Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 24
Vasari spune:
mbontos, eu am vazut pt gravide niste costume de baie foarte dragute (speciale pt gravide). Au slip si in partea de sus este sutienul continuat cu un fel de bluzita lejera care acopera bebe. Mi s-au parut super, as vrea sa-mi cumpar, dar nu am probat inca. Eu am vazut la Rococo si la TCM.
22+
Jasmin012 spune:
Pt mare cautati creme cu factor de protectie 50, sa nu va luati cu mai putin, ca arde soarele rau la burtica...
bebe si burtik
Jasmin18+Daniel
Jasmin012 spune:
Victo, cunoastem si noi aceste frumuseti ale sarcinii
bebe si burtik
Jasmin18+Daniel
ancadragoman spune:
Neata burtici
Este cineva pe aici?
Noi azi mergem la eco si abia astept sa imi vad puiu ca imi cam este dor de ea....
Mai fetelor la Iosup la Fortis se poate plati cu cardul?
O zi buna va doresc
anca 20+
Maria
poze
alfa_anca spune:
Neatza burtici!
Anca nu stiu dc se poate plati cu cardul, dar da si tu un telefon la nr ala de la programari si intreaba ca sa stii sigur.
Legat de dormitul pe burta eu am o pozitie asa intre pe o parte si pe burta dorm pe lateralul burtii. Ma rog. Dar sa va spun ce am patit eu asta noapte. Va spuneam mai demult ca mie tot imi curge nitel lichid transparent din sani, gaseam mereu cojite pe sfarcuri sau chiar lichid neinchegat dar putin. Ei de dim pe la 6 m-am trezit speriata ca am dat cu mana peste san si era ud si rece, aveam o pata maaaare in jurul sfarcului de vreo 5-6 cm diametru , sanul stang. M-am speriat f tare, am schimbat camasa si m-am culcat la loc. Ei dupa o ora ma trezesc din nou si gasesc si de data asta o alta pata mai mica ce-i drept dar tot la sanul stang. Am dormit pe partea stanga si probabil ca am presat sanul putin, dar e normal sa curga atata de la varsta asta a sarcinii??? Mie tot ce mi-e teama este ca o sa curga prea mult in perioada sarcinii si nu mai ramane nimik cand vine bebelina si nu are ce sa pape.
Lumati-ma si pe mine, pls, cele care stiti ceva.
Anca 21+ Elena
alfa_anca spune:
A, Anca, scuze, BAFTA multa la Iosup si te asteptam numai cu vesti bune despre Mariuca.
Anca 21+ Elena
loub_erika spune:
Buna dimineata burtici,imi iau micul dejun,un pic de laptic ptr cea mica,vremea in Franta e tot la fel,racoroasa de 16 grade,ploua de vreo 5 ori pe zi,dar parca vad ca o sa ma obisnuiesc cu timpul de aici si cand vin in Romania am sa ma topesc,vad la stiri ce nebunie e in Rom,foarte cald!!!
In rest toata familia sotului,ca francez...,a ramas cu gura cascata la burta mea,nimeni nu crede ca sunt doar in 20 de sapt,spun ca e foarte mare si ca am pus doar la burta in rest nimic,asa e si eu am zis ca am burta c-am maricica,ce moi face pe la 8 luni?!,o sa ma rostogolesc!!!
18+ Angelina
ancadragoman spune:
Anca mersi mult,diseara la 7 am programare si dupa ce am patit data trecuta cred ca o sa intram pe la 8.
Sa stii ca si eu am pe sani asa ca un praf,parca a fost ceva lichid si s-a uscat,dar lichid inca nu-mi curge.
anca 20+
Maria
poze
alfa_anca spune:
Da, Anca, asa aveam si eu pana acuma, doar cojite uscate, dar acuma ditamai pata si apoi alta pata.
Anca 21+ Elena
darleena spune:
Neata burtici!
Eu raportez niste picioare super umflate de la prajeala de duminica
Sheri pentru cerclaj
Alessia e mult mai draguta cu fundita in par
Roxanafelicitari pentru flacaul cel voinic!
Unde ai facut eco?
AncaD succes la eco de asta seara!
Din ce cred eu, nu se poate plati cu cardul la Fortis.
Apropo de Iosup si de textele lui - cred ca le are scrise pe o hartie-pentru ca mi se pare ca le spune la toate aceleasi texte.
De exemplu, citind ce a scris Sheri, mi-am adus aminte ca si mie mi-a spus la fel, ca sunt obosita si ca nu ma hidratez.
Pai eu beau cam 3 litri de apa plata pe zi...ce inseamna sa ma hidratez?
Cu oboseala ce sa zic? Nu sunt obosita ca dorm bine noaptea, la serviciu nu ma stresez extraordinar...de unde atata oboseala? Dar daca el vede ca sunt obosita.....
A vazut ca peste tot IR-urile marite, placenta grad de maturitate 2, etc.
Deja incep sa ma intreb cate din astea sunt stereotip sau adevar
20+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic