Intrebare pt fetele din Italia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

1 sapt parca sau chiar doar citeva zile ... noi cind am ales tele 2 era o oferta si deci tb ei sa se grabeasca .. insa noi am asteptat modemul ADSL .. si cind a sosit prin curier rapid in 1 zi am fost deja conectati ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Annnca

pet.cost,eu as prefera sa am si fix.
Cred ca e mai scump prin tel mobil si avand in vedere ca eu stau destul de mult pe net,nu stiu daca m-ar avantaja.
crista,ai cumva idee cat dureaza pana te cableaza ?

La Telefonica aici in spania a durat o luna !!

Never say never !

Si eu stau destul de mult pe net ... in fine, eu nu vreau sa te conving, am vrut doar sa iti spun ca mai e si varianta cu tel. mobil. Costurile abonamentului sunt €20-25/luna. Si, bineinteles, sa ai un tel. cat de cat performant, adica UMTS ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Multumesc fetelor pt informatii.O sa ajung in august in Italia si o sa vad atunci de la cine as putea sa iau net.
Va tin la curent ! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

sa-ti spun si eu cum am facut?
am sunat telecom la nr. de tel:187
initial vroiam fasweb dar fiinca stau inafara orasului nu ajungea aici...si nu repede cum vroiam eu...
le-am spus ca vrem net, pt. net tb sa avem tel. fix, in fine modemul si tel. de casa tot de la ei, instalarea cu tot ne ajuns 150 euro platite in 2 rate...
am luat abonament de tel -15 euro pe luna, de net 20euro/luna dar l-am avut in 48 de ore si stau non stop pe net, 24din 24, as vre doar ca nu reusesc ca tb sa mai si dorm
bafta!eu una sunt multumita caci zboara nu-mi imaginez daca as fi avut fastweb

STEFANIA+14Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
E usor sa cazi, dar e asa de greu sa te ridici!

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput