Mamici de ianuarie-februarie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
irlandeza spune:
Anca74, aia pot spune ce vor, eu le vad zilnic pe strada, aici, asa ca poate ar trebui sa vina si ei sa le vada si apoi sa modofice informatia.
Si apropo, ca tot merg acasa, ce eco sa-mi fac, 2D, 3D, 4D ? Si ce sa-i spun dr. sa-mi masoare ? Pliu nucal.........
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 12+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irlandeza spune:
Sweet, eu nu am un astfel de tabel. Chiar m-ar interesa si pe mine. Poate il are cineva totusi.
Va spun si eu noapte buna.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 12+
sweetgys spune:
Irlandeza, daca o sa gasesti cumva te rog sa-l postezi aici, sau un link ceva. Te pupic, noapte buna! 7+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alhassanvicky/alhassanvicky.jpg)
alhassanvicky spune:
buna dimineata la toata lumea. m-am trezit prima azi...adica nu eu..ci copilu..ca daca era dupa mine...
irlandeza multumesc pentru felicitari
numeioana spune:
Neata, fetele!
Iata ca mai avem un baietel si o fetita la listuta! Felicitari!!
sweetgys, stai linistita, ca totul va fi bine. Hematomul se va elimina si bebe va fi sanatos!
Kristina si eu vorbesc cu bebelica, desi al meu e mai mic decat al tau... Dar asa mi se pare normal... Il mangai, ii spun ca-l iubesc...
Irlandeza, ai grija cu maseaua, ca nu e de gluma. Ia antibioticul si te asteptam in tara!
Ioana 4+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
grati.ela spune:
Fetelor azi am avut pt prima data greturi si varsaturi matinale...uff ce rau mi-a fost...pana n-am golit stomacul de bietul biscuit nu s-au lasat! Acum beau o cafea si mai trec un pic la impachetat. La 14.30 plec spre Corfu. Am un mare junghi in stomac...
docdecap spune:
aoleo, fetele, citesc de azi dimineata si n-am lipsit asa de mult..
deci: felicitari noi zuze . S-ar putea ca raspunsuri la nelamuriri sa gasiti prin primele capitole ale zuzelor, cand ne-am mai lovit si noi de eco ne-clare, mici pete sau dureri...
Felicitari pentru fetite si baietei, ma gandesc ca n-as vrea sa stiu daca dup-aia o sa se razgandeasca... Angelique, ma uitam ca tu ai baietel si dupa calendarul chinezesc (de pe DC) ar trebui sa fie fetita. asta-mi da sperante, ca eu as vrea baietel, sotul are deja doua fete, si ce se face el dup-aia intre 4 ia o pauzari crizate... ca sa nu mai zic daca o sa mai avem unul si o sa fie tot fata
\irlandeza , imi pare rau sa aud de masea, iar cu mersul cu avionul iti tinem pumnii sa faci fata cu bine... eu am si eu rau de masina, avion etc, si tin minte ca luam metoclopramid ca-mi dadea si somnolenta si macar dormeam in nestire. nu stiu daca in sarcina mai e permis. plus ca e amar ca viatza...
acum, ca m-am intors acasa dupa o luna de bucuresti, e mai bine, de vreo 3 zile pot sa mananc, e o mare chestie, dar deja mor de cald...
a inceput sa creasca burtica, nu mai pot purta chestiile mai stramte, deja trebuie sa-mi rearanjez sifonierul. am noroc cu sor-mea care mi-a dat lucrurile ei de cand a fost gravida, desi sunt pentru perioade un pic mai indepartate.... chestia cea mai interesanta e ca-mi dispare buricul.. se pregateste sa se intoarca pe dos :)
o alta intrebare: vopsea am inteles ca nu, dar nuantatoare sau vopsele tip Casting, fara amoniac or fi bune? deja mi se vad la greu firele albe
va pup pe burtici, si promit sa semnez condicuta de acum inainte, poate pun si poze care se vad -link-ul din semnatura mi-a spus mav ca nu se vad :(((
xoxo
Life's a beach
pisoi in lucru
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=78882666310.38375076310.1181219259227&page=1" target="_blank"> noi doi si-o cununie
docdecap spune:
hi-hi-hi, am fost cenzurata
adica in loc de "ia o pauza" a se citi mujeres crizate. cred ca prima parte a cuvantului in romana nu le-a placut...
iar pupic,
Monic
Life's a beach
pisoi in lucru
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=78882666310.38375076310.1181219259227&page=1" target="_blank"> noi doi si-o cununie
gugushtiuc spune:
SWEETGYS sa nu faci efort, aici ma refer si la treburile casnice, urmeaza tratamentul si totul o sa fie bine. Eu era sa pierd sarcina tot din cauza unui hematom. Acum stau toata ziulica intinsa in pat si astept sa se elimine si sa se lipeasca placenta inapoi. Bafta si nu te stresa prea tare. Pup.
Mai e careva pe aici sau toata lumea e pe afara?
iunie 2006
GUGU 13+