Copiii, plaja si internetul ... cum ii aparam?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu nu mai zic nimic pt ca vad ca o lungesc aiurea cu voi.Voi o tineti pe a voastra.Sunt constienta ca nu trebuia sa pun o poza cu bebe dezbracat.Dar cred ca atunci cand citeam aceste discutii cu siguranta sesizam si intelegeam ce vreti sa spuneti(ca doar nu sunt batuta in cap)si luam masuri.Dar vad ca voi a-ti aruncat cu "pietre" direct fara sa faceti altceva.
Si cu chestia ca am luat-o prea personal chiar este strigator:erau pozele mele,cum trebuia sa o iau?Nepersonal.
Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Asa ca nu mai spun nimic.Si chiar nu ma cert cu nimeni daca asta a-ti inteles,doar ma apar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Citind aceste pareri, consider ca parerea despre pozele cu bb goi sunt exagerate.Suntem ca in povestea cu soacra cu drobul de sare.Daca exista dezaxati, ei sunt provocati de copii cu tot cu slipul pe ei.Daca exista criminali care fura copii pe strada asta nu inseamna ca nu mai lasam copii pe strada.Trebuie sa ne luam masuri de prevedere, dar adaptate conditiilor in care traim. Ori deocamadata,( si slava Domnului) in Romania nu exista o asemenea incidenta ca in lata tari. Pe de alta parte vedem la TV cazuri de violuri asupra copiiilor la persoane care nu au acces la internet.
Pai atunci sa punem copilului slip si la botez caci si acolo este dezbracat si i se face poze sau este filmat. Deja cred ca se exagereaza destul de mult si se da o prea mare importanta unor lucruri atunci cand este necesar.Ele trebuie adaptate valorilor localesi nu trebuie generalizate doar pentru ca asa se intampla in State sau in cine stiu eu ce tara.
Poate ca voi primi muuulte critici, dar asta este parerea mea.

Mergi la inceput

Parererea mea ar fi ca ar trebui sa se discute intens si despre mamele care fac avorturi,care isi omoara copii deabea nascut,copii mancati de sobolani,aruncati la gunoi,in canale.De copii care nu ii vrea nimeni.
Despre asta ce a-ti avea de spus?Despre copii care sunt furati si batutisi violati doar pt ca tu ca mama ai iesit cu el in parc si nu ai fost putin atenta si vine un pedofil si iti ia copilul pe care nu il maivezi niciodata.Oare credeti ca doar niste poze sau internetul sunt efectul la toate nenorocirile astea?Mai sunt multe de spus.
Comentati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Parererea mea ar fi ca ar trebui sa se discute intens si despre mamele care fac avorturi,care isi omoara copii deabea nascut,copii mancati de sobolani,aruncati la gunoi,in canale.De copii care nu ii vrea nimeni.
Despre asta ce a-ti avea de spus?Despre copii care sunt furati si batutisi violati doar pt ca tu ca mama ai iesit cu el in parc si nu ai fost putin atenta si vine un pedofil si iti ia copilul pe care nu il maivezi niciodata.Oare credeti ca doar niste poze sau internetul sunt efectul la toate nenorocirile astea?Mai sunt multe de spus.
Comentati.

Exista aici pe acest forum minunat un proiect ...se numeste Babykalpper si care tocmai despre asta vorbeste ...ba chiar luptam ptr drepturile acestor copii la viata si incercam introducera lui in Romania ...asa ca se vorbeste ..ba chiar se incearca sa se faca ceva .... s-a vorbit si rasvorbit despre toate temele pe care tu le-ai mentionat mai sus ... ccauta si vei gasi din plin subiecte pe toate subiectele propuse de tine ..si daca chiar ai chef de comentat si altele ..esti libera sa deschisi noi subiecte ..in loc sa il ruinezi pe acesta ptr ca te-ai simtit jignit ..uite imi cer eu scuze in numele tuturor ..scuza-ne ca te-am facut incontienta ptr ca ti-ai facut singura pozele publice ...vrei sa ne certi ..deschide subiect separat( eventula direct la ZZ ca acolo va ajunge cu siguranta) ...si lasa-l pe asta in pace ptr ca sunt altii care poate chiar au nevoie de el ...si certurile sunt INUTILE ...
O seara placuta !!!

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Vorbeam cu sotul meu (american) ieri pe tema aceasta si el spunea ca dupa aprerea lui pedofilii nu se invart pe plaja din Romania, (nu ca nu ar fi posibil) ci mai degraba sunt interesati de tarile subdezvoltate unde nu exista legi si unde parinti saraci lipiti isi vand copiii oricui pentru un ban. Tind sa-i dau dreptate ca pedofilul spera sa se aleaga cu "ceva" din asta, nu numai cu privitul.

Cat despre nisipul neigienic, fratilor, nu mai mergeti la mare ca va zic eu ce se intampla in apa. Vomita catei, oameni, fac pipi si caca si unii si altii (asta din putinul vazut de mine). Credeti-ma ca nu de nisip mi-a fost scarba la mare, ci de apa.

MICKYN mi-a placut cum ai pus problema.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Mergi la inceput

Scuzati-ma ca v-am deranjat.Mickyn imi place cum ai pus problema.
Mamicile vad ca sunt mamici care sunt deranjate ca nu esti de acord cu ele.
Cand eram eu copil sora mea era sa fie furata de un asemenea specimen,era imbracata, nu ii vazuse si nici pozele pe internet cu ea dezbracata(pe atunci nu avea lumea acces la internet asa ca acum),am avut noroc ca eram eu langa ea si ca am fost educate de mama ca sa nu vb cu straini si nici sa le dam atentie sau sa luam ceva de la ei.
Si mai repet inca o data:nu ma cert cu nimeni,ma apar si tratez la fel cum am fost tratata.
Si nu am venit sa deraiez subiectul dar daca nu erau puse pozele mele ca drept exemplu(cica a fost ghinion) nu cred ca as fi zis ceva sau nu as fi "atac" pe cineva.Cu sigurata citind parerile voastre m-as fi sesizat si intrau pozele pe privat.Si pana la urma cine a inceput discutia(cearta asta pe care asa o numiti voi) asta legata de pozele mele.
Din nou v-am deranjat cu parerea mea.Imi cer scuze.Si nu cred ca ruinez eu acest subiect asa cum s-a spus pt ca nu am oprit pe nimeni sa-si expuna parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by greieras

Vorbeam cu sotul meu (american) ieri pe tema aceasta si el spunea ca dupa aprerea lui pedofilii nu se invart pe plaja din Romania, (nu ca nu ar fi posibil) ci mai degraba sunt interesati de tarile subdezvoltate unde nu exista legi si unde parinti saraci lipiti isi vand copiii oricui pentru un ban. Tind sa-i dau dreptate ca pedofilul spera sa se aleaga cu "ceva" din asta, nu numai cu privitul.

n-ai idee cati pedofili se invartesc prin Romania, nu numai pe plaja. in Bucuresti e plin, iti spun precis, iar clientii fideli ai acestora sunt copiii strazii in special.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Eh, uite ca la asta nu m-am gandit niciodata! Poate sunt eu prea pura si neatinsa de vicisitudinile vietii si inca cred in bunatatea oamenilor.

Poa' sa se invarta pedofilii pe plaja pana le cad okii!!! Eu nu-i pun slipi lu' fi-miu (2 ani)! Poate de la anu'. Asta ma face o mama rea? Sau sunt rea numai daca-i postez poza pe net?

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ca sa raspund la obiect.
Din prima zi de iesire pe internet i-am pus si activat copilului ParentalControl Bar un program free care pazeste copilul de ororile internetului si ceea ce e si mai important este foarte usor de instalat si manuit.

La mare nu am dus-o niciodata fara slip. In primul rand nu este igienic si in al doilea rand deoarece mie nu mi s-a parut niciodata in regula sa-mi expun mie sau copilului meu partile intime.

Nisipul contine: caca de caine/pisici ce este purtator de diversi paraziti inetstinali si de alta natura, caca de oameni, coji de seminte resturi menajere de la sticle ce pot rani partile intime ale copiilor, mucuri de tigara, scuipati ce pot fi purtatori de bacil ce da tuberculoza care sta bine merci in scuipatul uscat (si a propos la noi este o recrudescenta teribila a tuberculozei) si uneori mai gasesti si seringi care sunt sigura nu au fost folosite pentru antibiotic.

Tot asa mi se pare amoral ca un copil sa stea gol pe plaja. Oamenii si-au ascuns, inca din cele mai vechi timpuri, partile intime. Au inceput cu o frunza au continuat cu piei de animale si au ajuns la chiloti.
Mai mult de atat, pielea ce acopera partile intime este foarte sensibila. De aceea omul capata la maturitate pilozitati. In afara rolului hormonal au si rol de aparare a respectivei parti a corpului.

Sa nu aveti impresia ca sunt vreo puritana.
Nici gand!. Insa in ceea ce priveste copilul gol pe plaja sunt de neclintit.
Ba am vazut chiar persoane care fotografiau copiii goi de pe plaja. Sau parinti care cu buna stiinta isi lasau copii goi sa fie fotografiati de pozarul cu maimutele sau cu leii uitand sa se intrebe ce fac oare oamenii aia cu negativele?

Nu e mai bine sa previi decat sa tratezi?

Ah, si inca ceva. Cica ne ducem copiii la mare pentru a sta la soare. Razele soarelui declanseaza secretia de vitamina D in organism care este esentiala nu doar pentru oase si dinti sanatosi ci si pentru mentinerea unui sistem imunitar sanatos. Dar, ultimile studii arata ca la copii este de ajuns o expunere la soare de 5 minute zilnic, chiar imbracati, pentru a se produce Vit D si a se mentine un sistem imunitar sanatos.

Expunerea indelungata cat si expunerea totala la soarele puternic creste riscul de cancer de piele.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

http://filter.belkin.com/setup.asp?SN=BEL15AVX&RP=21486&IP=212.143.161.31&FV=3.00.07

De cateva zile mi se tot face aceasta "oferta", sincer nu am incercat, pentru ca, al meu copil inca nu navigheaza pe internet, dar poate va intereseaza.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput