Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

in legatura cu botezu', va fi in august, pe la inceput. deci va fi in post. petrecerea, daca o vom face, va fi mai tarziu, nu stim cand, ca nu o consideram esentiala. depinde si de buget! oricum va fi ceva restrans, n-o sa fie mare mare dact nunta, si la nunta am avut 60 pers invitate (au venit toti)!
nani avem, ca eu si nanuta am stabilit din faculta ca cine naste prima, boteaza celeilalte! iar io is prima. e foarte entuziasmata, parca ar naste ea (urmeaza sa isi tina copilasu'n brate prin decembrie)!

Simona+38 mamica de Miruna

A M R 14 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Din seria 'tara arde si baba se piaptana', as vrea sa schimb in listuta cu bebei culoarea cu care sint scrise numele fetelor, din verde in rosu sau mov sau roz. Are cineva ceva impotriva?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ioana sa nu pui roz, ca se vede tare slab.

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ioana sunt de acord cu Simo rozul e prea slab in rest nimic de obiectat

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru opinii, deci momentan optez pentru rosu, ca la mov se poate interpreta. Mai astept opinii si miine, pina atunci o tai acasa ca am reusit sa-mi conving sotul sa-mi dea mie masina si el sa se intoarca acasa cu 2 metrouri si un tramvai.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Afibebe, ti-au dat fetele sfaturi bune, asa ca nu mai ma bag si eu. Dar nu pot sa ma abtin sa nu remarc ca doctorului ii pasa mai mult sa aiba el bani de buzunar ptr. concediu si nu ca ar fi bb-lusul prematur (un bb nascut pana in sapt. 37+0 se considera prematur). Parerea mea: mai bine iti cauti alt doctor ptr. restul sarcinii! Numai bine!

Vio, sa ne spui cand sa facem galerie! Pana atunci stai si tu linistia si lasa plimbarile si treburile!

Luna, tinem pumnii sambata. Ai sa vezi ca ti-ai facut de pomana griji!

Mioara, ne luam de manuta si asteptam impreuna? Poate asa-i asteptarea mai usoara.

Dana, gogoasa-i surpriza ptr. ca asa am vrut noi, presupun ca s-ar vedea, nu stiu. Am mai povestit pe la inceput ca asa a fost si la Cris si n-a fost rau ... citisem inaite de a ramane gravida ca nasterea-i mai usoara, fiind curioazitatea mare ... nasterea a fost usoara, dar nu stiu sigur daca din cauza asta. Oricum, nu-i important ce este, important e sa fie sanatos/a (si la chestia asta am avut grija sa ne informam) ... si chiar nu putem influenta nimic, asa ca de pomana stim.
Dar stii ce mi-a placut? Acum cateva zilele stateam cu o batranica de vorba, care m-a si intrebat ce este. I-am spus ca e surpriza, la care ea: "Ce bine e, asa poti sa-l accepti mult mai usor atunci cand ti-l pune in brate, ca oricum il iubesti din prima ... nu ai timp toata sarcina sa iti para rau ca nu-i baiat/fetita!" La asta nu m-am gandit :)

Fianna, este normal, probabil ca-i copilul mai jos acum. Ca nu mai are loc de facut tumbe e iar normal. Al meu se tot foieste - e in stare sa-mi iasa prin piele - dupa ce mananc. Cand ti se pare ca n-a mai miscat de mult, papa ceva dulce, dupa 15 min. sigur se misca. Dar ca sa stai linistita, mergi la o eco mica.

Pupici!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

In primul rand va pup pe toate!!

Cristina_ana bafta la dr. si sa vii cu vesti bune!!!

Ioana75, te rog si eu, bineinteles cu scuzele de rigoare, poti sa mai spui odata de la ce firma e la laptele ala pt copiii care sunt alaptati? (Scuzele sunt ca ai spus pt a 2-a oara acum cateva pagini, iar mie: 1. mi-e lene sa caut; 2. neuronu e "varza", etc...) Multumesc mult....
In alta ordine de idei, votez si eu pt rosu....

Am fost si noi azi la dr, am facut monitorizare, am auzit inima lui bebe, si e ok, dupa spusele d-lui dr!! Saptamana viitoare mergem din nou sa facem eco si monitorizare, si sper sa fie totul bine!! As fi fost mai linistita daca azi faceam si eco(ca ultima data era cam in urma... ), acuma tb sa avem rabdare pana sapt viitoare!!
A!! Dr meu a insistat azi cu hidratarea, cica sa beau multe lichide!! Va zic si voua, cu toate ca pe caldura asta nu stiu cine nu bea multe lichide!!

Ok, va pup si va doresc tot binele din lume!!!

greierash 37+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Luna, de data asta chiar m-am speriat bine de tot!!! Adica cum sa nu creasca bebica ta de 3 saptamani!!??? O fi posibil asa ceva? Ca stii ca si eu sunt super stresata ca nu am mai pus nici un gram pe mine de 4 saptamani (!!!!) si am si burta cam mica. Diseara ma duc si eu la doctor, dar pana atunci ma urc pe pereti!!! Acuma eu stiu ca bebeii mai cresc si pe etape, au perioade cind cresc mai mult si perioade cind cresc mai putin. Acum o luna, bebele meu era cu vreo 2 saptamani mai mare si poate acum a luat-o si el mai incet. Asa o fi si la tine, sau nu a masurat doctorul ala al tau cum trebuie.

Cristina nu te speria. Noi toate suntem diferite si nu cred ca neaparat se poate intampla si la tine la fel. Oricum eu am si slabit 2 kg. In plus Jadi zicea ca ea n-a pus un gram pe ea si bebe a crescut bine. Eu oricum nu cred pana nu vad la eco sambata si chiar si asa stiu ca ei cresc pe etape deci doar daca si peste o luna se mentine asa imi voi face probleme. Hai, succes la doctor si sa-mi zici ce ai facut.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LUNA-burtica a masurat circumferinta si apoi cat s-a marit uterul,nu ?
Nici una din valori nu se schimbase fatza de data precedenta ?
Pupicei.

Samurai-lady 34 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Luna nu are nici un rost sa te stresezi, nu cred ca este nimic rau. Stresul tau nu va fi folositor nici pt tine, nici pt bebe mic. Eu zic (nu sunt dr) ca daca inima bate in ritmul normal copilul nu este in stres, iar daca se misca de 2-3 ori pe zi este foarte bine. Asteptam vestile bune de la eco. Doamne ajuta!
Afibebe imi dau si eu cu parerea, dar eu nu as decide sa nasc la 36 de saptamani daca nu e necesar. Desi din punct de vedere medical la 36 de saptamani este format, plamanii pot functiona fara probleme, poate va avea probleme cu suptul (dar aste se poate intampla si la bebe nascuti mai tarziu), atat ca va fi micut, din cate am auzit eu in ultima luna in burtica bebe pune un sfert de kg pe zi( o jumatate de lb). Tu faci ce vrei, eu daca as fi in locul tau as cere sa imi faca cezariana la 38 de saptamani, pt ca 38 de saptamani bebe nu mai e considerat prematur, dar la 36 este prematur. Iar daca nasti la 38 de saptamani nu trebuie sa ai dureri de nastere nimic. Cand aud ca cineva face cezariana ma gandesc oau ce curaj trebuie sa ai sa te lasi taiata (eu nu am avut nici o operatie niciodata).
Fianna dupa cum au spus si fetele, este normal ca bebe sa nu mai fie chiar atat de activ in ultima luna, pt ca e mare si nu mai are prea mult spatiu. Pentru linistea ta, eu iti recomand sa mergi la o clinica sa vezi ce zice si un dr. Numai bine!
Ilenuta masina de spalat vase am si eu, sunt foarte multumita de ea (eu nu mai spal vase cu mana de 10 ani). Ceea ce e bine sa stii este ca atunci cand bagi vasele in masina trebuie sa fie fara resturi de mancare pe ele. Eu am sprei la robinet si ala da jos toate resturile de mancare, apoi la pun in masina. Daca am pahare pun un detergent special pentru pahare ca sa nu imi lase urme sau mai stiu eu ce pete pe ele. Sa vezi dupa ce te vei obisnui cu masina de spalat vase nu iti vei putea inchipui viata fara ea.
Va imbratisej pe toate si sa auzim numai de bine!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput