Mamici de iulie-august 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
Luna1 spune:

Ce vad? Nu pot sa cred!
Anto 

Bun venit Soniei pe lume sa fie fericita si papacioasa si cuminte. (nu foarte totusi
)
Eu am cam disparut caci nu prea sunt in cea mai buna perioada din viata mea. Va pup totusi si va citesc.
Ile te pregatesti?![]()
Luna
32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
lorinaoo1 spune:
Dana si eu sunt leoaica
si sper sa nu fiu superprotectoare si sacaitoare. Oricum, eu sunt de conceptia ca unui copil trebuie sa-i dai sansa sa fie putin independent fata de parinti, ca nu vreau sa fac un ginerel nefericit
Sper racusoara mea sa ma iubeasca mult pt ca si eu i-am pregatit muuulta dragoste numai pt ea 

Lary adreasa mailului comun a fost scrisa cu o pagina in urma. Dar pt tine o mai scriu eu o data iulaug2007@yahoo.com Parola ti-o trimit pe PM.
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 37+
AMR 10 zile 

ghinetz spune:
Am trimis si eu nr de telefon pe mail-ul comun. Dar in Inbox. Cum fac sa-l trec acolo unde trebuie?
Oana
35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Luna, ei, unele zile sunt mai altfel. Sper insa ca nimic grav nu e in viata ta care sa te tulbure prea tare. Lasa...iese el si soarele. Si cand va avea un zambet mareeee o sa vezi ca uiti tot ce e greu. Uite, o
de la mine. Hai, fruntea sus, ca ne obisnuisem pe aici sa ne ridici moralul!
Oana
35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Samurai-lady spune:
Lorinaaaaa-mercik muuuultttttt
Samurai-lady
34 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
amameda spune:
Ilenutza, 15 zile concediu pt tatic la nasterea unui copil?![]()
![]()
Eu credeam ca doar vreo 3 max. 5. Daca afli ceva spune-mi si mie ca sa-mi fac sotul fericit.
brazuca25 spune:
Da, sunt 15 zile de concediu pt tatici: 5 zile+ 10 daca aduce un certificat de la medicul de familie ca a facut un curs de puericultura.
Si al meu era f incantat de idee, dar acum abia a inceput un nou servici, si nu cred ca are cum sa isi ia zilele astea pt ca o luna e perioada de proba, si nu cred ca dupa ce ii face acte o sa ii dea liber din prima luna.
Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
Ashera spune:
Anto, felicitari ptr bebelina !! Refacere rapida si bebelina papacioasa !!
.
32+
Christian
Ashera spune:
Desteapta mea de medica de familie nu stie ce e aia puericultura
si ea nu imi elibereaza nici un fel de adeverinta. Aveti idee de unde pot obtine o adeverinta de puericultura sau tre sa imi schimb med de familie?
32+
Christian