De unde cumpar o rochie eleganta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Originally posted by iepumic

[font=Comic Sans MS][size=2][purple]
=: e foarte greu in tara asta sa gasesti o rochie eleganta care sa nu te coste salariul pe 3 luni.....

depinde de salariu!

si acolo nu sunt turcisme?

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ba exact din alea sunt dar "ochiul" meu a reperat de-a lungul timpului cateva lucruri mai frumoase, mai deosebite....din multitudinea de modele poate-poate se alege ceva....

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Cautand si eu ceva elegant ptr botez am vazut in mall vitan, la Serousi niste rochite f finute, tot la 8-9 mil, si am mai vazut si la "madam". (bine, eu am o problema cu prea multe pietre si paiete, volane si dantele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria07 spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

Solutia:Gabi si Ileana se cupleaza,cumpara o singura rochie ,cu conditia sa aveti nunta in zile diferite si aceeasi dimensiune.
Ar trebui sa apara rochii de seara de inchiriat.Categoric sint bani aruncati pe geam, ca n-o poti purta mai mult de vreo 2 ori.

dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria07 spune:

serenaxxx,

ma intereseaza si pe mine o rochita de seara pt. o ocazie speciala.
Poti sa-mi spui daca mai are prietena ta ceva pe stoc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

sI PE MINE ma intereseaza o rochie de seara pentru nunta. Ma poti ajuta cu numaerul de telefon al prietenei tale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

undeva la etaj in Obor au rochii de ocazie de la firma Faver din Giurgiu. Eu nu am gasit marimea 48 si de zuza ce-am fost m-am infiintat la poarta firmei a doua zi (sunasem evident pt cercetari...). Toate modelele lor sunt deosebite. Mai gasesti lucruri dragute si la Heliotrop (s-au mutat pe Lipscani). Yokko are materiale super dar cel putin pt cele de 46-48 are croiala stranie. Si in plus...nu sunt ieftini.

17+

Mergi la inceput