romanii si tv

romanii si tv | Autor: wonderful

Link direct la acest mesaj

am pus intrebarea pt. ca pe de o parte realizatori straini se plang ca romanii sunt imprevizibili si emisiuni de succes afara tin aici 1 sezon si pe de alta parte sunt numai idiotenii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Dar de ce intrebi?

Eu nu cred ca sunt.... Altfel nu ar mai inghiti ca pelicanii toate subproductiile ieftine si proaste difuzate de majoritatea posturilor in prezent... Cred ca ar trebui sa fie mult mai pretentiosi si sa si arate chestia asta, nu sa faca audienta unor emisiuni de toata jena...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

quote:
Originally posted by Oana

Dar de ce intrebi?

Eu nu cred ca sunt.... Altfel nu ar mai inghiti ca pelicanii toate subproductiile ieftine si proaste difuzate de majoritatea posturilor in prezent... Cred ca ar trebui sa fie mult mai pretentiosi si sa si arate chestia asta, nu sa faca audienta unor emisiuni de toata jena...

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Opinions are like Birthdays; everyone has one but you only care if it's your own

Corect!

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Cu siguranta nu!
La un moment dat am chiar senzatia ca, pentru a fi difuzata, o emisiune tre' sa aiba un anumit standard bine stabilit de cretinatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Cred ca e peste tot lafel, nu mai stiu exact ce e acum la televizor in Ro, dar din ce mai aud de la rudele de acolo si de la voi pe forum, sunt difuzate o mare parte din emisiunile difuzate si aici : Super nanny exista si aici, lafel si curat murdar ( c' est du propre ), schimb de mame ( on a echange nos mamans ), big brother cand a fost, emisiunea aia unde casa unor oameni e redecorata ( d&co ), aia cu inventatorul anului ( l' inventeur de l' annee )... si e cam acelasi lucru si in alte tari, tot aceleasi " porcarii " sunt difuzate. Tot ce ne ramane de facut este sa inchidem televizorul, oricum sunt lucruri mai interesante de facut...de ex statul pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Din multele tampenii care se dau totusi sunt unele bune.Mie imi plac apropo tv,csi,neveste disperate(nu reluarea)seinfeld(il stiu deja pe de rost)etc.

Mergi la inceput

Da . unele chiar sunt interesante , dar foarte putine. Majoritatea emisiunilor sunt numai balarii si luate de afara . Nimic al lor n-au romanii. Oricum nu ai la ce sa te uiti , mai ales ziua , e dezastru . eu stau acasa si pana in ora 13 termin de facut curat si mancarea , de la ora 13 pana seara nu am la ce sa ma uit. ceva interesant gasesti numai la discovery , animal planet ... doar asa ai sanse sa prinzi ceva la care merita sa te uitzi.

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Era o emisiune pe AXN, "Worlds Apart" se numea, in care un cuplu sau doua sau chiar o familie intreaga (mama, tata si 2-3 copii), americani, erau dusi undeva intr-un mediu total diferit de cel cu care erau obisnuiti si filmati acolo timp de 10 zile. De obicei aceste filmari aveau loc in jungla, in mijlocul unor triburi cu obiceiuri care mai de care mai traznite. Emisiunea asta mi-a placut foarte mult.

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

E ciudat ca injuram tv dar ne cumparam 2,3 aparate intr-un apart.,il aprindem cand ne trezim deci suntem dependenti de el.

Mergi la inceput

Pai daca nu te uitzi la tv la ce sa te uitzi ?!

belutza

Mergi la inceput