Casnicute sexy(126)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mama, a venit Bianca!!!!Unde ai fost?hai sa iti trimit un pupic!!!Fetelor eu acum pe seara am facut treaba caci parca se poate respira nitel...daca ne tine in cldurile astea, e vai de noi...Am prajit niste ficatei de pasare, cartofi, am facut o salata de rosii, masina spala, eu bantui nitelus si ma bag la un film la tv.Voi ce faceti?eu sunt cam lenesa...mai dorm la pranz, caci nu se poate face altceva.

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica bine ai revenit si... odihna placuta. Lasa cetitul din urma, spune cum a fost marea intilnire cu sotul , cum au reactionat copiii ca nu l-au vazut o perioada, ca despre cum ai reactionat tu, nu te intreb

Doina si la noi e cald, doar ca trage niste ploi de las si jaluzelele sa nu vad. Dimineata a inceput pe la ora 4 o ploaie torentiala, cu tunetele de rigoare, iar Isabella s-a trezit si ma striga mami, asa ca a trebuit s-o iau linga noi. S-a foit pina pe la cinci si ceva, ma stringea strins linga ea ca ii era frica, iar cind s-a oprit ploaia, am dus-o in patut si am dormit toti pina la ora 9. Asa ca ne-am trezit la aceeasi ora . Soata s-a speriat cind i-am spus ce ora e, deh trebuia sa inceapa munca cu o ora in urma, noroc ca munceste pe cont propriu si nu da socoteala nimanui.

Alina eu zic sa te opresti la albine, e o moarte mai credibila

Heloooooooooooouuuuuuuuuuuuuuu, unde sinteti sexoaselor

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

salutareeee!!!
Biiiiiiiiii ce dor mi'a fost di tini..te tzuccc!!
Danelutzooo in sara asta poate ligi perdelele si draperiile,,ca io asta facui toata ziua..uffff abia acu terminai..grasu fugii de'acasa...o gasi el pe unde sa mance..iar io fac grevaaaaaaaaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ashea....terminai tigarica si aparui...
ce mai e nou pe-aci?
Bianca bun revenit .Am crezut ca ne-ai pus poza cu casa noua la care te-ai mutat tu si cand colo era capitol nou
Noi am hoinarit azi pe la scoala, am luat banii pe concediu pe urma am dormit amandoua pana la 18 si am intins-o pe la mama.Cand ne-am intors fi-mea nici nu a vrut sa auda de urcat sus.La noi la bloc sunt o gramada de copii.Si uite-asa...acum am bagat-o la nani si io am venit la raport
Pupare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Bianca bun revenit.
Monica . ai ajuns cu bine. ma bucur

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

un chef ,ceva?
o Tamaioasa ,un Martini?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

un chef ,ceva?
o Tamaioasa ,un Martini?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io beau din sticla ca's tarancaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bey ia terminati... ca lumea invatza aici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75

Bey ia terminati... ca lumea invatza aici

Georgiana-mami de Stefania

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

pt. tine. Sa ai spor la invatat . Ah....si-o de la soatza mea ( io nu mai am )

Miki

Mergi la inceput