

TRY acum ma uit pe pozele din concediu, sunteti tare frumosi, mami ai cu ce te mandri, doi ingerasi cuminti si frumosi, eu sunt topita dupa Alex, si imi place mult la Adrian ca desi calm si cumintel foc, mi se pare mie ca are si el personalitate
Sa va fie de bine concediul ! sa mai aveti parte de asemenea momente frumoase!!!

ALEXA tare ma bucur si pentru voi ca v-ati distrat!!!! ati umblat ceva "la picior" chiar ma simt babaciune pe langa voi, ca eu cand merg la mare nu ma misc din acea statiune

CICI drum bun!!!! sa ajungeti cu bine, sa puneti poze de la intalneala cu fetele din Cluj!!

MIHAELA un pup dulce pe varf de nasuc sa mearga treaba super pana luni!!!! DIana cum mai e???

ADRIANA mi-e dor sa conversam....

DUpa examen cred ca ma duc direct la Moreni, Paul facem scheme ca ii e dor de noi, nu mai vrea sa stea cu nimeni, numai mama si tata spune

O zi excelenta!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput