Comori de nov-dec 04 (151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eveline, spre surprinderea mea si-a revenit destul de repede. A inceput sa vomite la 5 dimineata si a continuat pana la 3 dupa amiaza, a vut 7 reprize. Iar pe seara a inceput sa bea ceai, a mancat banana, putina paine ba chiar cand am ajuns acasa bagase si cateva linguri de iaurt . A mai avut cam doua zile scaune moi si acum iar baga in ea ca sparta. Este foarte greu sa o tin departe de mancare, deschide frigiderul si se intreaba "ce vrea Ana de aici?". Nu stiu de la ce a facut indgestia iar la doctor nu ne primea decat dupa 24 de ore de simptome, asa ca nu am ajuns.
Felicitari pentru vanzare, in curand veti avea casuta, uraaa.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Si noi, mai rarutz, da va citesc mereu, nu pierd nik
Eveline, imi pare rau de iubita, stiu cum e la perfuzii, offff, sanatate sa-si revina repede, repede...
Danette sunteti o familie tare frumoasa, ati avut o vacanta tare frumoasa.
Roxana, vazut piticii (nush daca am zis ), is frumosi taaaare, Bianca iti seamana din ce in ce mai bine, iar Mihnea e un scump murdar de cioco . Stii ce, putin m-ai facut invidioasa, cu relatia ta de tete-a-tete cu Bianca, iata inca un avantaj al mamelor posesoare de perechi de copiluti, o sa ai cu cine iesi in cate escapada si te vei simti de varsta ei. frumoasele
Felis, da chiar mey, tu ce mai zici?
Monica sanatate si voua

Noi suntem bine, tot nu i-au trecut bubitele alea, nu mai au chiar aceeasi frecventa de aparitie, dar...maine mergem la dr. In rest suntem bine, plimbari, joaca la greu, a fost doo saptamani cu bunica si a fost de 3 ori mai bagat in seama, de luni a revenit tanti si e de 4 ori mai pupacit, ptr ca dorul a fost reciproc , sa vedeti ce frumos a intampinat-o, cu "bine ai venit" si a remarcat ca s-a tuns, ca si-a facut manichiura si pedichiura...are un oki de soacra

CUCUIETELE ce mai faceti? da un semn Ionela

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eveline,sanatate multa la Biencuta scumpa.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Otilia, Aime, Mariussimiuc

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, multumim de urarile de insanatosiresi numai bine si voua si copilashilor...azi noapte nu au mai tusit dar de azi dim de cand s-a trezit ruxi are mucisori muuulti de tot si se ineaca cu einu-sh ce sa ma fac cu ea ca nuv rea delok sa sufle nasul...
cuscra o mai ia david asa mucioasa?...mey da' pe unde sunteti, sper ca sunteti okmai da si tu un semn
pupici, sa aveti o zi buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Hai helau

Pe cat de buna a fost ziua de ieri, pe atat de proasta s-a anuntat astazi!!!!!! asta ca sa il inteleg si eu pe Paul cand are zilele lui una buna una rea, nu???? mare noroc am ca in perioada asta e la mama, desi mi=e un dor de el de ma topesc! vorbim la telefon si imi spune tot ce fac ai mei!!! , ii paraste nu gluma

CUm mai sunt copilasii? sper ca au trecut nesuferitele de raceli, mucisori, febra si alte alea!!!

pupici si o zi cat mai buna!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Pozeeeeeeeeee!!!!!... greu mai e...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb

Felis, ce mai faceti voi? Ce mai face Mihaita, nu ni-l mai arati si noua in poze?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Multumim... ROSERB, AIME, EVELINE ... de intrebare... tocmai mi-am facut loc in program (adica in loc sa fac niste facturi am pus poze pe net ...
Mihai in afara de faptul ca a mai slabit putin de la caldura asta,... in rest e ok
Eu muncesc cu spor si drag la servici ca am si colega in concediu 3 saptamani (colegii ma intreaba dc i-am dat voie atat de mult- da odata se marita si fata... a avut nunta alaltaieri... las ca ma descurc eu).. Problema e ca ea raspundea la telefoane (mi le dadea mie pe cele cu probleme) ea se ducea la banca, ea scria ordine de plata, ea urca la patroni cu diverse situatii la pe care le cereau sau la semnat...si facea unele situatiiin excel)... acum pe langa faptul ca eu trebuie sa le fac si pe astea... ca sa fie setul complet ca tot nu este ea... sambata mi-a furat si geanta cu tot cu 2 telefoane, buletin permis auto, 2 randuri de chei...... Si cine se duce acum la banca fara buletin?... A trebuit sa fac o delegatie unei colege de pe alta firma, si o tot rog pe ea sa ma ajute... Asta e...

mart 07,aprilie 07,iunie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

OTILIA, EVELINE, MONICA... sanatate la puiuti... tare greu mai e dc sunt bolnaviori..of... Cate un pt fiecare... si insanatosire grabnica
EVELINE... felicitari pt vanzare si spor la ridicat casutza...

www.felis.ro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza

Hai helau

Pe cat de buna a fost ziua de ieri, pe atat de proasta s-a anuntat astazi!!!!!! asta ca sa il inteleg si eu pe Paul cand are zilele lui una buna una rea, nu????PUIUTUL MEU, PAUL

Pai ce s-a intamplat... de asta nu ai mai aparut pe mess?... Ia zi...

www.felis.ro

Mergi la inceput