Linia negra

Linia negra | Autor: Alinus25

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut. La mine dupa 5 luni de la nastere inca nu a disparut linia negra. As vrea sa merg sa ma bronzez dar mi-e frica ca expunerea la soare ar accentua aceasta coloratie si nu ar mai trece. Ce ma sfatuiti?

Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu am facut plaja la doar 2 saptamani de la nastere si da era mai vizibila acea linie dar a disparut in timp, nici nu imi mai amintesc la cat timp dupa nastere a disparut... stiu exact ca la un an dupa nastere nu o mai aveam.. dar nu stiu exact cand a disparut

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mie mi-a disparut abia dupa 9-10 luni dupa nastere, desi aparuse foarte tarziu (iar eu speram sa nu mai apara). La 6 luni am fost in Grecia la mare si s-a accentuat, insa nu cine stie ce.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fata mea are 6 luni si jumatate, iar linia e bine merci la locul ei

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am nascut acum 6 luni. linia se mai vede dar foarte putin.
pana acum o luna era chiar bine vizibila

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mie mi-a disparut dupa vreo 4-5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Va multumesc fetelor de raspunsuri. Am sa incep sa merg la solar. Trebuie sa ma bronzez putin, ca saptamana viitoare sunt nasa.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

eu am nascut in noiembrie 2006 dar linia neagra deja a disparut. Cred ca usor usor dispare.

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Cam la 4-5 luni. Dar nu dispare, ci se estompeaza pana nu o mai observi. Cred ca depinde si de pigment, eu am pielea alba si sunt satena-deschis

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Pitica mea are 5 luni jumate si linia e la locul ei dar parca mai estompata. Sper sa dispara de tot, ca nu-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

La mine a disparut relativ greu in aproximativ un an, credeam ca nu se mai duce.

Mergi la inceput