Durerea unei pierderi de sarcina (28)
Raspunsuri - Pagina 3
Liana30 spune:
mai binee o dam pe bauturaadecat pe aratura
HAIII FLAVIAA
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Michelle81 spune:
Liana30-esti mortala fata,rad intruna citind mesajele tale se mira sotul de mine!Apropo sotul Flaviei e roman!
SUFLETEL scump te asteptam
Liana30 spune:
o fi el roman da inchisa tilifonusi io cand sun vb o tanti in francezace'o zice numai ea stie..ca io nu
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
mariana_1976 spune:
quote:
o sa vedeti ca io o sa va fac la toateee galerieee..una cate una..ascultati la olteanca..
Mey Liana las' ca atunci cind o sa fie rindul tau si noi ti-om "coace" o galerie de n-o s-o uiti tu asa usor!
(sa nu uit:sotul Flaviei e roman si el )
FLAVIA am intrat pe DC iar ca n-am stare cind ma gindesc la voi uite pe ultima suta de metri o gale(rie):
dan_ny spune:
laura acum sa profitam si noi, ca cine stie cand ne mai prinde o zi din asta. eu zic ca mai bine radem decat sa plangem...e si mai sanatos.
liana sa ne mai dai cate o portie dinasta din cand in cand, da? ca face bine
Michelle81 spune:
Raman prin zona sa aud vestea cea mare!Cred ca acum se desfasaoara marele eveniment!
SUFLETEL scump te asteptam
Liana30 spune:
mariana numai sa fii in zonavezi ca io nu uit..si de acolo de pe capraaa voi face prezentaa
Hai Flaviaaaaaaaaaaa
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
andreea16 spune:
Fetelor, ma faceti sa rad si sunt la serviciu. Credeti ca Flavia si David or sughita acum??? Lasati fata sa nasca!
Liana, foarte frumos filmuletul,il primisem si eu pe mail. Ce frumos ca i-ai dedicat acest capitol Flaviei. Cred ca va fi asa emotionata cand va citi...
Of, mai asteptam mult????
Andreea