Durerea unei pierderi de sarcina (28)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lau-Meli, cumpara-ti un surechek, asa cum zice si Irinabobe, ca e cel mai bun. Mie mi-a iesit pozitiv din ziua 25 si se vedea bine de tot liniuta a doua. Doamne, ce fericire ar fi sa fi ramas deja gravi si sa nu mai fie nevoie de tratamente!!!! Tin pumnii si te asteptam sa vii cu vesti bune!!!!!
Danangie, imi pare tare rau ca te-ai chinuit asa de mult cu operatia, si ca nici nu au reusit sa-ti desfunde trompa, dar bine macar ca ai scapat de chisturi, ca insarcinata se poate ramane fara probleme si cu o singura trompa functionala. Deci de luna viitoare te asteptam si pe tine cu vesti bune!!!
Mav, tare urit din partea surorii tale, nu imi vine sa cred ca a fost in stare de asa ceva. Dar poate ca acum isi da seama ca a gresit si o sa incerce sa indrepte situatia. La nervi toate mai spunem lucruri pe care apoi le regretam, asa ca eu zic sa-i mai acorzi o sansa, asta ca sa nu iti para rau mai tarziu, e totusi sora ta.
Michelle, ia auzi ce zice mama omida 2, Mcrissa, te-a visat gravi!!!! Da doamne sa fie asa, ca tare fericita as fi!!!!
Teo2rina, tu cum te mai simti? Au aparut greturile? Sper ca esti cumintica si nu mai umbli pe caldura prin oras!!!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lau-Meli, ma gandeam mai demult la ceva, dar nu ti-am spus, ca sa nu te supar. Stiu ca tu ai mai avut teste de sarcina slab pozitive, dar pana la urma au venit uritii. Ma gandesc ca totusi ai fost gravi, pentru ca testele astea nu am auzit sa iasa fals pozitive la nimeni, dar datorita lipsei tale majore de progesteron ai avut avort menstrual. Asa ca ma gandesc ca daca si urmatorul test iese pozitiv, chiat si asa, slab, ar fi bine sa incepi sa iei utrogestan, ca sa suplinesti lipsa de progesteron si sa il ajuti pe bebica sa creasca. Utrogestanul nu face in nici un caz rau, il pui vaginal, 4/zi si nici nu are efecte adverse luat asa. Sper ca nu te-am suparat!!!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Lau-Meli, iti tin pumnii sa iasa bine!
Cristina-Ana,sa-ti spun sincer azi mi-e putin greata,dar mi-a trecut ca am mancat alune cu napolitane cu ciocolata si am baut limonada... in general mi-e greata o zi, dar putin, o zi mi-e foarte bine.ieri, cu toate cu nu mi-a fost greata,m-am simtit rau de la caldura ca am avut de umblat putin cam mult. azi nu am decat sa merg putin pana la banca si poate dupa-amiaza sa ma duc sa vad niste vile. dar asta o fac cu sotul cu masina.

Marina, o in 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

cristina_ana sa nu mai spui prostii de genul ca m-ai fii suparat . Nici vorba sa ma supar, ca doar aici suntem toate ca sa vorbim, sa ne spunem oful si parerile, sa ne sustinem si sa ne bucuram unele pentru altele, nici vorba de suparari.M-am gandit si eu data trecuta ca am avut avort menstrual, mai ales ca gasisem pe tampon(scuze ), o chestie asa, care nu era cheag, era asa ca un tesut, nu stiu cum sa explic, ceva care semana cu o boaba de mazare zdrobita,transparenta.Sper sa fie de data asta .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Fetelor... m-am hotarat sa pun si aici topicul, si pentru ca sa ma mai racoresc dar mai ales ca sa ajute poate cuiva ce mi s-a intamplat! Nu pot sa cred. Saptamana trecuta am luat hotararea de a face chiuretaj dupa ce cu o saptamana inainte (la 9+ saptamani) facusem 2 ecografii la care nu se vedea embrionul. Am facut un beta HCG ca sa fiu sigura ca nu e acolo bebe. L-am facut exact la o zi dupa ecografii. Nasa mea de cununie lucreaza la laboratorul unde le-am facut. Ea m-a sunat in aceeasi zi si mi-a zis ca rezultatul este 5 (asa am inteles eu, pentru ca azi mi-a spus ca rezultatul era 0,5 ....). Asa nu a mai existat indoiala in mintea mea ca trebuie sa ma duc la chiuretaj. Mai ales ca 2 doctori super-renumiti erau absolut convinsi de la bun inceput ca trebuie chiuretaj, singura lor explicatie fiind "stie natura ce face".
Azi am fost sa iau rezultatele la analizele pe care le facusem acum 2 saptamani (analizele de primul trimestru + beta HCG). Analizele stiam ca au iesit toate bune. Ma duceam sa le iau doar ca sa le am pentru sarcina urmatoare.
Rezultatul beta HCG-ului: 103248 mUI/mL !!!

Mi s-a facut rau. La cate cazuri am auzit in care la ecografie nu s-a vazut nimic dar mamele au asteptat si a fost bine... daca as fi vazut rezultatul asta acum o saptamana in NICI UN CAZ nu ma duceam la chiuretaj. Mai asteptam si 2 - 3 saptamani pana sa fac chiuretajul daca chiar era cazul.

Asta e povestea. Probabil voi stiati deja ca nu trebuie sa aveti incredere in absolut nimeni si nici in teste si nici in doctori.
Offf..

Mergi la inceput

alinushka, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva... din pacate, acum mare lucru nu mai poti face,decat sa te gandesti: doctorii au avut dreptate sau nu? e foarte greu sa pierzi o sarcina,daramite sa fie dintr-un motiv care-ti da dreptul sa ii impusti pe dr. poate ca medicii nu au gresit... nu stie nimeni asta decat ei, daca-si dau seama, si oricum nu ar recunoaste. si sa dea DD sa fie bine mai departe!

Marina, o in 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna fetelor!

LIANA, iti scriu acum si o sa gasesti cand te intorci, dar asta e: o vacanta minunata iti doresc!!!
CRISTINA ANA, ma bucur foarte mult ca bebe e bine si are o greutate buna
LAU MELI, chiar daca e pala, sigur e cu ochisori! Mie mi s-au pozitivat foarte greu testele Barza, deci cred ca fetele au dreptate sa incerci cu altceva. Numai bine iti doresc, sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie de IA si sa fugi la odisee
MICHELLE, sper ca te vei simti mai bine in curand, precis e de la caldura sau, Doamne-ajuta, de la
DANANGIE, ma bucur ca ai trecut cu bine de operatie, in mod sigur or sa dispara si durerile in cateva zile...cum e cu chisturile, le-au indepartat sau ce? Stai linistita acum , ai grija de tine si o sa vina si bebe, nu se lasa el mult asteptat.
ALINUSHKA, imi pare foarte rau...e revoltator cand se intampla astfel de lucruri, e cumplit...

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRENE da, au scos chisturile. doar ca am descoperit ca am trompa stanga infundata. Trompa dreapta e ok. Necazul meu era acesta: ca acum am in functiune doar ovarul si trompa dreapta..........

ALINA valoarea asa mare de la BetaHCG poate fi de la endometru prea gros. Cumnata mea avea aceleasi valori ca si tine, chiar ajunsese la 150mii valoarea.........era in 9 saptamani ....dar la eco nu se vedea embrionul deloc. Explicatia doctoritei pentru valoarea asa mare a BetaHCG e ca endometrul era gros tare.

LAU tin pumnii sa fie sarcina!!!! D-ne ajuta!!!!!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Liana e in vacanta, Flavia e inca la spital, multe dintre voi asteptati sa va faceti testul sau sa nasteti puisorii, vreti sa deschid eu noul capitol (eu inca mai astept, nu o sa merg prea curand la odisee) sau vrea altcineva sa-l deschida (ca nu tin mortis sa-l deschid eu)?

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

mav, nu cred ca are cine sa-l deschida,chiar ma gandeam la asta,asa ca te rog... imi pare rau pentru discutia avuta cu sora ta,adica ce discutie, cearta...eu nu am frati,dar imi imaginez ce poate insemna... e ca si cum mama mea... of, Doamne, nu pot sa inteleg atitudinea asta. bine, stiu ca ea ti-a zis ca nu poti pastra copilul si parca spuneai ca e preoteasa?!mav, corecteaza-ma, te rog, daca am retinut gresit.

Marina, o in 5+

Mergi la inceput