*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, asta chiar ca e moka:
www.laredoute.fr/vente-mobile-musical-mecanique-de-suzy-la-souris.aspx?productid=324077249&documentid=473907&categoryid=33016777&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Mobile musical mécanique de Suzy la souris

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu am dat prima comanda de 30 euroi.
am luat 2 compleuri (pantalon scurt si tricou), un tricou, , o salopeta de blugi(scurta), si o sapca de spare, astea pt. Marco. un compleu cadou.
deocamdata m-am oprit aici, sa vedem daca gasesc maine ceva si pt. noi. azi m-au disperat cu site-ul lor si de cate ori mi-au golit cosul.
doamne ajuta!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

bai ce ma enerveaza astia...toata vara am urmarit o pereche de balerini argintii, erau la 20 euro dar nu-i aveau..acum ii au bineinteles..si odata cu aia i-au redus si pe aia cu paiete (rocket dog) la 20 euro..pai si io acum ce fac???

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

io la barbati nici n-am intrat. nici la pantofi. am pus in cos insa niste adidasi (dunk parca de la nike, la 10 euro...o fi la fel ca la aia teapa cu masura???): http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9002910&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=15&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Poze

Mergi la inceput

Pauza 2 min sa schimb capitolul

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

comanda mea apare deja trimisa, sper ca sa fie bune produsele pe care le-am luat... sa vedem cand imi vine... va anunt!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

capitolul 32

Mergi la inceput