*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Soanso al meu deja se uita si el pe LR.. vine acasa cu lista facuta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Ar trebui sa ne mutal la topicul cu "psihologia" si sa facem acolo un capitol..dependenta de LR

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

Ar trebui sa ne mutal la topicul cu "psihologia" si sa facem acolo un capitol..dependenta de LR

looool ma bag si eu acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

hai ca ma enervez...nu imi arata cosul...m-am si relogat degeaba...poate pierd ce e in el ca nu o iau de la cap nici sa mi le dea gratis (aiurea!).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

oricum sunt multi nebuni (pardon: dependenti) de astia. adineauri am pus ceva in cos, acum apare indisponibil... pana maine cred ca nu mai e nik.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

io ma la pagubasa pana diseara, ca n-am nici un spor. mereu imi golesc astia cosu' :(((((((((
plus ca incerc de 20 de minute sa bag o rochita in cos si nu mi-o iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
asa ca eliberez un loc

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

unele produse sunt de-a dreptul moka ,nu ca ar fi treaba mea da la astia le mai iese ceva la afacere daca le dau asa ,poate vor doar sa scape de ele???????adica pantofi care la noi sunt peste 100 lei aci ii vad la 5-7 euro??/

SOSO

Mergi la inceput

Mama ce preturi au astia si la cele ptr barbati...presim ca vine al meu cu ditai lista...

Io ptr Miru am cam terminat, am pus niste blugi, niste pantaloni, un pulover, 2 rochite, si 3 bluze la "minunata" suma de 35 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Soso , da link sa vedem si noi

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Gataaa! Am dat prima comanda. De vreo 50 euro. Modest, nu?

cristina d.
Edit: Am primit si confirmarea. Maine din nou pe redute

Mergi la inceput