*** LA REDOUTE (31)***
Raspunsuri - Pagina 29
madau spune:
Soanso al meu deja se uita si el pe LR..

vine acasa cu lista facuta
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Ar trebui sa ne mutal la topicul cu "psihologia" si sa facem acolo un capitol..dependenta de LR

Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
quote:
Originally posted by madau
Ar trebui sa ne mutal la topicul cu "psihologia" si sa facem acolo un capitol..dependenta de LRMadau si
looool

ma bag si eu acolo
aissa spune:
hai ca ma enervez...nu imi arata cosul...m-am si relogat degeaba...poate pierd ce e in el ca nu o iau de la cap nici sa mi le dea gratis (aiurea!).
Poze
aissa spune:
oricum sunt multi nebuni (pardon: dependenti) de astia. adineauri am pus ceva in cos, acum apare indisponibil... pana maine cred ca nu mai e nik.
Poze
corap spune:
io ma la pagubasa pana diseara, ca n-am nici un spor. mereu imi golesc astia cosu' :(((((((((
plus ca incerc de 20 de minute sa bag o rochita in cos si nu mi-o iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]()
asa ca eliberez un loc
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
soanso spune:
unele produse sunt de-a dreptul moka ,nu ca ar fi treaba mea da la astia le mai iese ceva la afacere daca le dau asa ,poate vor doar sa scape de ele???????adica pantofi care la noi sunt peste 100 lei aci ii vad la 5-7 euro??/
SOSO
madau spune:
Mama ce preturi au astia si la cele ptr barbati...presim ca vine al meu cu ditai lista...

Io ptr Miru am cam terminat, am pus niste blugi, niste pantaloni, un pulover, 2 rochite, si 3 bluze la "minunata" suma de 35 euro![]()
Madau si
catutza spune:
Soso , da link sa vedem si noi
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
miki68 spune:
Gataaa! Am dat prima comanda. De vreo 50 euro. Modest, nu?
cristina d.
Edit: Am primit si confirmarea. Maine din nou pe redute