Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (199)
Raspunsuri - Pagina 10
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
Dimpotriva erau atat de incantati de ce vazusera,incat cred ca nici daca aveau vreun gandac prin camera n-ar fi observat

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Realitatea din pacate e cam cruda in Romania. Muncesti 1 an de zile si nu iti permiti sa mergi in concediu undeva k-lumea. Si multi din tara asta nu isi permit. Ca sa mergi la noi la mare trebuie sa faci economii mari pt ca toate sunt scumpe.
Maica-mea imi zicea zilele trecute ca pe vremea lui Ceausescu castiga 1500 lei si biletul la mare in Mamaia pt 2 persoane o costa 370 lei cu tot cu mancare. Pai asa ceva nu va mai fi curand in Romania, eventual stranepotii nostrii daca prind asha ceva. Eu ma refer acum la cat castiga un om de rand nu patroni, sau cei care au nimerit bine.
Prietena sorei mele din America mi-a spus ca ea castiga binisor si isi permite la sf fiecarui weekend sa se urce in masina sa sa plece undeva.... deci acolo se poate.
Nu cred ca e cazul sa discutam de pretentii. Cu cat ai mai multi bani cu atat pretentiile sunt mai mari, nu iti mai convine confortul unui hotel de 1-2 stele de la noi cand te hotarasti sa mergi in concediu.
De ce hotelurile de la noi de la noi sunt arhipline la cat 1-2-3 stele iar la cele de 4-5 stele cam bate vantul.... Pt ca oamenii care au bani prefera sa mearga afara pt aceleasi preturi ca in tara cu servicii poate mai bune.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Azi noapte nu avem somn si ma gandeam....merg in vacanta asta de vis 8 zile, ma simt super bine probabil si eu si familia mea dar cheltuiesc 60 mil
. pai de banii astia cate as putea sa imi cumpar.... de ex mi-as lua un laptop sau alt calc pt Sandra, mi-as lua o camera video cu memorie interna (au aparut si la noi si costa cam 20 mil) si mi-as lua si alte maruntisuri.
Daca as merge la noi mare as mai ramane cu vreo 20 mil in plus, dar la noi la mare pot merge in fiecare an...
Faci economii, sa mergi intr-un concediu cat de cat oriunde ai merge
.Eu nu cred ca cineva care merge la mare nu isi ia cel putin 10 mil de cheltuiala. Plus biletele...ajungi destul de bine sa strangi cureaua.
Sunt si pers care isi permit sa mearga oriunde si nu ii intereseaza banii.
Cosmi..acum sincer...la cati bani te gandeai sa iti duci de cheltuiala? Si voi sunteti 4 pers ca si noi.
Moni, dar tu?
Bianca
cosmi1975 spune:
BIANCAS acum nu stiu ce as zic acum 2 ani am cheltuit pe 5 zile la mare si 5 la munte la bran vreo 4000 ron dar ne am facut toate placerile mai ales ca la bran am platit putin pt ca patronul e amicul tatei ...asa ca daca nu era asa ne mai tb vreo 1000 ron
anul asta e altceva adica in bilet am cazare si bonuri de 75ron la zii, dar cred ca vreo 2000ron (daca nu mai mult..eu sper ca nu)ajung ca doar abia a inceput vara
si mai avem si altele ...pe 6 ne intoarcem iar pe 7 BIANCA pleaca in tabara asa ca ....
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Biancas spune:
Voi tot ziceti ca in Turcia e cald...pai ce la noi nu e?
In Turcia cica temperaturile ziua sunt de 35-38 grade.
La mine ieri erau 34.5 grade.
Si acolo am apa , am aer conditionat la hotel..., imi duc creme de soare si sepci pt cap...![]()
Bianca
Biancas spune:
Cosmi...si noi am stricat anul trecut la mare peste 30 mil cu tot cu cazare si masa care m-a costat vreo 5-6 mil. Si ma gandeam ca anul asta numai de cheltuiala sa imi duc vreo 20, 20 m-ar costa biletele ca deh...trebuie sa platesc si pt Sandra...deci...
Si sora mea isi duce tot 20 mil cu ei, pe ea a costat-o biletele 7, 5 mil pt ca si-a luat 3 bilete si 3 portii de masa( am o nepoata de 10 ani si un nepot de 4.5 ani). Deci ea iasa undeva la 30 mil cu totul, iar eu daca merg la noi la mare 40 mil ca nu am bilete ieftine.
Cu 10 mil nu ai ce face la mare, cel putin nu am ce face eu. Decat sa stau ma uit la ceva si nu imi permit sa imi cumpar mai bine stau acasa. Peste 1 mil as cheltui doar in Aqua Parc. Nu sunt cu fitze dar daca tot merg la mare sa imi permit o zi de distractie. Sa nu mai zic ca o tura de hinta e 5 lei pe fiecare.
Bianca
cosmi1975 spune:
PE MINE M AU COSTAT BILETELE 400 dar nu am fost niciodata prin sindicat pana acu si acu daca nu mi recomanda dr ptr stef mare nu staeam 10 zile ca n am rabdare
Biancas spune:
Cosmi pai le-ai luat foarte ieftin. Sora-mea si-a luat 3 bilete ca sa aibe si pat suplimentar si 3 portii de mancare caci anul trecut deja s-au descurcat greu cu 2 portii.
Dani a mancat doar ciorba de perisoare. i-am facut pireu de cartof cu ou si branza Fagaras dar nu a vrut sa manance. Sper cand se trezeste sa manance.
Deja s-a incalzit si la noi si ma cam doare capul si trebuie sa ma apuc sa invatz
.
Bianca
Ana_m spune:
Salutare ,
La Clara i-a iesit si al 4-lea canin , asa ca ne laudam , ca avem:
-8 dinti
-4 canini
-4 masele
De mancat inca nu manaca nici acum
.
Eu sincer va inteleg cu concediile. E grea alegerea si fiecare isi vede varianta lui mai buna . Poate daca nu as fii asa de aproape de mare si eu as tanjii dupa concediu ca si voi , dar uite ca din punctul asta sunt norocoasa . Cu banii
, cu cat iti intra mai multi bani in casa cu atat se duc mai multi , pt ca e normal cresc si pretentille , ca sa zic asa. Eu vad la noi, ca in fiecare sapt mergem la cumparaturi si mereu cheltuim....... Ieri de ex chiar zicem ca nu imi trebuie mare lucru de cumparat ca am in casa de toate si pana la urma tot am cheltuit 80 de euro pe chitibusuri
, si habar nu am pe ce.
Na uite ca e sambata pe net zice ca e soare peste tot si afar sunt cam nori,
tipic, e sambata. Plec acasa sa papam ceva si mama ne astepata cu bagajul de plaja pregatit. Maine vrem sa mergem toata ziua la plaja si la gratar cu niste prieteni . Trebuie sa imi cumper si un alt costum de baie, ca ast ace mi l-am cumparat anul trecut l-am luat in fuga si mi-e mare, sta aiurea , il urasc ![]()
Pupici fetele
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
cosmi1975 spune:
BIANCAS pai eu am luat un bilet jumate ca STEF e bonus iar la cat papa sotul meu ....foarte putin adica la pranz un singur fel sera la fel iar dimineata nik(si eu tot asa)as speram ca va fii ok